Contact
Mijn UnitedConsumers

Gezonder leven

Een gezonde levensstijl zorgt ervoor dat u lekker in uw vel zit en het verkleint het risico op gezondheidsproblemen. Wat is een gezond gewicht, hoe kunt u een gezond gewicht behalen en welke hulp wordt er geboden vanuit de zorgverzekering?


Gezond gewicht

Een gezond gewicht is afhankelijk van een aantal factoren. Niet alleen het cijfertje op de weegschaal bepaalt of u een gezond gewicht heeft. Ook uw lengte, leeftijd en uw geslacht zijn bepalende factoren voor uw ideale gewicht. 

gezonder leven

Lees meer


Gezond eten

Gezond eten begint bij het kiezen voor gezond voedsel. Maar, wat is gezonde voeding? Dat is een goede vraag. Wij leggen graag uit waar een gezond eetpatroon uit bestaat!

gezonder leven

Lees meer


Sporten vanuit huis

Thuis sporten is makkelijker dan u denkt! Vergeet het ritje naar de sportschool, want sporten thuis is net zo leuk. Met onze 15 oefeningen blijft u soepel, bouwt u conditie op én wordt uw lichaam krachtiger. 

gezonder leven

Lees meer


Gecombineerde Leefstijlinterventie

De Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) is een programma waarbij u gericht advies en begeleiding krijgt op het gebied van gezond eten, gezond bewegen en blijvende gedragsverandering.

gezonder leven

Lees meer


Meer over gezondheid

Gezondheid boven alles. Ontdek meer over uw lichaam en een gezonde levensstijl met onze blogs over voeding, beweging en uw zorgverzekering.

gezonder leven

Bekijk alle blogs