Contact
Mijn UnitedConsumersSim only van Ben

Als je denkt aan sim only van Ben, dan denk je aan goedkope abonnementen op het betrouwbare netwerk van Odido. Ook krijg je bij Ben veel keuze om jouw perfecte Ben sim only abonnement samen te stellen. Met Ben sim only kies je voor 200 of onbeperkte belminuten en sms'jes en uit verschillende databundels tussen 2GB en 20GB. Sim only van Ben heeft dus voor ieder wat wils!


Voordelen Ben sim only abonnement

Een sim only abonnement van Ben is voordelig. Je betaalt immers alleen voor jouw mobiele abonnement en niet voor een mobiele telefoon die nog afbetaald moet worden. Maar behalve de prijs, heeft een Ben sim only abonnement nog veel meer voordelen:

  • Geen onverwachte kosten met MB Pauze en MB Extra.
  • Razendsnel 4G én 5G internet op het Odido netwerk.
  • Sim only zonder internet mogelijk.
  • Tussendoor je bundel aanpassen.
  • Maandelijks opzegbaar.
  • Gratis nummerbehoud.

Je kunt een Ben sim only abonnement met iedere simlockvrije telefoon gebruiken. Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone? Ook deze vind je bij UnitedConsumers.


Maandelijks opzegbare sim only

Bij veel telefoonproviders zit je al snel vast aan een contract van één of twee jaar. Bij sim only van Ben kun je voor meer vrijheid kiezen. Als je een looptijd van 1 maand kiest, is jouw Ben sim only abonnement maandelijks opzegbaar. Ook kun je ook jouw bel- en databundel aanpassen wanneer je wilt. 


Ben sim only: 4G of 5G

Ben maakt gebruik van het Odido netwerk, dat bekendstaat om het snelle 4G netwerk. Dat is op zich al goed nieuws, maar nog interessanter is misschien wel dat je met Ben sim only ook kunt kiezen voor een extra snelle 5G verbinding. Voor een klein bedrag per maand extra maak je gebruik van deze supersnelle 5G verbinding.


Aanbieding Ben sim only abonnement

Bij Ben ben je zeker van een goed sim only abonnement voor een lage prijs. Als je jouw sim only van Ben via UnitedConsumers afsluit, komt hier vaak nog extra korting bij. Wij hebben regelmatig interessante aanbiedingen voor Ben sim only abonnementen, waarbij de korting kan oplopen tot wel € 60,00 per jaar!

Bekijk Ben sim only aanbiedingen