Contact
Mijn UnitedConsumers

Zonnepanelen app

Een zonnepanelen app zorgt ervoor dat u gemakkelijk de opbrengst van uw zonnepanelen kan monitoren. Maar, welke zonnepanelen apps zijn er? En hoe kunt u de opbrengst van uw zonnepanelen monitoren via een app? Wij helpen u een handje.

zonnepanelen app


 

Zonnepanelen app

Bent u benieuwd naar de opbrengst van uw zonnepanelen? U kunt de opbrengst van uw zonnepanelen monitoren via een app. Welke zonnepanelen app u kunt gebruiken, hangt af van het merk van uw zonnepanelen. Sommige fabrikanten hebben namelijk zelf zonnepanelen apps ontwikkeld om de opbrengst te monitoren.

Zonnepanelen uitlezen app

De opbrengst van uw zonnepanelen kunt u eenvoudig uitlezen via een app. Zo krijgt u niet alleen te zien hoeveel de zonnepanelen u opleveren. U kunt ook uw zonne-energie opslag monitoren via een app.

Goed om te weten: niet elke omvormer of zonnepanelen-installatie werkt in combinatie met iedere zonnepanelen app. Ga dus na welke zonnepanelen app u kunt gebruiken in combinatie met uw zonnepanelen.


 

Onafhankelijke zonnepanelen app

Soms kunt u de opbrengst van uw zonnepanelen monitoren in de energieverbruiksmanager bij uw energieleverancier. De opbrengst wordt dan bepaald aan de hand van de teruglevering op uw slimme meter

Het is ook mogelijk om de opbrengst van uw zonnepanelen te monitoren via een onafhankelijke zonnepanelen app. Hiervoor moet u wel een koppeling maken tussen de betreffende app en uw zonnepanelen. 

Tip: wilt u weten met welke energieverbruiksmanager apps u inzicht krijgt in uw energieverbruik én de teruglevering van uw zonnepanelen? Bekijk dan onze top 5 beste energie apps


 

Top 5: zonnepanelen app

Wilt u gebruikmaken van een zonnepanelen app? Dat kan! Maar, welke app voor monitoren zonnepanelen kunt u gebruiken? Wij zetten een top 5 voor u op een rijtje. 

5. Zelfstroom

Met de Zelfstroom zonnepanelen app heeft u een uniek inzicht in uw stroomverbruik. Daarnaast kunt u ook zien hoeveel stroom u teruglevert aan het net. Deze zonnepanelen app werkt samen met de gegevens van uw slimme meter en de opbrengstgegevens van uw zonnepanelen. 

Deze zonnepanelen app is beschikbaar op Android en iOS.

4. Zonneplan

Met de Zonneplan zonnepanelen app kunt u uw slimme meter verbinden met de Zonneplan One omvormer. Maar, zonder deze omvormer kunt u ook gebruikmaken van deze zonnepanelen app. In de Zonneplan zonnepanelen app ziet u direct wanneer stroom écht groen en goedkoop is. 

Deze zonnepanelen app is beschikbaar op Android en iOS.

3. SolarEdge Monitoring

Zonnepanelen app SolarEdge Monitoring biedt de mogelijkheid om inzicht te hebben in de real time opbrengst van uw zonnepanelen. Op het dashboard ziet u gemakkelijk wat de status is van uw zonnepanelen.

Deze zonnepanelen app is beschikbaar op Android en iOS.

2. SOLARMAN Smart

Met de SOLARMAN Smart zonnepanelen app ziet u in een oogopslag wat de productie, de consumptie en de historie van uw zonnepanelen zijn. Dat maakt deze zonnepanelen app erg uniek! Houd de opbrengst van uw zonnepanelen eenvoudig bij met de SOLARMAN Smart app.

Deze zonnepanelen app is beschikbaar op Android en iOS.

1. Bliq

Zonnepanelen app Bliq is dé zonnepanelen app die op onze nummer 1 staat. Alle gegevens met betrekking tot saldering en uw zonnepanelen staan in een handig overzicht. Zo heeft u alles bij de hand!

Deze zonnepanelen app is beschikbaar op Android en iOS.


Ook interessant voor u
 

zonne-energie opslaan

Hoe kan ik zonne-energie opslaan?

> Lees meer

 

salderingsregeling zonnepanelen

Salderingsregeling zonnepanelen: zo zit het!

> Lees meer

 

zonnepanelen terugverdientijd

Wat is de terugverdientijd van zonnepanelen?

> Lees meer


Zonnepanelen homepage