TopImage

Simpel besparenlaat je ontzorgen

Uw aanmelding is nog niet mogelijk

U bent reeds verzekerd bij VGZ

U bent reeds verzekerd bij VGZ, u kunt zich daarom niet direct aanmelden In totaal mag UnitedConsumers 3.750 bestaande VGZ-klanten toelaten tot het UnitedConsumers ZorgCollectief. De vraag naar deze polissen is groter dan het aanbod, vandaar dat wij besloten hebben om deze 3.750 polissen toe te wijzen aan actieve UnitedConsumers klanten. Dit betekent dat u gebruik kunt maken van de 10% korting op uw bestaande VGZ zorgverzekering, als u een energiecontract of een autoverzekering heeft lopen bij UnitedConsumers.

U heeft al een energiecontract en/of een autoverzekering bij UnitedConsumers

Als u al een energiecontract of een autoverzekering heeft bij UnitedConsumers, dient u bij uw aanmelding eerst in te loggen met uw inlognaam en wachtwoord. Daarna kunt u gewoon doorgaan met uw aanmelding, ook als bestaande VGZ-klant. Bent u uw deelnemernummer vergeten, klik hier.

Neemt u al deel aan het UnitedConsumers Zorgcollectief?

Als deelnemer van het UnitedConsumers Zorgcollectief loopt uw zorgverzekering automatisch door in 2016. U hoeft niets te doen om de 10% korting op uw basisverzekering te behouden. Lees hier verder voor meer informatie

Heeft u nog geen energiecontract en/of een autoverzekering?

Meld u dan eerst aan voor een energiecontract of een autoverzekering, twee werkdagen na de bevestiging van uw aanmelding voor energie en/of een autoverzekering, kunt u zich dan aanmelden bij het UnitedConsumers ZorgCollectief.

Heeft u nog vragen?

Klik dan hier voor onze contactgegevens.

Met vriendelijke groet,

Directie UnitedConsumers