Contact
Mijn UnitedConsumers

Zorgverzekering collectief UnitedConsumers door VGZ

Profiteer van collectiviteitskorting op uw zorgverzekering en extra zorgvoordelen met een collectieve zorgverzekering.

Dankzij een collectieve zorgverzekering via ons bespaart u op uw vaste lasten en houdt u meer over voor een leuker leven. Bereken uw premie en start direct met besparen!

Bereken mijn voordeel

collectieve zorgverzekering


info Wat is een zorgverzekering collectief?

Een collectief betekent een samenwerking van mensen met een gemeenschappelijk belang of doel. Zo kunt u bijvoorbeeld met een collectief een bepaalde verzekering afsluiten. Hierdoor krijgt u vaak extra voordelen.

Collectieve zorgverzekering betekenis

Een collectieve zorgverzekering is een zorgverzekering die wordt afgesloten voor een bepaalde groep mensen. Vaak via een vereniging of werkgever. Wij zijn een open consumentencollectief voor iedereen. Bij ons kunt u profiteren van een collectieve zorgverzekering met een collectiviteitskorting en deelnemersvoordelen.

Goed om te weten: in 2023 kunt u geen korting krijgen op een basisverzekering. Wel kunt u bij ons tot 20% korting krijgen op collectieve aanvullende verzekeringen.


Collectieve zorgverzekering afsluiten halverwege het jaar

Een collectieve zorgverzekering afsluiten kan jaarlijks van 12 november tot en met 31 december. Pakketwijzigingen kunt u doorgeven van 12 november tot en met 31 januari. Wilt u uw zorgverzekering wijzigen na 31 januari? Halverwege het jaar overstappen van zorgverzekering kan in de volgende gevallen:

Zorgverzekering collectief afsluiten


Zorgverzekering collectief UnitedConsumers door VGZ

Wij werken samen met VGZ om u de beste collectieve zorgverzekering en de laagste premie aan te kunnen bieden. Wij sluiten in één keer een groot aantal zorgverzekeringen bij VGZ af, waardoor u kunt profiteren van een lage premie. Dit wordt de collectiviteitskorting genoemd. Met onze collectieve zorgverzekering kunt u dus besparen op uw vaste lasten.

Aanbod zorgverzekering collectief

collectieve zorgverzekering


Waarom kiezen voor zorgverzekering collectief UnitedConsumers?

Simpel: bij ons krijgt u de hoogste collectiviteitskorting op uw aanvullende zorgverzekering en iedereen is welkom! Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen zo lang mogelijk gezond blijft. Als deelnemer van ons zorgverzekering collectief helpen we u bij het krijgen en behouden van een gezonde levensstijl. U verdient het!

> Stel uw collectieve zorgverzekering samen

collectieve zorgverzekering


Samen voor een leuker en gezonder leven

Wij vinden het belangrijk dat onze deelnemers fit en gezond blijven. Samen gaan we voor een leuker en gezonder leven. Met een collectieve zorgverzekering profiteert u van uniek, éxtra voordeel:

Meer over ons éxtra voordeel

collectiviteitskorting


Collectieve korting zorgverzekering

Maandelijks bespaart u op uw vaste lasten met een collectieve zorgverzekering van UnitedConsumers. Al uw collectiviteitskorting wordt automatisch bijgeschreven in uw persoonlijke bespaartegoed. De collectieve korting op uw zorgverzekering kunt u vervolgens uit laten betalen wanneer u dat wilt. Doe er iets leuks mee!

> Zo werkt de korting 

collectiviteitskorting


Collectieve zorgverzekering
 

  • Onze klanten beoordelen ons met een 9,1.
  • Tot 20% korting op uw aanvullende verzekering.
  • Gratis tandongevallenverzekering bij uw aanvullende verzekering.
  • Gratis profiteren van extra voordelen om een gezonde levenstijl te krijgen en behouden.
     

Zorgverzekering vergelijken korting


Uw geboortedatum:
   


UC Zorgadvies

Vindt u het lastig om een passende collectieve zorgverzekering te kiezen? Geen probleem. Wij helpen u graag met zorgadvies op maat. Beantwoord een aantal korte vragen en ontdek in 3 minuten welke collectieve zorgverzekering past bij uw persoonlijke situatie.

> Doe de check

zorgadvies


Veelgestelde vragen over het UnitedConsumers door VGZ collectief

Een collectieve zorgverzekering is een zorgverzekering die in één keer wordt afgesloten voor een collectief, dus voor een grote groep mensen. Een collectieve zorgverzekering kunt u via uw werkgever of vereniging afsluiten, maar ook individueel via het zorgverzekering collectief van UnitedConsumers. 

Kies een collectieve zorgverzekering

De overheid heeft besloten dat u vanaf 2023 geen korting op een collectieve basisverzekering mag krijgen, omdat deze onder de Zorgverzekeringswet valt. Aanvullende verzekeringen daarentegen vallen niet onder de Zorgverzekeringswet. Dit betekent dat aanbieders van een zorgverzekering collectief zelf mogen bepalen hoe hoog het kortingspercentage op aanvullende verzekeringen is. Bij ons ontvangt u tot 20% korting op alle aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen.

Bereken mijn voordeel

Ja, dat kan zeker. Bij ons kunt u individueel een collectieve zorgverzekering afsluiten met éxtra voordeel. Daarnaast ontvangt u op onze aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen maar liefst tot 20% collectiviteitskorting + gratis tandongevallenverzekering. Dat wilt u toch ook?

Aanmelden zorgverzekering collectief

Ja, zeker! U en uw hele gezin profiteren van onze collectiviteitskorting. U ontvangt op onze aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen maar liefst tot 20% collectiviteitskorting + een gratis tandongevallenverzekering.

Goed om te weten: kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd. Vanaf 18 jaar kunnen uw kinderen nog steeds profiteren van uw collectiviteitskorting. Ook als zij uitwonend en studerend zijn. Kinderen van 18 jaar en ouder dienen wel een eigen zorgverzekering te kiezen.

Gezin collectief verzekeren

Een collectieve zorgverzekering kunt u uitbreiden voor extra vergoedingen met een aanvullende verzekering of tandartsverzekering. Op onze aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen ontvangt u tot 20% collectiviteitskorting en een gratis tandongevallenverzekering.

Aanvullende collectieve zorgverzekering

Met een aanvullende verzekering bent u verzekerd tegen zorgkosten die niet door de basisverzekering vergoed worden. Denk aan een aanvullende verzekering voor bijvoorbeeld fysiotherapie, alternatieve zorg en brillen of lenzen.

> Bekijk aanvullende verzekeringen

Collectieve zorgverzekering tand

Brengt u regelmatig een bezoek aan de tandarts of mondhygiëniste en heeft u extra tandzorg nodig? Dan is een aanvullende tandartsverzekering een interessante optie. Zo komt u niet voor onverwachts hoge tandartskosten te staan. Wel zo fijn! 

> Bekijk tandartsverzekeringen

UnitedConsumers en VGZ werken al sinds 2006 samen. Met VGZ bent u verzekerd van goede zorg en de korting ontvangt u van UnitedConsumers. Zo bent u uitstekend verzekerd tegen een aantrekkelijke premie. Daarnaast bieden wij aanvullende verzekeringen waarop u tot 20% collectiviteitskorting en een gratis tandongevallenverzekering krijgt.

De maandelijkse premie betaalt u aan VGZ en de korting krijgt u van UnitedConsumers terug in uw persoonlijke bespaartegoed. Dit tegoed kunt u vervolgens, wanneer u wilt, uit laten keren op uw bankrekening.

Zo werkt de korting

Ik heb een andere vraag


Gecontroleerd door onze specialist Nienke Wuits

De informatie over de collectieve zorgverzekering is gecontroleerd door Nienke Wuits, specialist op het gebied van zorgverzekeringen. Nienke is sinds 2011 werkzaam bij UnitedConsumers.

| Laatst gecontroleerd op: 3-2-2023 |

nienke expert 3


Heeft u een vraag, opmerking of advies nodig?

Wij helpen u graag!