Contact
Mijn UnitedConsumers€ 971,95

iPhone 15 Plus

iphone 15 plus achter
iPhone 15 plus voor achter
iPhone 15 plus scherm
iPhone 15 Plus camera's
iPhone 15 Plus kleuren
 
 
 
 
 

Plus- en minpunten iPhone 15 Plus

plus Haarscherpe foto's door verbeterde 48 MP hoofdcamera.
plus Tot 26 uur video bekijken door grote accu.

min Maximaal vermogen voor snelladen is beperkt.

Bekijk de iPhone 15 Plus deals


iPhone 15 Plus: belangrijkste specificaties

info Schermdiagonaal 6,7 inch
info Camerakwaliteit stersterstersterster leeg
info Snelheidsklasse stersterstersterster leeg
info Batterijcapaciteit 4.912 mAh
info Opslag 128GB, 256GB of 512GB

> Bekijk alle iPhone 15 Plus specs


wist je dat... Wist je dat...

"Je laadt de iPhone 15 Plus op met een USB-C kabel. De vorige iPhones hadden nog een Lightning-poort. Je oude iPhone-oplaadkabels kun je daarom niet gebruiken bij deze telefoon.

Lucy Maduro - Smartphone expert

expert telecom

Vergelijk de iPhone 15-serie

Naast de iPhone 15 Plus bracht Apple in september 2023 ook de iPhone 15, iPhone 15 Pro en de iPhone 15 Pro Max uit. Maar, welk toestel uit de iPhone 15-serie past het best bij jou? Vergelijk hieronder de iPhone 15-serie:

  iPhone 15 Plus
iphone 15 plus
iPhone 15 
iphone 15
iPhone 15 Pro
iphone 15 pro
iPhone 15 Pro Max
iphone 15 pro max
Geheugen 128GB, 256GB of 512GB 128GB, 256GB of 512GB 128GB, 256GB, 512GB of 1TB 256GB, 512GB of 1TB
Camera's 48 + 12 MP (achter)
12 MP (voor)
48 + 12 MP (achter)
12 MP (voor)
48 + 12 + 12 MP (achter)
12 MP (voor)
48 + 12 + 12 MP (achter)
12 MP (voor)
Batterij 4.912 mAh 3.877 mAh 3.650 mAh 4.852 mAh

pijltje


iPhone 15 Plus kopen met abonnement

Bij ons kun je ervoor kiezen om de Apple iPhone 15 Plus in combinatie met een voordelig abonnement te kopen. Door ons ruime aanbod van de beste providers vind je altijd een abonnement dat aansluit op jouw voorkeuren en budget! Check hieronder de beste deal van een provider naar keuze. 

KPN logo

 

vodafone

 

odido


> Vergelijk alle abonnementen bij de iPhone 15 Plus


iPhone 15 Plus kopen bij UnitedConsumers
 

award

Altijd de beste deal

Wij vergelijken bij je nieuwe iPhone 15 Plus alle abonnementen van de beste providers.

 

duim

Gratis nummerbehoud

Een iPhone 15 Plus met abonnement kopen en je nummer behouden? Wij regelen het voor je.

 

munten

Extra voordelig

Koop jouw iPhone 15 Plus extra voordelig in combinatie met een abonnement.

 

Bekijk de aanbiedingen


Veelgestelde vragen over de iPhone 15
 

De iPhone 15 Plus is het grotere formaat in de iPhone 15-serie en heeft een vanaf prijs van € 1129,-. Hoeveel je via UnitedConsumers voor de nieuwe iPhone 15 Plus betaalt, zie je bovenaan deze pagina.

iPhone 15 Plus prijs bekijken

De beste keuze voor jou hangt af van wat jij belangrijk vindt. De iPhone 15 en iPhone 15 Plus wijken op een paar specs van elkaar af. We zetten de belangrijkste verschillen voor je op een rijtje:

  iPhone 15 
iphone 15
iPhone 15 Plus
iphone 15 plus
Schermgrootte 6,1 inch 6,7 inch
Batterijduur Tot 20 uur video afspelen Tot 26 uur video afspelen
Prijs Vanaf € 969,- Vanaf € 1.129,-

pijltje

Het Dynamic Island is een inkeping op het iPhone 15 Plus scherm, waarop je meldingen ziet binnenkomen. Door je vinger erop te leggen, maak je het Dynamic Island groter en kun je direct iets met de melding doen. Bijvoorbeeld chatten, jouw podcast terugspoelen of je wekker op sluimeren zetten.

Nee, dit is niet mogelijk. Het is dus slim om bij jouw iPhone 15 Plus een opslagcapaciteit te kiezen die bij jouw gebruik past. Heb je toch meer opslag nodig? Dan is een iCloud-abonnement misschien iets voor jou. Daarmee krijg je tot 2 TB cloudopslag.

Met een Apple USB-C-lichtnetadapter van 20 W laad je de iPhone 15 Plus binnen 35 minuten tot 50% op.

De iPhone 15 Plus kan goed tegen water en stof. De iPhone 15 Plus heeft een IP68-certificering, dit betekent dat deze telefoon maximaal 30 minuten op maximaal 6 meter onder water kan overleven. Als jouw nieuwe iPhone 15 Plus per ongeluk in het water belandt, dan hoeft dit gelukkig niet het einde van je telefoon te betekenen!

iPhone 15 Plus kopen


Overige veelgestelde vragen 
 

Bij ons kun je abonnementen vergelijken, zodat je altijd het abonnement vindt dat het beste bij je past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van je gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we je smartphone naar je toesturen, mits het toestel direct leverbaar is.

Heb je nummerbehoud aangevraagd? Dan heb je ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van je gegevens jouw nieuwe toestel in huis, mits het direct leverbaar is.

Sluit je een nieuw abonnement af met toestel en betaal je jouw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van je contract? Dan ga je vanaf een bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met je telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaal je in 12 of 24 maanden af. Zodra je de laatste termijn hebt betaald, vervallen de kosten voor je toestel en betaal je alleen nog je mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Je hebt standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Apple garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Jouw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoor je maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in je scherm weg. Als je deze beperkingen niet zelf hebt veroorzaakt, kun je binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is je mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden je per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval je deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wil je bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Jouw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor je geregeld.

Als je jouw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kun je nummerbehoud aanvragen. Dit kun je direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag