Collectieve zorgverzekering afsluiten

Met een collectieve zorgverzekering krijgt u een flinke korting op uw zorgverzekering. In Nederland zijn er verschillende mogelijkheden om een zorgverzekering met collectiviteitskorting af te sluiten.

Wat is een collectieve zorgverzekering?

Een collectieve zorgverzekering is een zorgverzekering die in één keer wordt afgesloten voor een collectief, dus voor een grote groep mensen. Een collectieve zorgverzekering kunt u via uw werkgever of vereniging afsluiten, maar ook individueel. 

Collectieve zorgverzekering van UC

Wij sluiten in één keer een groot aantal zorgverzekeringen bij VGZ af, waardoor wij u 5% korting kunnen geven op uw zorgverzekering. Extra voordelig dus, want zo krijgt u de maximale collectiviteitskorting voor dezelfde zorgverzekering als wanneer u deze direct afsluit bij VGZ afsluit. En het mooiste is dat de collectieve zorgverzekering er is voor iedereen, zodat ook u meer over kunt houden voor een leuker leven! Weet u al welke collectieve zorgverzekering u gaat kiezen?

Bewuzt

stersterster

Bewuzt basisverzekering

Budgetpolis

vink Gecontracteerde zorgverlener: 100% vergoed
vink Niet gecontracteerde zorgverlener: 70% vergoed van het marktconform tarief

€ 107,95 p/mnd

 

UC door VGZ

sterstersterster

VGZ Ruime Keuze

Collectieve Naturapolis

vink Gecontracteerde zorgverlener: 100% vergoed
vink Niet gecontracteerde zorgverlener: 80% vergoed van het marktconform tarief

€ 113,95 p/mnd

 

UC door VGZ

stersterstersterster

VGZ Eigen Keuze

Collectieve Restitutiepolis

vink Gecontracteerde zorgverlener: 100% vergoed
vink Niet gecontracteerde zorgverlener: max. 100% vergoed van het martkconform tarief

€ 121,31 p/mnd

Collectiviteitskorting zorgverzekering: zo werkt dat

Uw collectieve zorgverzekering loopt via VGZ en dus is VGZ uw zorgverzekeraar. Om die reden betaalt u de maandelijkse premie voor uw collectieve zorgverzekering direct aan VGZ. En de collectiviteitskorting? Die krijgt u van ons! Zo werkt de korting van UnitedConsumers op uw collectieve zorgverzekering.

VGZ

Iedere maand betaalt u de premie zonder korting aan VGZ.

uitbetalen

De korting ontvangt u maandelijks in uw online bespaartegoedDeze kunt u eenvoudig laten uitkeren op uw bankrekening, wanneer ú dat uitkomt.

kado

Spaart u liever door? Dat is geen probleem! U kunt gemiddeld € 156,60 per persoon besparen per jaar. Doe er iets leuks mee! 

Collectieve korting zorgverzekering uitbetalen

U kunt op ieder gewenst moment uw collectiviteitskorting inzien en laten uitbetalen. Wanneer u de korting vóór de 10e van de maand aanvraagt, krijgt u het diezelfde maand tussen de 15e en 20e op uw rekening gestort. Wilt u doorsparen tot u een gewenst bedrag bereikt hebt? Dat kan natuurlijk ook. Een actueel overzicht van alle mogelijkheden vindt u in uw Mijn UnitedConsumers. De keuze is aan u.

Collectieve zorgverzekering 2020

Voor 2020 heeft de overheid bepaald dat de maximale korting op de collectieve zorgverzekering verlaagd wordt van 10% (2019) naar 5% (2020). Ondanks dat wij u minder korting kunnen bieden, zorgen wij wel voor een scherpe premie voor de zorgverzekering 2020. Zo blijft u verzekerd van de beste collectieve zorgverzekering, tegen de meest voordelige premie!

Ik wil een collectieve zorgverzekering