Collectieve zorgverzekering

Een collectieve zorgverzekering kan u een flinke korting bieden doordat de zorgverzekering in één keer voor heel veel personen tegelijk wordt ingekocht. In Nederland zijn er verschillende mogelijkheden om een zorgverzekering met collectiviteitskorting af te sluiten. De bekendste manieren zijn via uw werkgever of via een vereniging.

Maar wist u dat u ook een collectieve zorgverzekering af kunt sluiten zonder afhankelijk te zijn van uw werkgever of vereniging? Bij ons kunt u namelijk altijd een collectieve zorgverzekering afsluiten. Ongeacht uw werkgever of vereniging. Onze collectieve zorgverzekering is er voor iedereen.

Bewuzt

stersterster

Bewuzt basisverzekering

Budgetpolis

vink Gecontracteerde zorgverlener: 100% vergoed
vink Niet gecontracteerde zorgverlener: 70% vergoed van het marktconform tarief

€ 107,95 p/mnd

 

UC door VGZ

sterstersterster

VGZ Ruime Keuze

Collectieve Naturapolis

vink Gecontracteerde zorgverlener: 100% vergoed
vink Niet gecontracteerde zorgverlener: 80% vergoed van het marktconform tarief

€ 113,95 p/mnd

 

UC door VGZ

stersterstersterster

VGZ Eigen Keuze

Collectieve Restitutiepolis

vink Gecontracteerde zorgverlener: 100% vergoed
vink Niet gecontracteerde zorgverlener: max. 100% vergoed van het martkconform tarief

€ 121,31 p/mnd

Wat is een collectieve zorgverzekering?

Een collectieve zorgverzekering is een zorgverzekering die in één keer wordt afgesloten voor een collectief, dus voor een grote groep mensen. Wij sluiten in één keer een groot aantal zorgverzekeringen bij VGZ af voor iedereen die hun zorgverzekering bij ons afsluit. Op deze manier kunnen wij u extra collectieve korting op uw zorgverzekering geven. Door ons collectief is VGZ namelijk gegarandeerd van een groot aantal extra verzekerden. Goed voor VGZ dus, maar ook goed voor u!

Collectieve zorgverzekering van UC, waarom is dat slim?

Dat is simpel, omdat u via onze zorgverzekering collectiviteitskorting krijgt, maar wel dezelfde zorgverzekering heeft als wanneer u deze verzekering direct bij VGZ afsluit. De zorgverzekering die u bij ons afsluit is namelijk precies hetzelfde als de VGZ basisverzekering. Via UC bespaart u echter tientallen euro's per jaar. Waarom zou u hier niet voor kiezen?

Collectieve zorgverzekering 2020

Ook in 2020 kunt u bij UC weer profiteren van mooie collectiviteitskorting op uw zorgverzekering. Vanaf medio november zijn de zorgpremies voor 2020 bekend van alle zorgverzekeringen in Nederland. Vanaf dat moment kunt u uw zorgverzekering voor 2020 met een scherpe collectiviteitskorting afsluiten bij UC.

Collectieve zorgverzekering 2020 afsluiten

Voor 2020 heeft de overheid bepaald dat de maximale korting op de basisverzekering verlaagd wordt van 10% (2019) naar 5% (2020). Ondanks dat wij u minder korting kunnen bieden, zorgen wij wel voor een scherpe premie voor de zorgverzekering 2020.

Niet elke collectieve zorgverzekering is een voordelige keuze. Omdat sommige verzekeraars enkel korting geven op de duurste zorgverzekering die zij bieden. De collectieve zorgverzekering van UC is wel een voordelige keuze, omdat u bij ons korting krijgt bovenop de scherpe premie van de goedkoopste zorgverzekering van VGZ. Zeker geen sigaar uit eigen doos dus!

Collectieve zorgverzekering met korting

U betaalt uw maandelijkse premie voor uw collectieve zorgverzekering gewoon aan VGZ. Zonder de collectiviteitskorting. Wij zetten de korting, die u van ons ontvangt, voor u apart in uw persoonlijke mijn-omgeving. Uw opgespaarde korting kunt u terugvinden in uw UnitedConsumers bespaartegoed. De gespaarde korting krijgt u in euro’s op uw bankrekening gestort wanneer u wilt. En dat werkt heel eenvoudig. Met één druk op de knop kunt u het bedrag laten uitbetalen. Zo houdt u altijd iets over voor een leuker leven.

Wanneer kunt u laten uitbetalen?

U kunt op ieder gewenst moment uw korting inzien en laten uitbetalen. Wanneer u de korting vóór de 10e van de maand aanvraagt, krijgt u het diezelfde maand tussen de 15e en 20e op uw rekening gestort. Wilt u doorsparen tot u een gewenst bedrag bereikt hebt? Dat kan natuurlijk ook. Een actueel overzicht van alle mogelijkheden vindt u in uw Mijn UnitedConsumers. De keuze is aan u.