De zorgverzekering voor de laagste prijs

Al jarenlang horen we dankzij de 10% korting tot één van de zorgverzekeringen met de laagste prijs in Nederland. Sinds 2008 krijgt u via het UnitedConsumers ZorgCollectief de hoogste korting op de basisverzekering van VGZ. U profiteert zo niet alleen van de goedkoopste zorgverzekering, maar ook van een zorgverzekering met een uitgebreide dekking.

Een zorgverzekering van VGZ
Wij bieden ieder jaar de hoogste korting op de beste zorgverzekering. De zorgverzekering van VGZ biedt een uitstekende dekking, ruime vergoedingen, overzichtelijke voorwaarden en positieve klantenervaringen. VGZ is volledig gespecialiseerd in zorgverzekeringen, en dat is te merken aan het ijzersterke product.

Bovendien heeft u bij VGZ de keuze uit een ruim aanbod aanvullende verzekeringen. Wat dat met de goedkoopste zorgverzekering te maken heeft? Omdat u hierdoor in staat bent om een zorgverzekering samen te stellen die perfect bij u levensfase aansluit, zonder dat u betaalt voor zorg waar u geen gebruik van maakt.

Wijzigingen in de zorgverzekering 2018

Elk jaar verandert er wel wat aan de inhoud van de basisverzekering. Wij zetten de belangrijkste wijzigingen voor de zorgverzekering 2018 voor u op een rij. Op Prinsjesdag wordt de premie van de basisverzekering bekendgemaakt. Vanaf dat moment gaan de zorgverzekeraars aan de slag met de premies en pakketten voor hun zorgverzekeringen. Rond midden november kunt u dan zorgverzekeringen vergelijken.

Andere veelgestelde vragen over de zorgverzekering

Hoeveel zorgpremie moet ik betalen?
Hoe werkt de UnitedConsumers Zorgverzekering?
Overstappen zorgverzekering. Regelen jullie dat voor mij?
Hoe geef ik een wijziging voor mijn zorgverzekering door?
Wat zijn de belangrijkste wijzigingen in de zorgverzekering?
Wat gebeurt er als ik op 1 februari nog geen zorgverzekering heb?
Is deze zorgverzekering inhoudelijk hetzelfde als die ik bij VGZ afsluit?

> Alle veelgestelde vragen