UnitedConsumers Energie Blog

Hoe werkt een windmolen?

Windenergie is een vorm van duurzame energie en wordt opgewekt door windmolens. Maar, hoe werkt een windmolen en hoeveel energie levert een windmolen?

Lees verder

Energie besparen met onze bespaartips

Wilt u stroom besparen of gas besparen? Wij helpen u graag met het treffen van energiebesparende maatregelen en geven bespaartips voor energie!

Lees verder

Bespaartips energie: 7x besparen op stroom

Wilt u stroom besparen? Wij helpen u graag met het treffen van energiebesparende maatregelen en geven bespaartips voor energie!

Lees verder

Bespaartips energie: 11x besparen op gas

Wilt u gas besparen? Wij helpen u graag met het treffen van energiebesparende maatregelen en geven bespaartips voor energie!

Lees verder

Subsidie energiebesparing in eigen huis: zo werkt het!

De subsidie voor energiebesparing draagt financieel bij aan de verduurzaming van uw huis. Welke regels gelden bij deze energie subsidie? Wij helpen u!

Lees verder

Energie besparen in de winter

Het wordt kouder en de verwarming gaat aan. We willen het warm hebben, maar geen hoge energierekening. Hoe bespaart u op de energierekening in de winter?

Lees verder

Energie besparen in de zomer

Energie besparen is heel belangrijk in de zomer. Met deze 6 tips bespaart u niet alleen energie, maar ook een mooi bedrag dat u in vakantieplannen steekt.

Lees verder