TopImage

Elke maand scherpoveral bereikbaar

Smartphone vergelijken

Merk


BesturingssysteemAcer
Liquid Jade S + Gratis Tablet

Apple
iPhone 5c Refurbished

Apple
iPhone 5s Refurbished

Apple
iPhone 6

Apple
iPhone 6 Refurbished

Apple
iPhone 6s

Apple
iPhone 6s Plus

Apple
iPhone 6s Refurbished

Apple
iPhone 7

Apple
iPhone 7 Plus

Apple
iPhone 7 Refurbished

Apple
iPhone 8

Apple
iPhone 8 Plus

Apple
iPhone SE

Apple
iPhone SE Refurbished

Apple
iPhone X

General Mobile
GM6

Huawei
Ascend P8 Lite 2017

Huawei
Ascend P9

Huawei
Ascend P9 Lite

Huawei
Mate 10 Lite

Huawei
Mate 10 Pro

Huawei
P10

Huawei
P10 Lite

LG
G6

LG
K10 2017

LG
K4 2017

LG
Q6

Motorola
Moto G5

Motorola
Moto G5 Plus

Motorola
Moto G5s

Motorola
Moto G5s Plus

Nokia
5

Nokia
6

Nokia
8

Samsung
Galaxy A3 2017

Samsung
Galaxy A5 2017

Samsung
Galaxy A8 2018

Samsung
Galaxy J3 2017

Samsung
Galaxy J5 2017

Samsung
Galaxy Note 8

Samsung
Galaxy S7

Samsung
Galaxy S7 Edge

Samsung
Galaxy S8

Samsung
Galaxy S8 Plus

Samsung
Galaxy S9

Samsung
Galaxy S9 Plus

Sony
Xperia L2

Sony
Xperia X

Sony
Xperia X Compact

Sony
Xperia XA1

Sony
Xperia XA2

Sony
Xperia XZ Premium

Sony
Xperia XZ1

Sony
Xperia XZ1 Compact

Sony
Xperia Z5

Smartphone vergelijken: welke smartphone past bij u?

Het is een lastige klus, smartphones vergelijken. Daarom helpen wij u graag bij het vergelijken, zodat u een mobiele telefoon vindt die aan uw wensen voldoet. Zo doen we dat. U kunt bij UnitedConsumers eenvoudig een smartphone vergelijken. In een paar simpele stappen weet u welke smartphone het beste bij u past. Een abonnement met een smartphone afsluiten is net zo eenvoudig. Bij UnitedConsumers krijgt u de scherpste prijzen en de beste service. Zo doen we dat.

De juiste keuze maken: smartphone vergelijken

De aanschaf van een smartphone gaat vaak niet in de koude kleren gaat zitten. Daarom kunt u bij UnitedConsumers een abonnement afsluiten waarbij u een smartphone krijgt en van te voren de telefoon vergelijken met andere toestellen. U kiest zelf een mobiel abonnement met uw wensen en de smartphone die daarbij past. Wij hebben gekozen voor de beste smartphones op de markt. Als u begint met een smartphone vergelijken, kunt u kiezen uit:

 • LG
 • HTC
 • Acer
 • Sony
 • Apple
 • Huawei
 • Microsoft
 • Samsung

Waarom UnitedConsumers?

Het leven is al duur genoeg. Daarom geven wij korting op de nieuwste telefoons en de beste abonnementen. Daarnaast profiteert u van de beste service. Geen ingewikkelde keuzemenu’s aan de telefoon, maar direct een deskundige medewerker aan de lijn.

 • Groot aanbod: altijd kiezen uit de nieuwste en beste mobiele telefoons.
 • Geen kleine lettertjes maar direct een helder beeld van de totale prijs.
 • Altijd de beste aanbiedingen door ons speciaal voor u geselecteerd.
 • Hoge kortingen zonder gedoe: want uw belang is ons belang.
 • Uitstekende service en kwaliteit voor de beste prijs.

Wat is een smartphone?

Een smartphone is letterlijk vertaald een ‘slimme telefoon’. U kunt gewoon bellen een sms’en met een smartphone, maar daarnaast kunt u er ook mee internetten, e-mailen, Whatsappen, enzovoorts. De meeste nieuwe smartphones passen zich aan uw wensen aan. Zoekfuncties worden opgeslagen, woordsuggesties worden gegeven, alles om het u makkelijker te maken. Ziet u dit wel zitten? U kunt mobiele telefoons vergelijken om erachter te komen welke smartphone het beste bij u past.

iOS

iOS is het programma waar alle mobiele apparatuur van Apple op draait. iOS ziet er op alle versies iPhones en iPads hetzelfde uit. Met enkel hier en daar wat kleurverschillen. Apps voor uw iPhone downloadt u in de App Store van Apple. Er zijn meer dan 500.000 apps beschikbaar in de App Store.

Android

Android is het besturingssysteem van Google. Android draait op de meeste smartphones, zoals Samsung, Huawei en LG. Android is een open source systeem. Dat wil zeggen dat iedereen kan participeren en bijdrages kan leveren, zoals een app ontwikkelen. De apps van Android zijn verkrijgbaar in de Google Play Store.

Windows

Windows draait onder andere op Samsung, HTC en Nokia smartphones. Het is een besturingssysteem waarin minder aanpassingen mogelijk zijn dan in iOS en Android. Apps voor Windows Phone zijn verkrijgbaar in de Windows Phone Store.

Start met mobiele telefoons vergelijken

Bij UnitedConsumers kunt u kiezen uit een ruim aanbod in mobiele telefoons en smartphones. Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon en kunt u niet kiezen? Begin dan met smartphone vergelijken. Door een goede vergelijking te maken tussen de mobiele telefoons, vindt u de mobiele telefoon die bij u past! Maak gebruik van onze gemakkelijke smartphone vergelijker om een doordachte keuze te maken.

Tips bij het kopen van een smartphone

Er is vandaag de dag een ruime keuze aan smartphones en dat maakt het kiezen nu niet bepaald makkelijker. Houd bij het kiezen van een smartphone dan ook rekening met de volgende tips:

 • Bedenk al voor het smartphone vergelijken alvast wat uw budget is. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en ook niet in de verleiding een duurder toestel te kiezen dan u kunt betalen.
 • Gaat u een mobiele telefoon vergelijken? Maak dan van te voren ook een wensenlijstje. Heeft u genoeg aan een 3G-verbinding of heeft u toch liever 4G? Welke kleur heeft uw voorkeur en hoeveel megapixels moet de camera hebben? Ook de grootte is belangrijk. Wanneer u uw telefoon veel in uw zak draagt is een grote telefoon wellicht niet handig. Zet deze dingen op een rijtje zodat u ze bij het smartphone vergelijken enkel hoeft in te vullen.
 • Wat gaat u met het toestel doen? Wanneer u eigenlijk alleen maar belt heeft u weinig aan een toestel met een prachtige camera. Wanneer u veel video’s kijkt op uw telefoon heeft u baat bij een helder beeldscherm, dus denk daar ook goed over na. Ook uw levensstijl zou u mee moeten nemen in uw keuze. Heeft u een risicovol beroep? Dan is een telefoon die heel erg breekbaar is wellicht geen verstandige keuze. Ook een heel duur toestel kan dan een risico zijn.
 • Welk besturingssysteem heeft uw voorkeur? Er zijn liefhebbers van iOS, maar ook van Android of Windows. Ze hebben allemaal hun plus- en minpunten en ook persoonlijke voorkeur spelen een belangrijke rol. Zet deze twee systemen bij het smartphone vergelijken vooral ook tegen elkaar af.
 • Neem de tijd voor het smartphone vergelijken! Telefoons vergelijken kan een tijdrovende klus zijn, maar het is de moeite wel waard. Een smartphone moet vaak toch een jaar of twee meegaan dus dan heeft u baat bij een weloverwogen keuze. De mobiele telefoon vergelijken die u nu hebt is ook belangrijk, want dan heeft u een ijkpunt om vanuit te gaan. Vergelijk smartphones en kom erachter welke het beste bij u past!
 • Hoeveel opslaggeheugen heeft u nodig? U kunt het beste een smartphone nemen met minstens 16GB aan opslag. Wanneer u een telefoon kiest met een goede camera kunt u beter voor 32 GB gaan. Neem bij het telefoon vergelijken ook zeker mee of het mogelijk is het geheugen uit te breiden met een sd-kaart. Niets is zo vervelend als een telefoon met een vol geheugen waardoor u geen foto’s meer kunt maken.

Wat is de beste smartphone?

Er zijn vandaag de dag smartphones in alle soorten en maten en natuurlijk wilt u de beste kwaliteit. U kunt voor de beste smartphone aanbieding gaan wanneer u maar weinig eisen heeft, of gaan voor de nieuwste hardware wanneer u het toestel vaker gebruikt. Wat de beste smartphone is, is per persoon verschillend en u komt er pas achter door smartphones vergelijken. Lees daarbij ook vooral ervaringen van andere gebruikers, deze kunnen heel erg waardevol zijn.

Service

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor u klaar. Als u belt, krijgt u meteen een deskundige medewerker aan de lijn. Of stuur een e-mail: gsm@unitedconsumers.com.