Het leuker leven doel

Droomt u er al een tijdje van een weekendje weg te gaan met vrienden naar Parijs? Is uw tablet ondertussen aan vervanging toe? Of wilt u graag een avondje naar de nieuwe musical in Scheveningen, maar komt het er telkens niet van om een bedrag apart te zetten en ervoor te sparen? Wij helpen u daar graag mee.

Besparen op uw zorgverzekering van VGZ

Een zorgverzekering is een belangrijke verzekering, want het gaat tenslotte om uw gezondheid. Maar het is ook een dure verzekering, waar u maandelijks veel geld aan kwijt bent. Wij werken samen met VGZ waardoor u met het UnitedConsumers ZorgCollectief korting kunt krijgen op de basisverzekering. Zo bespaart u jaarlijks veel geld, geld dat u weer kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een nieuwe tablet.

De nieuwe iPad of dat weekendje naar Parijs?

Met het Leuker Leven Doel stelt u zelf in waar u voor wilt besparen. Of dat nu de allernieuwste gadget is, dat ene paar schoenen dat eigenlijk net iets te duur is of een verrassingsdiner voor uw partner aan de voet van de Eiffeltoren: u bepaalt het helemaal zelf. Wij houden u op de hoogte van de tussenstand en informeren u wanneer het benodigde bedrag is bereikt. Ons doel is uw leven leuker maken!

Stel uw leuker leven doel in

Hoe werkt het?

Als deelnemer van UnitedConsumers kunt u via Mijn UnitedConsumers helemaal vrijblijvend uw Leuker Leven Doel instellen. U geeft aan wat uw Leuker Leven Doel is en hoeveel geld u hiervoor nodig heeft. Ondertussen houden wij de voortgang voor u in de gaten. Zodra u het gewenste bedrag heeft bereikt, krijgt u van ons bericht. U bepaalt dan zelf of u het bedrag wilt laten uitkeren of dat u nog even doorspaart. Uiteindelijk bepaalt u natuurlijk helemaal zelf wat u met uw korting doet. Een Leuker leven doel instellen is niet verplicht, maar het maakt het sparen natuurlijk wel een stukje leuker.

 

1
Stap 1

Meer overhouden voor een leuker leven door jaarlijks vele euro's te besparen.
2
Stap 2

Stel een leuker leven doel in met de categorieën.
3
Stap 3

Wij laten weten als u er bent! Laat het uitkeren of bestel een kado.

 

Stel uw leuker leven doel in