Contact
Mijn UnitedConsumers
Motorola
Moto E40
Met abonnement
vanaf € 14,50 p/mnd
Los toestel
vanaf € 190,95
Motorola
Moto G14
Met abonnement
vanaf € 11,50 p/mnd
Los toestel
vanaf € 122,95
Motorola
Moto G73
Met abonnement
vanaf € 14,00 p/mnd
Los toestel
vanaf € 182,95
Motorola
Moto G84
Met abonnement
vanaf € 16,50 p/mnd
Los toestel
vanaf € 236,95
Totale toestelkosten
€ 240,00
Termijnbedrag
€ 10,00
Eenmalige betaling
€ 0,00
Duur overeenkomst
24 mnd
Totaal kredietbedrag
€ 240,00
Vasterente/JKP
0%
Standaardinformatie over het toestelkrediet kun je downloaden tijdens je bestelling.

Motorola smartphone kopen

In 1973 ontwikkelde Motorola de oerversie van de mobiele telefoon. Inmiddels is het assortiment van Motorola uitgebreid met verschillende andere Motorola-families. Het voordeel van Motorola is dat de betaalbaarheid nooit uit het oog is verloren. Voor een smartphone met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is Motorola dus de juiste keuze.


Motorola kopen

Motorola is een merk met jarenlange ervaring - en dat loont! Want zo weet Motorola precies aan welke eisen een moderne smartphone moet voldoen. De Motorola smartphones draaien op het besturingssysteem Android. Dit betekent dat je bijna alle apps op je telefoon kunt gebruiken en verzekerd bent van regelmatige updates.

Ben je benieuwd naar de verschillende modellen van Motorola? Bij ons is het heel eenvoudig om de Motorola smartphone te vinden die perfect bij jou past!

Kies de beste Motorola


Motorola los toestel

Als je een Motorola als los toestel koopt, dan kun je deze meteen gebruiken met je huidige simkaart. Alle losse smartphones die je bij ons koopt, zijn simlockvrij. Je gebruikt dus gewoon je huidige sim only abonnement of je kiest voor een nieuw sim only abonnement. Afsluiten is bovendien zo geregeld!

Sim only abonnement afsluiten


Motorola met abonnement

Motorola smartphones zijn ook verkrijgbaar met een goedkoop abonnement! Je sluit dan een telefoonabonnement af en krijgt hier de Motorola telefoon naar keuze bij. Door alles in een keer te regelen, blijft het overzichtelijk en weet je precies waar je aan toe bent. Bij ons vind je bovendien altijd de scherpste aanbiedingen van abonnementen inclusief een Motorola smartphone!

Abonnement met toestel kiezen