In actie voor de Hartstichting

Afgelopen zomer hebben wij u samen met Fundrunner uitgedaagd om in beweging te komen voor de Hartstichting. Wij zijn blij met inspanningen die onze deelnemers hebben gedaan om deze actie tot een succes te maken.

Per 1 januari is Fundrunner helaas gestopt met de Fundrunner app. Hiermee komt ook de actie ‘Mijn hart klopt sneller voor de Hartstichting’ jammer genoeg tot een eind. Begin januari zullen wij de eindstand bekendmaken van het bedrag dat onze deelnemers voor de Hartstichting bij elkaar hebben gesport.

Deelname helaas niet meer mogelijk

Door het stoppen van de actie is het vanaf heden niet meer mogelijk om u aan te melden voor deze actie.

Heeft u deelgenomen aan de actie ‘Mijn hart klopt sneller voor de Hartstichting’? Al uw activiteiten tot en met 31 december 2017 tellen gewoon mee. Begin januari maken wij de eindstand bekend.

Waarom actie 'Mijn hart klopt sneller voor de Hartstichting'?

Uw gezondheid heeft u voor een gedeelte zelf in de hand, onder andere door genoeg te bewegen. Toch is het voor veel mensen lastig om dagelijks aan voldoende beweging te komen. Daarom daagt UnitedConsumers u graag uit om in beweging te komen voor een actievere levensstijl. En met deze actie werd tegelijk de Hartstichting gesteund, die daarmee de gezondheidzorg verder stimuleert. Dat is extra mooi meegenomen, toch?

Zorgen voor goede zorg is erg belangrijk voor UnitedConsumers. Bij het UnitedConsumers ZorgCollectief zijn ruim 250.000 mensen verzekerd voor hun zorgkosten. Daarnaast zet UnitedConsumers zich in voor een leuk en gezond leven. De korting die u via UnitedConsumers krijgt, is een fijn extraatje waar u iets leuks van kunt doen. Ga bijvoorbeeld een dagje lekker relaxen of sluit een sportabonnement af. Goed voor elkaar.

Hartstichting

 

Leuk om te lezen

Geocaching!
Fietsend door Nederland
Blijf in topvorm met Strava en Runkeeper