Contact
Mijn UnitedConsumers€ 122,95

Motorola Moto G14

motorola moto g14 voor achter
Moto G14 voor
Moto G14 achter
Moto G14 zijkant links
Moto G14 zij
 
 
 
 
 

Plus- en minpunten Moto G14

plus De Moto G14 gaat makkelijk meer dan één dag mee op een volle accu.
plus Groot scherm met hoge resolutie.

min Alleen verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 128GB.

Bekijk de Moto G14 aanbiedingen


Motorola Moto G14: belangrijkste specificaties

info Schermdiagonaal 6,5 inch
info Camerakwaliteit stersterster leegster leegster leeg
info Snelheidsklasse stersterster leegster leegster leeg
info Batterijcapaciteit 5.000 mAh
info Opslag 128GB

> Bekijk alle Motorola Moto G14 specs


wist je dat... Goed om te weten...

"De Motorola Moto G14 is alleen te verkrijgen met een opslagcapaciteit van 128 GB. Heb je meer nodig? Met een microSD-kaart kun je het interne geheugen uitbreiden met 1 TB. Zo heb je zeker genoeg ruimte!"

Lucy Maduro - Smartphone expert

Lucy expert telecom

Vergelijk de Motorola Moto G-serie

Naast de Moto G14 bracht Motorola in augustus 2023 ook de Moto G84 uit. Maar, welk toestel uit de Moto G-serie past het best bij jou? Vergelijk hieronder de Moto G-serie:

  Moto G14 
iphone 14
Moto G84
iphone 15 plus
Geheugen 128 GB 256 GB
Camera's 50 + 2 (achter)
8 MP (voor)
50 + 8 MP (achter)
16 MP (voor)
Batterij 5.000 mAh 5.000 mAh

Motorola Moto G14 kopen met abonnement

Bij ons kun je ervoor kiezen om de Motorola Moto G14 in combinatie met een voordelig abonnement te kopen. Door ons ruime aanbod van de beste providers vind je altijd een abonnement dat aansluit op jouw voorkeuren en budget! Check hieronder de beste deal van een provider naar keuze. 

KPN logo

vodafone

 

odido

ben


> Vergelijk alle abonnementen bij de Moto G14


Moto G14 kopen bij UnitedConsumers
 

award

Altijd de beste deal

Wij vergelijken bij je Moto G14 alle abonnementen van de beste providers.

 

duim

Gratis nummerbehoud

Een Moto G14 met abonnement kopen en je nummer behouden? Wij regelen het voor je.

 

munten

Extra voordelig

Koop de Motorola Moto G14 extra voordelig in combinatie met een abonnement.

 

Bekijk de aanbiedingen


Veelgestelde vragen over de Moto G14
 

De Moto G14 is het nieuwe instapmodel van de betaalbare Motorola Moto G-serie en heeft een vanafprijs van € 149,99. Hoeveel je via UnitedConsumers voor de nieuwe Moto G14 betaalt, zie je bovenaan deze pagina.

Moto G14 prijs bekijken

Nee, de Moto G14 is met een IP52-certificering niet waterdicht. Deze certificering betekent 'stofbestendig en druppeldicht'. Het design is dus waterafstotend, waardoor lichte regen of een gemorste vloeistof op je scherm niet direct een probleem betekent.

Nee, de Moto G14 is niet uitgerust met een telelenscamera. Wel kun je tot 4x digitaal inzoomen (met kwaliteitsverlies).

De Moto G14 kan opladen met een vermogen tot 15W. Het duurt ongeveer 2,5 uur om de batterij volledig op te laden.

Na je aanvraag voor de Moto G14, heb je jouw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van je gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we je smartphone naar je toesturen.

Heb je nummerbehoud aangevraagd? Dan heb je ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van je gegevens je nieuwe Moto G14 in huis.


Overige veelgestelde vragen 
 

Bij ons kun je abonnementen vergelijken, zodat je altijd het abonnement vindt dat het beste bij jou past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Sluit je een nieuw abonnement af met toestel en betaal je jouw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van je contract? Dan ga je vanaf een bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met je telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaal je in 12 of 24 maanden af. Zodra je de laatste termijn hebt betaald, vervallen de kosten voor je toestel en betaal je alleen nog je mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Je hebt standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Meer over garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Je mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoor je maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in je scherm weg. Als je deze beperkingen niet zelf hebt veroorzaakt, kun je binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is je mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden je per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval je deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wil je bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Je nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor jou geregeld.

Als je jouw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kun je nummerbehoud aanvragen. Dit kun je direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag