Goedkope zorgverzekering 2019

Al jarenlang biedt UnitedConsumers, dankzij de 10% korting, een van de goedkoopste zorgverzekeringen van Nederland aan. Sinds 2006 kunt u via het UnitedConsumers ZorgCollectief de goedkoopste zorgverzekeringen van VGZ afsluiten.

U profiteert niet alleen van een goedkope zorgverzekering, maar ook van een zorgverzekering met een uitgebreide dekking. Daarnaast biedt UnitedConsumers ook een scherpe premie op de Bewuzt zorgverzekering van VGZ.

Zorgverzekering 2019 afsluiten

Goedkope zorgverzekering via VGZ

Wij bieden ieder jaar de hoogste korting op de basisverzekering van VGZ. Zo weet u zeker dat u profiteert van de beste en goedkoopste zorgverzekering. De verzekering van VGZ biedt namelijk een uitstekende dekking, ruime vergoedingen en overzichtelijke voorwaarden.

Bovendien kunt u bij VGZ kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen voor ieder budget. Zo bent u in staat om een zorgverzekering samen te stellen die perfect bij uw levensfase past. U betaalt nooit te veel, want iedere aanvullende verzekering is onderverdeeld in de (prijs)categorieën Goed, Beter en Best.

Goedkoopste zorgverzekering via Bewuzt

Bewuzt is een label van VGZ gericht op mensen die graag goed verzekerd zijn, maar niet veel zorg nodig hebben. Met deze budgetpolis heeft u ook ruime keuze uit verschillende zorgverleners, maar dan tegen een voordelige prijs. Met de Bewuzt zorgverzekering via UnitedConsumers kiest u een goedkope zorgverzekering met de beste service.

Niet veel zorg nodig, maar toch graag een aanvullende verzekering voor fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen? Dan bent u goedkoop uit met de aanvullende opties van de Bewuzt zorgverzekering. Met verschillende pakketten voor tandartsbezoeken, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en zorg in het buitenland bent u altijd verzekerd van de nodige hulp op het juiste moment.

Goedkope zorgverzekeringen vergelijken

De samenstelling van de basisverzekering wordt door de overheid bepaald, maar dat betekent niet dat elke zorgverzekering hetzelfde is. Het is dan ook belangrijk om de inhoud van uw goedkope zorgverzekering te vergelijken. Het grootste verschil is te vinden in de keuzevrijheid op het moment dat u zorg nodig heeft.

Soorten basisverzekeringen en de kosten

Via UnitedConsumers heeft u altijd een passende en goedkope zorgverzekering doordat u kunt kiezen uit drie type basisverzekeringen. Op die manier heeft u altijd een goedkope basisverzekering die bij u past. Hieronder vertellen we kort meer over de verschillende basisverzekeringen.

Restitutiepolis (VGZ Eigen Keuze)

VGZ Eigen Keuze is de restitutiepolis van VGZ waarbij u helemaal zelf kunt kiezen welke zorgaanbieder u gaat behandelen. U krijgt met deze basisverzekering ook bij ongecontracteerde zorgverleners maximaal 100% vergoed van het marktconforme tarief. Omdat u volledige keuzevrijheid heeft, betaalt u per maand iets meer premie in vergelijking met de naturapolis.

Naturapolis (VGZ Ruime Keuze)

VGZ Ruime Keuze is de naturapolis van VGZ waarbij u kiest uit gecontracteerde zorgaanbieders. Om die reden is deze basisverzekering goedkoper. Dit is de goedkoopste zorgverzekering die VGZ aanbiedt. Ondanks de lage prijs staat VGZ bekend om het grote aantal gecontracteerde zorgaanbieders. Zo zijn bijvoorbeeld alle reguliere ziekenhuizen gecontracteerd.

Budgetpolis

De Bewuzt zorgverzekering is een budgetpolis ofwel selectieve naturapolis. Dit is de goedkoopste zorgverzekering die UnitedConsumers aanbiedt en een van de goedkoopste zorgverzekeringen in Nederland. Omdat deze basisverzekering zo goedkoop is, heeft u minder vrijheid bij het kiezen voor een zorgaanbieder en welke arts u behandeld.

Goedkope zorgverzekering door hoger eigen risico

In 2019 betaalt u minimaal € 385,- aan eigen risico per jaar. Wist u dat u het eigen risico ook vrijwillig kunt ophogen? Dat kan voordelig zijn als u verwacht geen gebruik te maken van uw zorgverzekering. Uiteraard krijgt u hier iets voor terug. U kunt het eigen risico in stappen van € 100,- ophogen tot maximaal € 885,- per jaar. Per stap krijgt u € 3,- korting op uw maandelijkse premie. Let wel op: heeft u toch zorg nodig? Dan betaalt u de eerste € 885,- zelf.

Goedkoopste zorgverzekering met een zorgtoeslag

Om mensen met een lager inkomen tegemoet te komen in de kosten voor de basisverzekering bestaat de zorgtoeslag. Uw gezinssamenstelling en de hoogte van uw gezamenlijk inkomen bepalen hoeveel zorgtoeslag u krijgt. De maximale zorgtoeslag voor 2019 is € 99,00 per maand. 

Zo bent u met een Bewuzt basisverzekering al voor € 6,95 verzekerd. Met de VGZ Ruime Keuze zou u uitkomen op een bedrag van € 9,85 per maand. De VGZ Eigen Keuze kost u dan € 15,25 per maand. Kijk snel of u recht heeft op de zorgtoeslag. Zo worden de vaste lasten voor uw zorgverzekering nog goedkoper.

Andere veelgestelde vragen over de zorgverzekering
Hoeveel zorgpremie moet ik betalen?
Hoe werkt de UnitedConsumers Zorgverzekering?
Overstappen zorgverzekering: regelen jullie dat voor mij?
Wat zijn de belangrijkste wijzigingen in de zorgverzekering?
Wat gebeurt er als ik op 1 februari nog geen zorgverzekering heb?
Is deze zorgverzekering inhoudelijk hetzelfde als die ik bij VGZ afsluit?

Alle veelgestelde vragen