OnePlus
6
Met abonnement vanaf
€ 28,00 p/mnd
Los toestel vanaf
€ 487,95
OnePlus
6T
Met abonnement vanaf
€ 32,50 p/mnd
Los toestel vanaf
€ 597,95
Totale toestelkosten
€ 240,00
Termijnbedrag
€ 10,00
Eenmalige betaling
€ 0,00
Duur overeenkomst
24 mnd
Totaal kredietbedrag
€ 240,00
Vasterente/JKP
0%
Standaardinformatie over het toestelkrediet kun je downloaden tijdens je bestelling.

OnePlus met abonnement

OnePlus met abonnement

Eind 2013 liet de Chinese smartphonefabrikant OnePlus voor het eerst van zich horen. Zijn idee? Een betere smartphone maken, voor minder geld. Het begon met de OnePlus One, gevolgd door de OnePlus 2, X, 3, 3T, 5 en 6. Over de hele wereld zijn de smartphones met een gunstig prijskaartje een groot succes. Ze kunnen goed mee met de beste smartphones van dit moment. De telefoons worden inmiddels in 42 landen en regio's wereldwijd verkocht. 

OnePlus telefoon met abonnement: gedegen kwaliteit

Met de nieuwe serie smartphones laat OnePlus zien dat ze zeker opkunnen tegen de grootste concurrenten. De telefoons zijn uitgerust met een krachtige processor, goede camera en hebben een uitstekende batterijcapaciteit. De toestellen zijn altijd voorzien van de meest recente beveiligingsupdates.

Wilt u OnePlus telefoons vergelijken? Bij UnitedConsumers heeft u ruime keuze en vindt u altijd een OnePlus met een abonnement dat bij u past.

OnePlus telefoons

Bij UnitedConsumers kunt u de volgende toestellen van OnePlus verkrijgen:

  • OnePlus 6 met abonnement

Goedkoop telefoon abonnement

Bij UnitedConsumers is een telefoon abonnement altijd een goedkoop telefoon abonnement. Ook in combinatie met een nieuwe OnePlus smartphone. En bent u benieuwd welk abonnement nu écht goed bij u past? Bij ons kunt u eenvoudig een sim only abonnement vergelijken. Goed voor elkaar.