Collectieve zorgverzekering

Een collectieve zorgverzekering kan u als verzekerde korting bieden doordat de zorgverzekering in één keer voor heel veel personen tegelijk wordt ingekocht. In Nederland zijn er verschillende mogelijkheden om een zorgverzekering met collectiviteitskorting af te sluiten. De bekendste manieren zijn via uw werkgever of via een vereniging.

Maar wist u dat u ook een collectieve zorgverzekering af kunt sluiten zonder afhankelijk te zijn van uw werkgever of vereniging? Wij kopen collectief zorgverzekeringen in, zodat u voordeliger uit bent. Bij UC kunt u namelijk altijd een collectieve zorgverzekering afsluiten. Ongeacht uw werkgever of vereniging. Onze collectieve zorgverzekering is er voor iedereen.

Collectieve zorgverzekering met 10% korting

Wat is een collectieve zorgverzekering?

Een collectieve zorgverzekering is een verzekering die voor een grote groep mensen tegelijk wordt afgesloten. Doordat uw zorgverzekering collectief wordt ingekocht, kunt u korting krijgen op uw maandelijkse premie.

Collectiviteitskorting zorgverzekering

Bij UC krijgt u 10% collectiviteitskorting op de basisverzekering van VGZ. Het maakt niet uit voor welk bedrijf u werkt of van welke vereniging u lid bent. Omdat we voor heel veel personen tegelijk een zorgverzekering bij VGZ afsluiten, kunnen wij u deze collectiviteitskorting op uw zorgverzekering geven. Dat noemen wij groepskorting.

Collectieve zorgverzekering afsluiten

Waarom een collectieve zorgverzekering?

Dat is simpel, omdat u via een collectieve zorgverzekering minder betaalt, maar wel hetzelfde krijgt als wanneer u deze verzekering direct bij VGZ afsluit. U zou uzelf bestelen als u geen collectieve zorgverzekering afsluit. Het zorgverzekering collectief van VGZ welke u bij ons afsluit is namelijk precies hetzelfde als de VGZ basisverzekering die u via VGZ afsluit. Via UC bespaart u echter € 145,- per jaar. Een goede deal dus!

Collectieve zorgverzekering: Is dat altijd goedkoper?

Is een collectieve zorgverzekering altijd goedkoper dan een reguliere zorgverzekering? Dat is niet in alle gevallen zo. Soms krijgt u extra vergoedingen in plaats van korting. Bij UnitedConsumers is een collectieve zorgverzekering wél goedkoper. U krijgt via ons namelijk exact dezelfde verzekering als die VGZ aanbiedt. Maar dan 10% goedkoper.

Collectieve zorgverzekeringen vergelijken

Wilt u zeker weten dat u bij UC het voordeligst uit bent? Dan kunt u verschillende collectieve zorgverzekeringen vergelijken. Kijk daarbij goed naar de prijs en de voorwaarden. En u zult zien dat u bij UC aan het juiste adres bent voor een voordelige collectieve zorgverzekering met goede voorwaarden.

Collectieve zorgverzekering 2020

Ook in 2020 kunt u bij UC weer profiteren van mooie collectiviteitskorting op uw zorgverzekering. Vanaf medio november zijn de zorgpremies voor 2020 bekend van alle zorgverzekeringen in Nederland. Vanaf dat moment kunt u uw zorgverzekering voor 2020 met een scherpe collectiviteitskorting afsluiten bij UC.

Collectieve zorgverzekering met korting

U betaalt uw maandelijkse premie voor uw collectieve zorgverzekering gewoon aan VGZ. Zonder de collectiviteitskorting. Wij zetten de korting, die u van ons ontvangt, voor u apart in uw persoonlijke mijn-omgeving. Uw opgespaarde korting kunt u terugvinden in uw UnitedConsumers bespaartegoed. De gespaarde korting krijgt u in euro’s op uw bankrekening gestort wanneer u wilt. En dat werkt heel eenvoudig. Met één druk op de knop kunt u het bedrag laten uitbetalen. Zo houdt u altijd iets over voor een leuker leven.

Wanneer kunt u laten uitbetalen?

U kunt op ieder gewenst moment uw korting inzien en laten uitbetalen. Wanneer u de korting vóór de 10e van de maand aanvraagt, krijgt u het diezelfde maand tussen de 15e en 20e op uw rekening gestort. Wilt u doorsparen tot u een gewenst bedrag bereikt hebt? Dat kan natuurlijk ook. Een actueel overzicht van alle mogelijkheden vindt u in uw Mijn UnitedConsumers. De keuze is aan u.

Ieder jaar profiteert u van de hoogste korting

U krijgt 10% korting op uw basisverzekering van VGZ, ieder jaar opnieuw. Doordat wij een zorgverzekering collectief voor u afsluiten. Het gaat dus niet om een eenmalige welkomstactie. Als u al deelneemt aan onze collectieve zorgverzekering, bent u ook volgend jaar zeker van een uitstekende zorgverzekering. En dat voor de laagste prijs.