TopImage

Elke maand scherpoveral bereikbaar

Smartphone vergelijken

MerkBesturingssysteemAcer
Liquid Jade S + Gratis Tablet

Apple
iPhone 5c

Apple
iPhone 5c Refurbished

Apple
iPhone 5s Refurbished

Apple
iPhone 6

Apple
iPhone 6 Refurbished

Apple
iPhone 6s

Apple
iPhone 6s Plus

Apple
iPhone 6s Refurbished

Apple
iPhone 7

Apple
iPhone 7 Plus

Apple
iPhone 7 Plus Refurbished

Apple
iPhone 7 Refurbished

Apple
iPhone 8

Apple
iPhone 8 Plus

Apple
iPhone SE

Apple
iPhone X

Huawei
Ascend P8 Lite 2017

Huawei
Ascend P9

Huawei
Ascend P9 Lite

Huawei
Mate 10 Pro

Huawei
P10

Huawei
P10 Lite

LG
G6

LG
K4 2017

Samsung
Galaxy A3 2016

Samsung
Galaxy A3 2017

Samsung
Galaxy A5 2017

Samsung
Galaxy J3 2016

Samsung
Galaxy J3 2017

Samsung
Galaxy J5 2016

Samsung
Galaxy J5 2017

Samsung
Galaxy Note 8

Samsung
Galaxy S6

Samsung
Galaxy S6 Edge

Samsung
Galaxy S7

Samsung
Galaxy S7 Edge

Samsung
Galaxy S8

Samsung
Galaxy S8 Plus

Sony
Xperia X

Sony
Xperia X Compact

Sony
Xperia XA

Sony
Xperia XZ

Sony
Xperia XZ Premium

Sony
Xperia Z5

Smartphone vergelijken: welke smartphone past bij u?

Het is een lastige klus, smartphones vergelijken. Daarom helpen wij u graag bij het vergelijken, zodat u een mobiele telefoon vindt die aan uw wensen voldoet. Zo doen we dat.

U kunt bij UnitedConsumers eenvoudig een smartphone vergelijken. In een paar simpele stappen weet u welke smartphone het beste bij u past. Een abonnement met een smartphone afsluiten is net zo eenvoudig. Bij UnitedConsumers krijgt u de scherpste prijzen en de beste service.

De juiste keuze maken: smartphone vergelijken

De aanschaf van een smartphone gaat vaak niet in de koude kleren gaat zitten. Daarom kunt u bij UnitedConsumers een abonnement afsluiten waarbij u een smartphone krijgt. U kiest zelf een mobiel abonnement met uw wensen en de smartphone die daarbij past. Wij hebben gekozen voor de beste smartphones op de markt. Als u begint met een smartphone vergelijken, kunt u kiezen uit:

 • LG
 • HTC
 • Acer
 • Sony
 • Apple
 • Huawei
 • Microsoft
 • Samsung

Waarom UnitedConsumers?

Het leven is al duur genoeg. Daarom geven wij korting op de nieuwste telefoons en de beste abonnementen. Daarnaast profiteert u van de beste service. Geen ingewikkelde keuzemenu’s aan de telefoon, maar direct een deskundige medewerker aan de lijn.

 • Groot aanbod: altijd kiezen uit de nieuwste en beste mobiele telefoons.
 • Geen kleine lettertjes maar direct een helder beeld van de totale prijs.
 • Altijd de beste aanbiedingen door ons speciaal voor u geselecteerd.
 • Hoge kortingen zonder gedoe: want uw belang is ons belang.
 • Uitstekende service en kwaliteit voor de beste prijs.

Wat is een smartphone?

Een smartphone is letterlijk vertaald een ‘slimme telefoon’. U kunt gewoon bellen een sms’en met een smartphone, maar daarnaast kunt u er ook mee internetten, e-mailen, Whatsappen, enzovoorts. De meeste nieuwe smartphones passen zich aan uw wensen aan. Zoekfuncties worden opgeslagen, woordsuggesties worden gegeven, alles om het u makkelijker te maken. Ziet u dit wel zitten? U kunt mobiele telefoons vergelijken om erachter te komen welke smartphone het beste bij u past.

iOS

iOS is het programma waar alle mobiele apparatuur van Apple op draait. iOS ziet er op alle versies iPhones en iPads hetzelfde uit. Met enkel hier en daar wat kleurverschillen. Apps voor uw iPhone downloadt u in de App Store van Apple. Er zijn meer dan 500.000 apps beschikbaar in de App Store.

Android

Android is het besturingssysteem van Google. Android draait op de meeste smartphones, zoals Samsung, Huawei en LG. Android is een open source systeem. Dat wil zeggen dat iedereen kan participeren en bijdrages kan leveren, zoals een app ontwikkelen. De apps van Android zijn verkrijgbaar in de Google Play Store.

Windows

Windows draait onder andere op Samsung, HTC en Nokia smartphones. Het is een besturingssysteem waarin minder aanpassingen mogelijk zijn dan in iOS en Android. Apps voor Windows Phone zijn verkrijgbaar in de Windows Phone Store.

Start met mobiele telefoons vergelijken

Bij UnitedConsumers kunt u kiezen uit een ruim aanbod in mobiele telefoons en smartphones. Bent u op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon en kunt u niet kiezen? Begin dan met smartphone vergelijken. Door een goede vergelijking te maken tussen de mobiele telefoons, vindt u de mobiele telefoon die bij u past!

Service

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor u klaar. Als u belt, krijgt u meteen een deskundige medewerker aan de lijn. Of stuur een e-mail: gsm@unitedconsumers.com