Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkope zorgverzekering 2023

Uw geboortedatum:

Uw aanmelding is nog niet mogelijk

U bent reeds verzekerd bij VGZ

U bent op dit moment al verzekerd bij VGZ, u kunt zich daarom niet direct aanmelden. In totaal mag UnitedConsumers 3.750 bestaande VGZ-klanten toelaten tot het UnitedConsumers ZorgCollectief. De vraag naar deze polissen is groter dan het aanbod, vandaar dat wij besloten hebben om deze 3.750 polissen toe te wijzen aan actieve UnitedConsumers klanten. Dit betekent dat u gebruik kunt maken van de korting op uw bestaande VGZ zorgverzekering, als u een energiecontract of een autoverzekering heeft lopen bij UnitedConsumers.

U heeft al een energiecontract en/of een autoverzekering bij UnitedConsumers

Als u al een energiecontract of een autoverzekering heeft bij UnitedConsumers, dient u bij uw aanmelding eerst in te loggen met uw inlognaam en wachtwoord. Daarna kunt u gewoon doorgaan met uw aanmelding, ook als bestaande VGZ-klant. Bent u uw inlogggegevens vergeten, klik hier.

Neemt u al deel aan het UnitedConsumers Zorgcollectief?

Als deelnemer van het UnitedConsumers Zorgcollectief loopt uw zorgverzekering automatisch door in 2022. U hoeft niets te doen om de korting op uw zorgverzekering te behouden. Lees hier verder voor meer informatie

Heeft u nog geen energiecontract en/of een autoverzekering?

Meld u dan eerst aan voor een energiecontract of een autoverzekering. Na twee werkdagen kunt u zich dan aanmelden bij het UnitedConsumers ZorgCollectief.

Klik hier om u aan te melden voor korting op uw energierekening.
Klik hier om u aan te melden voor korting op uw autoverzekering.

Heeft u nog vragen?

Klik dan hier voor onze contactgegevens.

Met vriendelijke groet,

Directie UnitedConsumers

Terug naar boven