OnePlus
7 Pro
Met abonnement vanaf
€ 36,00 p/mnd
Los toestel vanaf
€ 639,95
OnePlus
7T
Met abonnement vanaf
€ 29,50 p/mnd
Los toestel vanaf
€ 530,95
OnePlus
7T Pro
Met abonnement vanaf
€ 36,00 p/mnd
Los toestel vanaf
€ 635,95
OnePlus
8
Met abonnement vanaf
€ 37,00 p/mnd
Los toestel vanaf
€ 642,95
OnePlus
8 Pro
Met abonnement vanaf
€ 56,00 p/mnd
Los toestel vanaf
€ 932,95
OnePlus
Nord
Met abonnement vanaf
€ 24,50 p/mnd
Los toestel vanaf
€ 400,95
Totale toestelkosten
€ 240,00
Termijnbedrag
€ 10,00
Eenmalige betaling
€ 0,00
Duur overeenkomst
24 mnd
Totaal kredietbedrag
€ 240,00
Vasterente/JKP
0%
Standaardinformatie over het toestelkrediet kun je downloaden tijdens je bestelling.

OnePlus telefoon

OnePlus is een smartphonefabrikant uit China met een aantrekkelijke missie: een betere smartphone maken voor minder geld. Dat klinkt interessant, maar toch is dit merk nog niet zo heel erg lang bekend in ons land. Pas sinds 2013 zijn de OnePlus smartphones ook bezig aan hun opmars in Nederland. Dat een OnePlus telefoon zich kenmerkt door uitstekende specificaties en toch aantrekkelijk geprijsd is, zorgt ervoor dat dit merk snel aan populariteit wint.

OnePlus smartphones

De OnePlus smartphones worden al in meer dan 40 landen verkocht. Dit succes heeft het merk vooral te danken aan de goede prijs-kwaliteit verhouding: OnePlus smartphones kunnen zich namelijk met gemak meten met de bekendere merken en dat voor een veel lagere prijs. 

Wat de specificaties betreft kunt u een OnePlus telefoon gerust als een high-end toestel beschouwen. Er is veel aandacht besteed aan het design van de smartphone, waarmee de telefoon een luxe uitstraling heeft gekregen. En ook onder dit uiterlijk gaat er iets moois schuil: de OnePlus smartphones zijn uitgerust met een krachtige processor, goede camera en hebben een uitstekende batterijcapaciteit. De toestellen zijn altijd voorzien van de meest recente beveiligingsupdates.

Inmiddels zijn er verschillende modellen verkrijgbaar met verschillende schermafmetingen. Zo vindt u de OnePlus telefoon die past bij uw wensen. Wie op zoek is naar een high-end smartphone, maar hier niet de hoofdprijs voor wil betalen, heeft met een OnePlus smartphone de ideale telefoon in handen.

OnePlus Android

De telefoons van OnePlus draaien op Android. Het grote voordeel hiervan, is dat verreweg de meeste apps geschikt zijn voor een OnePlus telefoon. Als u eerder een ander Android-toestel gebruikte, stapt u zonder moeite over naar een OnePlus smartphone. De nieuwste OnePlus modellen zijn uiteraard voorzien van de laatste Android-versie. 

OnePlus los toestel

U kunt een OnePlus smartphone als los toestel aanschaffen bij UnitedConsumers. U ontvangt dan een simlockvrije telefoon, zodat u deze meteen kunt gebruiken. Het enige dat u hiervoor nodig heeft, is een simkaart en een sim only abonnement. U kunt dus gewoon uw huidige sim only gebruiken.

OnePlus abonnement

OnePlus smartphones zijn ook verkrijgbaar in combinatie met een abonnement. Via UnitedConsumers vindt u de beste aanbiedingen van alle mobiele providers. U kiest zelf uw OnePlus telefoon, uw bel- en sms-bundel en het aantal gewenste MB’s. Een abonnement afsluiten is zo geregeld.