Contact
Mijn UnitedConsumersNiet beschikbaar

iPhone 15 Pro

iphone 15 pro achter rechts
iPhone 15 pro voor achter
iPhone 15 pro scherm
iPhone 15 pro camera's
iPhone 15 pro kleuren
iPhone 15 pro kleuren
 
 
 
 
 
 

Plus- en minpunten iPhone 15 Pro

plus Nieuwe titanium behuizing maakt de Pro stevig en licht.
plus Verkrijgbaar in vier opslagcapaciteiten, van 128GB tot 1TB.

min Duurder dan de iPhone 15 en de iPhone 15 Plus.

Bekijk de iPhone 15 Pro deals


iPhone 15 Pro: belangrijkste specificaties

info Schermdiagonaal 6,1 inch
info Camerakwaliteit stersterstersterster leeg
info Snelheidsklasse stersterstersterster
info Batterijcapaciteit 3.650 mAh
info Opslag 128GB, 256GB, 512GB of 1TB

> Bekijk alle iPhone 15 Pro specs


wist u dat... Wist u dat...

"U laadt de iPhone 15 Pro op met een USB-C kabel. De vorige iPhones hadden nog een Lightning-poort. Uw oude iPhone-oplaadkabels kunt u daarom niet gebruiken bij deze telefoon.

Lucy Maduro - Smartphone expert

expert telecom

Vergelijk de iPhone 15-serie

Naast de iPhone 15 Pro bracht Apple in september 2023 ook de iPhone 15, iPhone 15 Plus en de iPhone 15 Pro Max uit. Maar, welk toestel uit de iPhone 15-serie past het best bij u? Vergelijk hieronder de iPhone 15-serie:

  iPhone 15 Pro
iphone 15 pro
iPhone 15 Pro Max
iphone 15 pro max
iPhone 15 
iphone 15
iPhone 15 Plus
iphone 15 plus
Geheugen 128GB, 256GB, 512GB of 1TB 256GB, 512GB of 1TB 128GB, 256GB of 512GB 128GB, 256GB of 512GB
Camera's 48 + 12 + 12 MP (achter)
12 MP (voor)
48 + 12 + 12 MP (achter)
12 MP (voor)
48 + 12 MP (achter)
12 MP (voor)
48 + 12 MP (achter)
12 MP (voor)
Batterij 3.650 mAh 4.852 mAh 3.877 mAh 4.912 mAh

pijltje


iPhone 15 Pro kopen met abonnement

Bij ons kunt u ervoor kiezen om de Apple iPhone 15 Pro in combinatie met een voordelig abonnement te kopen. Door ons ruime aanbod van de beste providers vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget! Check hieronder de beste deal van een provider naar keuze. 

KPN logo

 

vodafone

 

odido


> Vergelijk alle abonnementen bij de iPhone 15 Pro


iPhone 15 Pro kopen bij UnitedConsumers
 

award

Altijd de beste deal

Wij vergelijken bij uw nieuwe iPhone 15 Pro alle abonnementen van de beste providers.

 

duim

Gratis nummerbehoud

Een iPhone 15 Pro met abonnement kopen en uw nummer behouden? Wij regelen het voor u.

 

munten

Elke maand korting

Vergelijk uw iPhone 15 Pro abonnement én krijg maandelijkse korting tot € 60,00 per jaar.

 

Bekijk de aanbiedingen


Veelgestelde vragen over de iPhone 15 Pro
 

De iPhone 15 Pro is de nieuwste iPhone in de Pro-serie van Apple. De iPhone 15 Pro heeft een vanaf prijs van € 1.229,-. Hoeveel u via UnitedConsumers voor de nieuwe iPhone 15 Pro betaalt, ziet u bovenaan deze pagina.

iPhone 15 Pro prijs bekijken

De beste keuze voor u hangt af van wat u belangrijk vindt. De iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max wijken op een paar specs van elkaar af. We zetten de belangrijkste verschillen voor u op een rijtje:

  iPhone 15 Pro 
iphone 15 pro
iPhone 15 Pro Max
iphone 15 pro max
Schermgrootte 6,1 inch 6,7 inch
Batterijduur Tot 23 uur video afspelen Tot 29 uur video afspelen
Optische zoom 6x optische zoom 10x optische zoom
Prijs Vanaf € 1.229,- Vanaf € 1.479,-

pijltje

De iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max hebben een nieuwe actieknop aan de zijkant van de behuizing. Wat kunt u ermee? Dat bepaalt u zelf!

Stel in wat uw favoriete feature is en ga vervolgens met één druk op de actieknop naar die feature. Denk bijvoorbeeld aan: Camera, Dictafoon of Vertaal.

Nee, dit is niet mogelijk. Het is dus slim om bij uw iPhone 15 Pro een opslagcapaciteit te kiezen die bij uw gebruik past. Heeft u toch meer opslag nodig? Dan is een iCloud-abonnement wellicht iets voor u. Daarmee krijgt u tot 2 TB cloudopslag.

Met een Apple USB-C-lichtnetadapter van 20 W laadt u de iPhone 15 Pro binnen 30 minuten tot 50% op.

De iPhone 15 Pro is goed bestand tegen water en stof. De iPhone 15 Pro heeft een IP68-certificering, dit betekent dat deze telefoon maximaal 30 minuten op maximaal 6 meter onder water kan overleven. Als uw nieuwe iPhone 15 Pro per ongeluk in het water belandt, dan hoeft dit gelukkig niet het einde van uw telefoon te betekenen!

iPhone 15 Pro kopen


Overige veelgestelde vragen 
 

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen, mits het toestel direct leverbaar is.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe toestel in huis, mits het direct leverbaar is.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u vanaf een bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Apple garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag