Goedkope zorgverzekering

Een goedkope zorgverzekering kunt u eenvoudig regelen. Al jarenlang biedt UnitedConsumers, dankzij de 10% korting, namelijk een van de goedkoopste zorgverzekeringen van Nederland aan. Via ons ZorgCollectief kunt u de goedkoopste zorgverzekering van VGZ afsluiten. Voor dezelfde zorgverzekering die u bij VGZ afsluit, bent u bij ons 10% voordeliger uit.

Ik wil een goedkope zorgverzekering!

Goedkope zorgverzekering van VGZ

Wij bieden ieder jaar de hoogste korting op de basisverzekering van VGZ. Zo weet u zeker dat u profiteert van de beste en goedkoopste zorgverzekering van Nederland. De verzekering van VGZ biedt namelijk een uitstekende dekking, ruime vergoedingen en transparante voorwaarden.

Bovendien kunt u bij VGZ kiezen uit verschillende voordelige aanvullende zorgverzekeringen voor ieder budget. Zo bent u in staat om een goedkope zorgverzekering samen te stellen die perfect bij uw levensfase past. U betaalt nooit te veel, want iedere aanvullende verzekering is onderverdeeld in de (prijs)categorieën Goed, Beter en Best.

Goedkoopste zorgverzekering via Bewuzt

Bewuzt is een label van VGZ gericht op mensen die graag goed verzekerd zijn, maar niet veel zorg nodig hebben. Met deze budgetpolis heeft u ook ruime keuze uit verschillende zorgverleners, maar dan tegen een voordelige prijs. Met de Bewuzt zorgverzekering via UnitedConsumers kiest u een goedkope zorgverzekering met de beste service.

Niet veel zorg nodig, maar toch graag een aanvullende verzekering voor fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen? Dan bent u goedkoop uit met de aanvullende opties van de Bewuzt zorgverzekering. Met verschillende pakketten voor tandartsbezoeken, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en zorg in het buitenland bent u altijd verzekerd van de nodige hulp op het juiste moment.

Goedkope zorgverzekeringen vergelijken

De samenstelling van de basisverzekering wordt door de overheid bepaald, maar dat betekent niet dat elke zorgverzekering hetzelfde is. Het is dan ook belangrijk om de inhoud van uw goedkope zorgverzekering te vergelijken. Het grootste verschil is te vinden in de keuzevrijheid op het moment dat u zorg nodig heeft.

Soorten basisverzekeringen en de kosten

Via UC heeft u altijd een passende en goedkope zorgverzekering doordat u kunt kiezen uit drie type basisverzekeringen. Op die manier heeft u altijd een goedkope basisverzekering die bij u past. Hieronder vertellen we kort meer over de verschillende basisverzekeringen.

Restitutiepolis (VGZ Eigen Keuze)

VGZ Eigen Keuze is de restitutiepolis van VGZ waarbij u helemaal zelf kunt kiezen welke zorgaanbieder u gaat behandelen. U krijgt met deze basisverzekering ook bij ongecontracteerde zorgverleners maximaal 100% vergoed van het marktconforme tarief. Omdat u volledige keuzevrijheid heeft, betaalt u per maand iets meer premie in vergelijking met de naturapolis. Desondanks nog steeds een van de goedkoopste zorgverzekeringen van Nederland.

Naturapolis (VGZ Ruime Keuze)

VGZ Ruime Keuze is de naturapolis van VGZ waarbij u kiest uit gecontracteerde zorgaanbieders. Om die reden is deze basisverzekering goedkoper. Dit is de goedkoopste zorgverzekering die VGZ aanbiedt. Ondanks de lage prijs staat VGZ bekend om het grote aantal gecontracteerde zorgaanbieders. Zo zijn bijvoorbeeld alle reguliere ziekenhuizen gecontracteerd.

Budgetpolis

De Bewuzt zorgverzekering is een budgetpolis ofwel selectieve naturapolis. Dit is de goedkoopste zorgverzekering die UnitedConsumers aanbiedt en een van de goedkoopste zorgverzekeringen in Nederland. Omdat deze basisverzekering zo goedkoop is, heeft u minder vrijheid bij het kiezen voor een zorgaanbieder en welke arts u behandelt.

Goedkope zorgverzekering door hoger eigen risico

Dit jaar betaalt u minimaal € 385,- aan eigen risico per jaar. Wist u dat u het eigen risico ook vrijwillig kunt ophogen? Dat kan voordelig zijn als u verwacht geen of weinig gebruik te maken van uw zorgverzekering. Uiteraard krijgt u hier iets voor terug. U kunt het eigen risico in stappen van € 100,- ophogen tot maximaal € 885,- per jaar. Per stap krijgt u € 3,- korting op uw maandelijkse zorgpremie. Let wel op: heeft u toch zorg nodig? Dan betaalt u de eerste € 885,- zelf.

Goedkoopste zorgverzekering met een zorgtoeslag

Om mensen met een lager inkomen tegemoet te komen in de kosten voor de basisverzekering bestaat de zorgtoeslag. Uw gezinssamenstelling, de hoogte van uw gezamenlijk inkomen en vermogen bepalen hoeveel zorgtoeslag u krijgt. De maximale zorgtoeslag dit jaar is € 99,00 per maand. 

Zo bent u met een Bewuzt basisverzekering al voor € 6,95 verzekerd. Met de VGZ Ruime Keuze zou u uitkomen op een bedrag van € 9,85 per maand. De VGZ Eigen Keuze kost u dan € 15,25 per maand. Kijk snel of u recht heeft op de zorgtoeslag. Zo worden de vaste lasten voor uw zorgverzekering nog goedkoper.