Helaas zijn er geen resultaten gevonden op basis van uw ingestelde filters.

Pas uw filters aan of laat ons u helpen.
Tel: 040-2350560
E-mail: mobiel@unitedconsumers.com
Totale toestelkosten
€ 240,00
Termijnbedrag
€ 10,00
Eenmalige betaling
€ 0,00
Duur overeenkomst
24 mnd
Totaal kredietbedrag
€ 240,00
Vasterente/JKP
0%
Standaardinformatie over het toestelkrediet kun je downloaden tijdens je bestelling.

Motorola telefoon

Lang, lang geleden – in de jaren zeventig van de vorige eeuw – ontwikkelde Motorola de oerversie van de mobiele telefoon. Gelukkig heeft deze fabrikant in de daaropvolgende decennia niet stilgezeten en is er hard gewerkt aan het alsmaar verbeteren en verder ontwikkelen van de Motorola telefoon. Het resultaat? Een lijn hoogwaardige smartphones met goede specificaties. Met als extra voordeel dat hierbij ook de betaalbaarheid niet uit het oog is verloren. Voor een smartphone met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is Motorola een goede keuze.

Motorola kopen

We kunnen wel stellen dat Motorola een merk is met jarenlange ervaring op het gebied van mobiele telefonie. En dat loont zich, want met deze ervaring weet Motorola precies aan welke eisen een moderne smartphone moet voldoen. Hierdoor heeft de telefoonbouwer enkele jaren terug een verpletterende re-entree gemaakt, want zeg nou zelf: u wilt toch ook een perfecte smartphone voor een lage prijs?

De Motorola smartphones draaien op het besturingssysteem Android. Dit betekent dat u vrijwel de meeste apps op uw telefoon kunt gebruiken en uiteraard heeft u ook de zekerheid van regelmatige updates. Bent u benieuwd naar de verschillende modellen van Motorola? Met de telefoon vergelijker van UnitedConsumers is het heel eenvoudige om de Motorola smartphone te vinden die past bij uw eisen en wensen.

Motorola los toestel

Als u een Motorola als los toestel koopt, heeft u als voordeel dat u deze meteen kunt gebruiken met uw huidige simkaart. Alle losse smartphones die u bij UnitedConsumers koopt, zijn namelijk simlockvrij. U gebruikt dus gewoon uw huidige sim only abonnement of u kiest voor een nieuw sim only abonnement. Afsluiten is bovendien zo geregeld.

Motorola met abonnement

Motorola smartphones zijn ook met abonnement verkrijgbaar. U sluit dan een telefoonabonnement af en krijgt hier de Motorola telefoon van uw keuze bij. Door alles in een keer te regelen, blijft het overzichtelijk en weet u precies waar u aan toe bent. De scherpste aanbiedingen van abonnementen inclusief een Motorola smartphone vindt u bij UnitedConsumers.

Terug naar boven