Energiebesparende gadgets

Energie wordt steeds duurder maar gelukkig wordt groen alleen maar hipper! De grote fabrikanten van elektronische apparaten zijn op zoek naar nieuwe mogelijkheden om duurzame producten te ontwikkelen. Er wordt steeds meer geïnvesteerd in energiezuinige apparaten en gadgets die kunnen helpen om bewuster en zuiniger met energie om te gaan. Energiebesparende gadgets zijn gemakkelijk in het gebruik zodat u snel en eenvoudig kunt besparen op energie.

Besparen op energie begint met de bewuste keus voor een goedkope energieleverancier. Bij UnitedConsumers krijgt u goedkope energie tegen lage tarieven.

UnitedConsumers Energie

Duurzame energie

Geen stroom uit het stopcontact en geen batterijen. Tegenwoordig zijn er energiebesparende gadgets die werken op duurzame energie. Dat is goed voor het milieu en scheelt natuurlijk in de kosten. Zonnekracht en windkracht zijn gratis en een groot voordeel is natuurlijk dat deze energiebronnen onuitputtelijk zijn. De zon is voorlopig nog niet opgebrand. Doe er dus uw voordeel mee.

Energieverbruik onder de loep

Als u wilt besparen op energie, is het handig om te bekijken hoeveel u nu eigenlijk verbruikt. Met een energiemeter krijgt u snel inzicht in het verbruik van de apparaten in huis. Een aantal van deze handige en slimme metertjes geeft zelfs nog suggesties waar in huis u nog meer kunt besparen.

Top 5 energiebesparende gadgets

  1. Zonnelader: een oplader met een ingebouwd zonnepaneel. De zonnelader kan gemakkelijk een telefoon of MP3 speler opladen.
  2. Eco Button; met één druk op de knop uw pc of laptop in slaapstand zetten, zodat u minder energie verbruikt.
  3. De Wattcher: deze handige energiemeter toont het elektriciteitsverbruik in huis en laat zien op welke manier of waar je kunt besparen.
  4. Doucheradio op waterkracht: deze radio sluit u eenvoudig aan onder uw kraan, zodat de kracht van het water de radio van energie voorziet.
  5. Standby-killer: een slimme stekkerdoos die automatisch apparaten uitschakelt als ze op standby staan. Een makkelijke manier om sluipverbruik te voorkomen.

Meer informatie over energie besparen

Energie besparen op verwarming
Energie besparen op isolatie
Energie besparen in huis
Subsidie voor energie
Keurmerken

> Alle bespaartips