Collectieve zorgverzekering afsluiten

Een collectieve zorgverzekering kan u een flinke korting bieden doordat de zorgverzekering in één keer voor heel veel personen tegelijk wordt ingekocht. In Nederland zijn er verschillende mogelijkheden om een zorgverzekering met collectiviteitskorting af te sluiten. De bekendste manieren zijn via uw werkgever of via een vereniging.

Maar wist u dat u ook een collectieve zorgverzekering af kunt sluiten zonder afhankelijk te zijn van uw werkgever of vereniging? Bij ons kunt u namelijk altijd een collectieve zorgverzekering afsluiten. Ongeacht uw werkgever of vereniging. Onze collectieve zorgverzekering is er voor iedereen.

Collectieve zorgverzekering met korting

Wat is een collectieve zorgverzekering?

Een collectieve zorgverzekering is een verzekering die voor een grote groep mensen tegelijk wordt afgesloten. Doordat uw zorgverzekering collectief wordt ingekocht, kunt u korting krijgen op uw maandelijkse premie.

Collectieve zorgverzekering, waarom is dat slim?

Dat is simpel, omdat u via een collectieve zorgverzekering minder betaalt, maar wel hetzelfde krijgt als wanneer u deze verzekering direct bij VGZ afsluit. De zorgverzekering die u bij ons afsluit is namelijk precies hetzelfde als de VGZ basisverzekering. Via UC bespaart u echter tientallen euro's per jaar. Waarom zou u hier niet voor kiezen?

Collectieve zorgverzekering 2020

Ook in 2020 kunt u bij UC weer profiteren van mooie collectiviteitskorting op uw zorgverzekering. Vanaf medio november zijn de zorgpremies voor 2020 bekend van alle zorgverzekeringen in Nederland. Vanaf dat moment kunt u uw zorgverzekering voor 2020 met een scherpe collectiviteitskorting afsluiten bij UC.

Collectieve zorgverzekering met korting

U betaalt uw maandelijkse premie voor uw collectieve zorgverzekering gewoon aan VGZ. Zonder de collectiviteitskorting. Wij zetten de korting, die u van ons ontvangt, voor u apart in uw persoonlijke mijn-omgeving. Uw opgespaarde korting kunt u terugvinden in uw UnitedConsumers bespaartegoed. De gespaarde korting krijgt u in euro’s op uw bankrekening gestort wanneer u wilt. En dat werkt heel eenvoudig. Met één druk op de knop kunt u het bedrag laten uitbetalen. Zo houdt u altijd iets over voor een leuker leven.

Wanneer kunt u laten uitbetalen?

U kunt op ieder gewenst moment uw korting inzien en laten uitbetalen. Wanneer u de korting vóór de 10e van de maand aanvraagt, krijgt u het diezelfde maand tussen de 15e en 20e op uw rekening gestort. Wilt u doorsparen tot u een gewenst bedrag bereikt hebt? Dat kan natuurlijk ook. Een actueel overzicht van alle mogelijkheden vindt u in uw Mijn UnitedConsumers. De keuze is aan u.