TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

Zorgverzekering vanaf 18 jaar verplicht

Iedere Nederlander van 18 jaar en ouder moet een eigen zorgverzekering afsluiten. Verzekeringen zijn vaak taaie kost, daarom hebben wij de belangrijkste informatie over zorgverzekeringen bij elkaar gezet. Deze informatie geldt ook voor de zorgverzekering van 2017.

De zorgverzekering in het kort

Met een goedkope zorgverzekering bent u verzekerd voor onvoorziene zorgkosten. De zorgverzekering bestaat uit een verplichte basisverzekering en eventueel aanvullende verzekeringen. Huisartsbezoek, spoedeisende zorg en de meeste medicijnen worden vergoed uit de basisverzekering. Iedere verzekerde draagt bij aan zijn zorgkosten door de maandelijkse zorgpremie en het verplichte eigen risico

Zorgverzekering afsluiten

Neem contact op met onze klantenservice of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u gratis terug.

Wij bellen u terug

Telefonisch     040 255 81 11
Per e-mail zorg@unitedconsumers.com 


Wanneer moet ik een zorgverzekering afsluiten?

Tot 18 jaar zijn kinderen gratis meeverzekerd met een van de ouders. In de maand na uw achttiende verjaardag moet u een zorgverzekering hebben. Het is mogelijk om op dezelfde polis als uw ouders te blijven staan, maar u kunt ook zelf een zorgverzekering afsluiten.

Kado of korting bij uw zorgverzekering

Een kado bij uw zorgverzekering of 10% korting op de premie? Dat kan via UnitedConsumers! U bepaalt zelf of u voor een extra lage maandpremie gaat, of een van de mooie kado’s kiest. Voor 2017 kunt u de korting inruilen voor een sportieve TomTom Touch, de handige Lenovo 2-in-1 Tablet, de gezonde Philips Airfryer XL of de innovatieve ASUS Zenfone.

Wat kost een zorgverzekering via UnitedConsumers?

Via UnitedConsumers krijgt u tot 10% korting op de basisverzekering van VGZ. Dat betekent dat u vanaf € 99,70 per maand verzekerd bent. U verdient meer.

Zorgtoeslag

Heeft u recht op zorgtoeslag, dan krijgt u van de Belastingdienst een groot gedeelte van de premie voor uw zorgverzekering terug. De maximale zorgtoeslag in 2017 is € 84,00 per maand. Bereken uw zorgtoeslag. 

Welke verzekering heb ik nodig?

De basisverzekering is voor iedereen verplicht en bij iedere verzekeraar gelijk. Wilt u ook een vergoeding voor bijvoorbeeld fysiotherapie en de tandarts? Sluit dan een aanvullende verzekering of een tandverzekering af. VGZ heeft ook speciale aanvullende verzekeringen voor studenten en jongeren: het VGZ Jong pakket Uitgebreid en het VGZ Jong pakket Basis.

Zorgverzekering tijdens studeren/stage in het buitenland

De basisverzekering vergoedt spoedeisende zorg in het buitenland op basis van Nederlandse marktconforme tarieven. Gaat u naar een land waar gezondheidszorg duurder is dan in Nederland, zoals bijvoorbeeld in Amerika, is het slim om ook een aanvullende verzekering af te sluiten. Het is ook mogelijk om deze kosten via uw reisverzekering te verzekeren. 

Meer informatie

Met pensioen
Eigen bijdrage
Wet langdurige zorg
Tandartsverzekering
Scheiden of uit elkaar
Verhuizen naar Nederland
Collectieve regeling vervalt
Zorgverzekeraars in Nederland
Voordelen van het UnitedConsumers ZorgCollectief

> Alles over zorgverzekeringen

Al uw voordelen

  • Bespaar 10% op uw premie
  • Betrouwbare verzekeraar
  • Gratis overstapservice
  • Kies zelf uw huisarts
  • 14 dagen bedenktijd