ThemaScriptAwardZorg

Maakt u gebruik van fysiotherapie, dan bent u zeker niet de enige. Wist u dat ruim 3 miljoen Nederlanders minimaal eens per jaar de fysiotherapeut bezoeken? Het is van belang om vooraf te weten wat er vergoed wordt vanuit uw zorgverzekering. Daarnaast is het ook fijn om te weten wat de eerdere ervaringen met een praktijk zijn.

Als consumentencollectief is UnitedConsumers daarom benieuwd hoe tevreden u bent met de fysiotherapiepraktijk waar u onder behandeling bent of bent geweest. Wij willen u vragen om deze praktijk te beoordelen op de volgende punten:

  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Resultaat na de behandeling

Zo helpen we samen toekomstige patiënten met het maken van hun keuze.
De praktijk met de beste beoordelingen wordt uitgeroepen tot de beste fysiotherapiepraktijk van Nederland.

Provinciale verkiezing: Noord-Brabant
Naast de landelijke verkiezing, wordt ook gezocht naar de beste praktijk per provincie. Momenteel loopt de zoektocht naar de beste fysiotherapiepraktijk van Noord-Brabant. 
Zorg dat u voor november uw beoordeling achterlaat, zodat deze meetelt in de beoordeling voor Noord-Brabant. De beste praktijk van Noord-Brabant wordt eind november bekend gemaakt.

Hieronder kunt u eenvoudig uw fysiotherapiepraktijk vinden en beoordelen. Kies de plaats waar de praktijk gevestigd is, zoek de praktijk en geef uw mening.

Staat de praktijk waar u onder behandeling bent er niet bij? Laat het ons weten en wij voegen deze toe aan de lijst.

Plaats