UnitedConsumers Gezondheid Blog

Burn-out symptomen: zo herken je een burn out

Heb jij het vermoeden dat je een burn-out hebt? Wat is een burn-out en wat zijn de symptomen van een burn-out? Wij helpen je.

Lees verder

Verschil naturapolis of restitutiepolis

Kies je voor een restitutiepolis of een naturapolis voor je zorgverzekering? Wij leggen het verschil tussen deze twee polissen nog een keer uit.

Lees verder

Gezond leven: start vandaag met een gezonde leefstijl

Wat is het geheim van een gezond leven en hoe krijg je een gezonde levensstijl? Wij helpen je met een gezonder leven schema!

Lees verder

Hoe om te gaan met dementie

In Nederland krijgt 1 op de 5 mensen dementie. De ziekte heeft een speciale aanpak nodig, dus hoe moet je omgaan met dementie?

Lees verder

Stoppen met roken: tips die jou gaan helpen

Roken is ongezond, maar stoppen is lastig. Wij geven je daarom 7 tips hoe je nu echt stopt met roken. Zo ga je een gezonder en leuker leven tegemoet!

Lees verder

Help! Ik heb een insectenbeet

Auw! Je hebt een insectenbeet, maar door welk insect ben je gestoken? Wij helpen je om een insectenbeet te herkennen en de insectenbeet te behandelen.

Lees verder

Vrijwillig eigen risico zorgverzekering - wel of niet verhogen?

Het vrijwillig eigen risico. Wat is dat eigenlijk en waarom is het wel of niet interessant om deze te verhogen? Wij helpen je!

Lees verder

GLI: wat is de Gecombineerde Leefstijlinterventie?

Gezonde keuzes maken is niet altijd even makkelijk. Met de Gecombineerde Leefstijl Interventie ga je aan de slag om echt gezonder te gaan leven.

Lees verder

Geneesmiddelenvergoedingssysteem: hoe zit dat eigenlijk?

Het Geneesmiddelenvergoedingssysteem (GVS): wat houdt dat precies in en hoe gaat het in zijn werk? Wij hebben het antwoord voor je!

Lees verder

Gezond zonnen, hoe doe je dat?

Niks is fijner dan genieten van de zon, maar te veel zon zorgt voor gezondheidsrisicos. Hoe zorgt je ervoor dat zonnen verantwoord en gezond blijft?

Lees verder

Mentaal gezond: ook op de oude dag

Op uw oude dag kunt u zich eenzaam voelen. Gewoon een ouderdomskwaaltje, of toch een depressie?

Lees verder

Hoe je echt meer gaat bewegen

Genoeg bewegen is belangrijk voor een goede gezondheid. Toch bewegen we over het algemeen te weinig. Hoe kun je ervoor zorgen dat je meer gaat bewegen?

Lees verder

Hoe je echt, maar dan ook echt, gezonder gaat eten

Je wilt een gezondere levensstijl maar gezond eten gaat je niet makkelijk af. Hoe ga je echt, maar ook echt, gezonder eten?

Lees verder