Contact
Mijn UnitedConsumers

Garantie op uw mobiele telefoon

Sluit u een telefoon met abonnement bij ons af, dan krijgt u vaak twee jaar fabrieksgarantie op de telefoon. Op de accu en accessoires die bij het toestel geleverd worden, krijgt u meestal zes maanden fabrieksgarantie. De garantie geldt voor schade die u niet zelf veroorzaakt heeft.

Goedkope abonnementen >>

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld ons dit zo spoedig mogelijk. In ieder geval binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel.

Telefoon:  040 – 235 05 60 (kies optie 4 voor GSM)
E-mail:      gsm@unitedconsumers.nl
  
Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur. Uw e-mail beantwoorden we binnen één werkdag.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.