Contact
Mijn UnitedConsumers

Je aanmelding is nog niet mogelijk

Je bent reeds verzekerd bij VGZ

Je bent op dit moment al verzekerd bij VGZ, je kunt je daarom niet direct aanmelden. In totaal mag UnitedConsumers 3.750 bestaande VGZ-klanten toelaten tot het UnitedConsumers ZorgCollectief. De vraag naar deze polissen is groter dan het aanbod, vandaar dat wij besloten hebben om deze 3.750 polissen toe te wijzen aan actieve UnitedConsumers klanten. Dit betekent dat je gebruik kunt maken van de korting op je bestaande VGZ zorgverzekering, als je een energiecontract of een autoverzekering hebt lopen bij UnitedConsumers.

Je hebt al een energiecontract en/of een autoverzekering bij UnitedConsumers

Als je al een energiecontract of een autoverzekering hebt bij UnitedConsumers, dien je bij je aanmelding eerst in te loggen met je inlognaam en wachtwoord. Daarna kun je gewoon doorgaan met je aanmelding, ook als bestaande VGZ-klant. Ben je je inlogggegevens vergeten, klik hier.

Neem je al deel aan het UnitedConsumers Zorgcollectief?

Als deelnemer van het UnitedConsumers Zorgcollectief loopt jouw zorgverzekering automatisch door in 2022. Je hoeft niets te doen om de korting op je zorgverzekering te behouden. Lees hier verder voor meer informatie

Heb je nog geen energiecontract en/of een autoverzekering?

Meld je dan eerst aan voor een energiecontract of een autoverzekering. Na twee werkdagen kun je je dan aanmelden bij het UnitedConsumers ZorgCollectief.

Klik hier om je aan te melden voor korting op je energierekening.
Klik hier om je aan te melden voor korting op je autoverzekering.

Heb je nog vragen?

Klik dan hier voor onze contactgegevens.

Met vriendelijke groet,

Directie UnitedConsumers