Contact
Mijn UnitedConsumers€ 1272,95

iPhone 15 Pro Max

iphone 15 pro max achter rechts
iPhone 15 pro maxvoor achter
iPhone 15 pro max scherm
iPhone 15 pro max camera's
iPhone 15 pro max zijkant
iPhone 15 pro max kleuren
 
 
 
 
 
 

Plus- en minpunten iPhone 15 Pro Max

plus Nieuwe stevige en lichte titanium behuizing.
plus Tot wel 5x optisch inzoomen met nieuwe periscooplens.

min Snelladen is relatief langzaam.

Bekijk iPhone 15 Pro Max deals


iPhone 15 Pro Max: belangrijkste specificaties

info Schermdiagonaal 6,7 inch
info Camerakwaliteit stersterstersterster
info Snelheidsklasse stersterstersterster
info Batterijcapaciteit 4.852 mAh
info Opslag 256GB, 512GB of 1TB

> Bekijk alle iPhone 15 Pro Max specs


wist je dat... Wist je dat...

"Je laadt de iPhone 15 Pro Max op met een USB-C kabel. De vorige iPhones hadden nog een Lightning-poort. Je oude oplaadkabel kun je dus niet gebruiken bij deze telefoon.

Lucy Maduro - Smartphone expert

expert telecom

Vergelijk de iPhone 15-serie

Naast de iPhone 15 Pro Max bracht Apple in september 2023 ook de iPhone 15, iPhone 15 Plus en de iPhone 15 Pro uit. Maar, welk toestel uit de iPhone 15-serie past het best bij jou? Vergelijk hieronder de iPhone 15-serie:

  iPhone 15 Pro Max
iphone 15 pro max
iPhone 15 Pro
iphone 15 pro
iPhone 15 
iphone 15
iPhone 15 Plus
iphone 15 plus
Geheugen 256GB, 512GB of 1TB 128GB, 256GB, 512GB of 1TB 128GB, 256GB of 512GB 128GB, 256GB of 512GB
Camera's 48 + 12 + 12 MP (achter)
12 MP (voor)
48 + 12 + 12 MP (achter)
12 MP (voor)
48 + 12 MP (achter)
12 MP (voor)
48 + 12 MP (achter)
12 MP (voor)
Batterij 4.852 mAh 3.650 mAh 3.877 mAh 4.912 mAh

pijltje


iPhone 15 Pro Max kopen met abonnement

Bij ons kun je ervoor kiezen om de Apple iPhone 15 Pro Max in combinatie met een voordelig abonnement te kopen. Door ons ruime aanbod van de beste providers vind je altijd een abonnement dat aansluit op je voorkeuren en budget! Check hieronder de beste deal van een provider naar keuze. 

KPN logo

 

vodafone

 

odido


> Vergelijk alle abonnementen bij de iPhone 15 Pro Max


iPhone 15 Pro Max kopen bij UnitedConsumers
 

award

Altijd de beste deal

Wij vergelijken bij je nieuwe iPhone 15 Pro Max alle abonnementen van alle providers met het beste netwerk.

 

duim

Gratis nummerbehoud

Een iPhone 15 Pro Max met abonnement kopen en je nummer behouden? Wij regelen het voor jou.

 

munten

Extra voordelig

Koop jouw iPhone 15 Pro Max extra voordelig in combinatie met een abonnement.

 

Bekijk de aanbiedingen


Veelgestelde vragen over de iPhone 15 Pro Max
 

De iPhone 15 Pro Max is het nieuwe vlaggenschipmodel van Apple. De iPhone 15 Pro Max heeft een vanafprijs van € 1.479,-. Hoeveel je via UnitedConsumers voor de nieuwe iPhone 15 Pro Max betaalt, zie je bovenaan deze pagina.

iPhone 15 Pro Max prijs bekijken

De beste keuze voor jou hangt af van wat je belangrijk vindt. De iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max wijken op een paar specs van elkaar af. We zetten de belangrijkste verschillen voor je op een rijtje:

  iPhone 15 Pro 
iphone 15 pro
iPhone 15 Pro Max
iphone 15 pro max
Schermgrootte 6,1 inch 6,7 inch
Batterijduur Tot 23 uur video afspelen Tot 29 uur video afspelen
Optische zoom 6x optische zoom 10x optische zoom
Prijs Vanaf € 1.229,- Vanaf € 1.479,-

pijltje

De iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max hebben een nieuwe actieknop aan de zijkant van de behuizing. Wat kun je ermee? Dat bepaal je zelf!

Stel in wat jouw favoriete feature is en ga vervolgens met één druk op de actieknop naar die feature. Denk bijvoorbeeld aan: Camera, Dictafoon of Vertaal.

Nee, dit is niet mogelijk. Het is dus slim om bij je iPhone 15 Pro Max een opslagcapaciteit te kiezen die bij jouw gebruik past. Heb je toch meer opslag nodig? Dan is een iCloud-abonnement wellicht iets voor jou. Daarmee krijg je tot 2 TB cloudopslag.

Met een Apple USB-C-lichtnetadapter van 20 W laad je de iPhone 15 Pro Max binnen 35 minuten tot 50% op.

De iPhone 15 Pro Max is goed bestand tegen water en stof. De iPhone 15 Pro Max heeft een IP68-certificering, dit betekent dat deze telefoon maximaal 30 minuten op maximaal 6 meter onder water kan overleven. Als je nieuwe iPhone 15 Pro Max per ongeluk in het water belandt, dan hoeft dit gelukkig niet het einde van je telefoon te betekenen!

iPhone 15 Pro Max kopen


Overige veelgestelde vragen 
 

Bij ons kun je abonnementen vergelijken, zodat je altijd het abonnement vindt dat het beste bij jou past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van je gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we jouw smartphone naar je toesturen, mits het toestel direct leverbaar is.

Heb je nummerbehoud aangevraagd? Dan heb je ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van je gegevens jouw nieuwe toestel in huis, mits het direct leverbaar is.

Sluit je een nieuw abonnement af met toestel en betaal je jouw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van je contract? Dan ga je vanaf een bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met je telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaal je in 12 of 24 maanden af. Zodra je de laatste termijn hebt betaald, vervallen de kosten voor je toestel en betaal je alleen nog je mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Je hebt standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Apple garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Je mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort je maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in je scherm weg. Als je deze beperkingen niet zelf hebt veroorzaakt, kun je binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is je mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden je per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval je deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wil je bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Je nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor jou geregeld.

Als je jouw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kun je nummerbehoud aanvragen. Dit kun je direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag