Collectieve zorgverzekering van VGZ

In Nederland zijn er verschillende mogelijkheden om een zorgverzekering af te sluiten met collectiviteitskorting, bijvoorbeeld via uw werkgever of een patiëntenvereniging. Met het UnitedConsumers ZorgCollectief vindt u altijd een goedkope zorgverzekering die bij u past. Wij kopen groot in, zodat u voordeliger uit bent, ook bij de zorgverzekering van 2019.

Het UnitedConsumers ZorgCollectief

Bij UnitedConsumers krijgt u 10% collectiviteitskorting op de basisverzekering. Het maakt niet uit voor welk bedrijf u werkt of van welke sportvereniging of belangenorganisatie u lid bent. Omdat we samen met heel veel consumenten tegelijk een zorgverzekering afsluiten bij VGZ kunnen wij u de korting geven. Dat noemen wij groepskorting en het fijne is: bij ons kan iedereen gebruik maken van een collectieve zorgverzekering.

Direct aanmelden

Betrouwbare zorg van VGZ

Als u verzekerd bent via het UnitedConsumers ZorgCollectief profiteert u van de uitstekende zorgverzekering van VGZ. Wij werken samen met zorgverzekeraar VGZ en dat is niet zomaar. Als zorgverzekeraar staat VGZ al jaren voor kwaliteit en de beste service en daar heeft u natuurlijk veel voordeel van:

  • Geen winstoogmerk: u staat als klant echt voorop!
  • Ruime vergoedingen: die u naar eigen inzicht in mag zetten.
  • Service waar u wat aan hebt: de beste in wachtlijstbemiddeling.
  • Een aantrekkelijk ledenvoordeel: gezond door plezier en ontspanning.
  • De meest ervaren zorgverzekeraar: al 60 jaar specialist in zorgverzekeringen.

Maar er is nog meer. Geniet met een collectieve zorgverzekering van gemak, persoonlijke service en alle andere extra’s.

De korting van UnitedConsumers

U betaalt uw maandelijkse premie voor uw collectieve zorgverzekering aan VGZ. Wij zetten de korting op uw zorgverzekering voor u apart in uw UnitedConsumers kortingstegoed. De opgespaarde korting krijgt u in euro’s op uw bankrekening gestort. En dat werkt heel eenvoudig. Met één druk op de knop kunt u het bedrag laten uitbetalen.

Wanneer kunt u laten uitbetalen?

U kunt op ieder gewenst moment uw korting inzien en laten uitbetalen. Wilt u doorsparen voor bijvoorbeeld een vakantie? Dat kan natuurlijk ook. Een actueel overzicht van alle mogelijkheden vindt u op uw persoonlijke pagina Mijn UnitedConsumers.

Ieder jaar profiteert u van de hoogste korting

U krijgt 10% korting op uw basisverzekering, ieder jaar opnieuw. Het gaat dus niet om een eenmalige welkomstactie. Als u al deelneemt aan het ZorgCollectief bent u ook volgend jaar zeker van een uitstekende zorgverzekering voor de laagste prijs. Goed voor elkaar.

Meer informatie over zorgverzekeringen

Mantelzorg
Zorgtoeslag
Eigen risico
Met pensioen
Eigen bijdrage
Wet langdurige zorg
Zorgverzekeraars in Nederland
Zorgverzekering tot 18 jaar gratis

> Alles over zorgverzekeringen