TopImage
Zorg Challenge

Mijn hart klopt sneller voor de Hartstichting

Gezondheid is voor iedereen van belang en een actieve levensstijl draagt hieraan bij. Samen met u willen wij gaan voor een gezonder en actiever leven. De zomer is hét moment om lekker actief buiten te zijn. Dat extra bewegen is niet alleen goed voor u, maar ook voor de Hartstichting.

Bewegen voor de Hartstichting, meld u direct aan:

  1. Download de Fundrunner app voor iOS of Android en maak een profiel aan
  2. Hierna kunt u zich aanmelden voor de actie van UnitedConsumers
  3. Binnen 1 werkdag ontvangt u twee aanmeldbevestigingen: 
    • - Aanmeldbevestiging 1: UnitedConsumers
    • - Aanmeldbevestiging 2: Fundrunner

Meld u direct aan

UnitedConsumers daagt u uit om deze zomer net wat meer te bewegen. Voor de kilometers die u maakt, geeft UnitedConsumers een donatie aan de Hartstichting. Dus wandel, ren, fiets of skeeler ook mee en steun de Hartstichting.

Hartstichting

Doet u ook mee?

Om u een steuntje in de rug te geven, heeft UnitedConsumers een sportieve actie opgezet in samenwerking met Fundrunner. De Fundrunner app zet de activiteiten waarmee u buiten kilometers maakt (zoals fietsen, wandelen, hardlopen) om in een donatie voor de Hartstichting. Voor de kilometers die u maakt, geeft UnitedConsumers een donatie aan de Hartstichting. Zo bent u niet alleen actief voor uzelf, maar steunt u ook direct een goed doel. Iedereen kan meedoen, dus meld u direct aan: uw kilometers zijn geld waard!

Hoe werkt de actie precies?

Wat zijn uw kilometers waard?

Uw sportieve kilometers zijn geld waard. Per kilometer krijgt u een vergoeding tussen € 0,35 en € 0,75 tot maximaal € 3,50 per activiteit. Goed voor uw gezondheid én goed voor de Hartstichting.

Activiteiten
Wandelen € 0,75 per km € 3,50 max
Hardlopen € 0,50 per km € 3,50 max
Fietsen € 0,35 per km € 3,50 max
Skeeleren € 0,50 per km € 3,50 max
Hond uitlaten € 0,75 per km € 3,50 max
Rolstoelsporten € 0,75 per km € 3,50 max

Waarom deze actie?

Uw gezondheid heeft u voor een gedeelte zelf in de hand, onder andere door genoeg te bewegen. Toch is het voor veel mensen lastig om dagelijks aan voldoende beweging te komen. Daarom daagt UnitedConsumers u graag uit om in beweging te komen voor een actievere levensstijl. En doordat u beweegt, steunt u tegelijk de Hartstichting die daarmee de gezondheidzorg verder stimuleert. Dat is extra mooi meegenomen, toch?

Zorgen voor goede zorg is erg belangrijk voor UnitedConsumers. Bij het UnitedConsumers ZorgCollectief zijn ruim 250.000 mensen verzekerd voor hun zorgkosten. Daarnaast zet UnitedConsumers zich in voor een leuk en gezond leven. De korting die u via UnitedConsumers krijgt, is een fijn extraatje waar u iets leuks van kunt doen. Ga bijvoorbeeld een dagje lekker relaxen of sluit een sportabonnement af. Goed voor elkaar.

Meld u direct aan

Leuk om te lezen

Geocaching!
Fietsend door Nederland
Blijf in topvorm met Strava en Runkeeper
 

Actief en gezond op weg

Samen gaan we voor een gezond en leuker leven. Doet u ook mee?

Actief en gezond op weg