TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

De goedkoopste zorgverzekering

Al jarenlang horen we dankzij de 10% korting bij de goedkoopste zorgverzekeringen in Nederland. Sinds 2008 krijgt u via het UnitedConsumers ZorgCollectief de hoogste korting op de basisverzekering van VGZ. U profiteert zo niet alleen van een goedkope zorgverzekering, maar ook van een zorgverzekering met een uitgebreide dekking.

Een zorgverzekering van VGZ
Wij bieden ieder jaar de hoogste korting op de beste zorgverzekering. De zorgverzekering van VGZ biedt een uitstekende dekking, ruime vergoedingen, overzichtelijke voorwaarden en positieve klantenervaringen. VGZ is bovendien altijd alleen maar zorgverzekeraar geweest. Daardoor zijn ze volledig gespecialiseerd in zorgverzekeringen, en dat is te merken aan het ijzersterk product.

Bovendien heeft u bij VGZ de keuze uit een ruim aanbod aanvullende verzekeringen. Waarom dat met de goedkoopste zorgverzekering te maken heeft? Omdat u zo in staat bent om een zorgverzekering samen te stellen die precies verzekert wat u nodig heeft, zonder u te laten betalen voor zorg die u niet gebruikt.

Kado-Actie: ruil uw korting in voor een mooi kado!

Ieder jaar bieden wij onze deelnemers de mogelijkheid om de 10% korting op hun basis zorgverzekering in te ruilen voor een mooi kado. Zo kunt u uw korting voor de zorgverzekering 2016 inruilen voor een HP Notebook, een Xbox One pakket of een Asus Convertible Netbook

Wijzigingen in de zorgverzekering 2016

Elk jaar verandert er wel wat aan de inhoud van de basisverzekering. Wij zetten de belangrijkste wijzigingen voor de zorgverzekering 2016 voor u op een rij. Op Prinsjesdag wordt de premie van de basisverzekering bekendgemaakt. Vanaf dat moment gaan de zorgverzekeraars aan de slag met de premies en pakketten voor hun zorgverzekeringen. Rond midden november kunt u dan zorgverzekeringen vergelijken.

Andere veelgestelde vragen over de zorgverzekering

Hoeveel zorgpremie moet ik betalen?
Hoe werkt de UnitedConsumers Zorgverzekering?
Overstappen zorgverzekering. Regelen jullie dat voor mij?
Hoe geef ik een wijziging voor mijn zorgverzekering door?
Wat zijn de belangrijkste wijzigingen in de zorgverzekering?
Wat gebeurt er als ik op 1 februari nog geen zorgverzekering heb?
Is deze zorgverzekering inhoudelijk hetzelfde als die ik bij VGZ afsluit?

> Alle veelgestelde vragen

Al uw voordelen

  • Meer dan € 125,00 korting p.p.
  • Kies zelf uw arts en ziekenhuis
  • Ook voor VGZ verzekerden
  • 500.000 tevreden klanten
  • 14 dagen bedenktijd