UnitedConsumers Gezondheid Blog

Gezondheidsapps: gratis 10 gezonder leven apps

Ben jij bezig met het krijgen of behouden van een gezonde leefstijl? Met deze 10 beste gezondheidsapps ga jij een gezond leven tegemoet!

Lees verder

Gezond ontbijt: wat is een gezond ontbijt?

Heb jij moeite met ontbijten of weet je niet wat een gezond ontbijt inhoudt? Wij helpen je bij het kiezen van een gezond ontbijt. Zo start jij je dag goed!

Lees verder

Depressie tips: wat te doen bij depressie?

Je hebt een depressie en bevind je in een diep dal. Het doel is natuurlijk om van de depressie te herstellen, maar hoe moet je omgaan met een depressie?

Lees verder

Hulp bij burn-out: 6x burn-out herstel tips

Je hebt een burn-out en bent op zoek naar hulp bij een burn-out. Naast professionele hulp kun je zelf ook actie ondernemen. Wij geven je burn-out tips.

Lees verder

Herken depressie symptomen

Ben je al wekenlang neerslachtig, somber en haal je nergens energie uit? Een depressie is mogelijk, maar hoe herken je een depressie?

Lees verder

Burn-out symptomen: zo herken je een burn out

Heb jij het vermoeden dat je een burn-out hebt? Wat is een burn-out en wat zijn de symptomen van een burn-out? Wij helpen je.

Lees verder

Verschil naturapolis en restitutiepolis

Kies je voor een restitutiepolis of een naturapolis? Wij leggen het verschil tussen deze polissen uit.

Lees verder

Wat is gezond leven? Ontdek het met onze gezondheidstips

Wat is het geheim van een gezond leven en hoe krijg je een gezonde levensstijl? Wij helpen je met een gezonder leven schema!

Lees verder

Hoe om te gaan met dementie

In Nederland krijgt 1 op de 5 mensen dementie. De ziekte heeft een speciale aanpak nodig, dus hoe moet je omgaan met dementie?

Lees verder

Stoppen met roken tips: snel stoppen met roken

Wat is de beste manier om te stoppen met roken en hoe stop je met roken? Wij helpen je met 7 tips voor stoppen met roken!

Lees verder

Insectenbeet? Zo behandel je een insectenbeet

Auw! Je hebt een insectenbeet, maar door welk insect ben je gestoken? Wij helpen je om een insectenbeet te herkennen en de insectenbeet te behandelen.

Lees verder

Vrijwillig eigen risico zorgverzekering - wel of niet verhogen?

Het vrijwillig eigen risico. Wat is dat eigenlijk en waarom is het wel of niet interessant om deze te verhogen? Wij helpen je!

Lees verder

GLI: wat is de Gecombineerde Leefstijlinterventie?

Gezonde keuzes maken is niet altijd even makkelijk. Met de Gecombineerde Leefstijl Interventie ga je aan de slag om echt gezonder te gaan leven.

Lees verder

Geneesmiddelenvergoedingssysteem: hoe zit dat eigenlijk?

Het Geneesmiddelenvergoedingssysteem (GVS): wat houdt dat precies in en hoe gaat het in zijn werk? Wij hebben het antwoord voor je!

Lees verder