Motorola
Moto G7 Power
Met abonnement vanaf
€ 14,50 p/mnd
Los toestel vanaf
€ 165,95
Totale toestelkosten
€ 240,00
Termijnbedrag
€ 10,00
Eenmalige betaling
€ 0,00
Duur overeenkomst
24 mnd
Totaal kredietbedrag
€ 240,00
Vasterente/JKP
0%
Standaardinformatie over het toestelkrediet kun je downloaden tijdens je bestelling.

Motorola met abonnement

Motorola: uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Motorola is al 80 jaar actief in de communicatie-industrie. Het bedrijf werd in 2011 overgenomen door Google, dat de meeste patenten in 2014 doorverkocht aan Lenovo. Zij hebben hun krachten gebundeld, wat zorgt voor zeer sterke smartphones. De prijs/kwaliteitverhouding van Motorola is heel erg goed. De toestellen vallen in een wat goedkoper segment, maar doen er zeker niet onder voor andere merken. De toestellen hebben de nieuwste specificaties en vallen ondanks hun prijs onder de noemer ‘high-end’.

In 2013 kondigde Motorola de Moto G lijn aan, die meteen goed aansloeg. Het was een van de best verkochte telefoons in 2013 en 2014. De Moto lijn is daarop voortgezet, en met succes.

Een goedkoop abonnement bij uw Motorola

Als u weet welke Motorola voor u het meest geschikt is, kunt u kiezen voor een abonnement bij uw Motorola. Bij UnitedConsumers heeft u de keus uit meerdere mobiele providers. Ook het aantal belminuten en de hoeveelheid MB's voor mobiel internet zijn persoonlijk aan te passen. Want een passend abonnement resulteert voor u in het goedkoopste abonnement met een Motorola.

Keuze uit vele goedkope abonnementen
Bent u overtuigd en wilt u een Motorola met abonnement? UnitedConsumers is een aanbieder van goedkope abonnementen. Benieuwd naar ons hele aanbod smartphones? Bij ons kunt u eenvoudig smartphone vergelijkenZo doen we dat.