Contact
Mijn UnitedConsumers€ 139,95

Motorola Moto G14

motorola moto g14 voor achter
Moto G14 voor
Moto G14 achter
Moto G14 zijkant links
Moto G14 zij
 
 
 
 
 

Plus- en minpunten Moto G14

plus De Moto G14 gaat makkelijk meer dan één dag mee op een volle accu.
plus Groot scherm met hoge resolutie.

min Alleen verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 128GB.

Bekijk de Moto G14 aanbiedingen


Motorola Moto G14: belangrijkste specificaties

info Schermdiagonaal 6,5 inch
info Camerakwaliteit stersterster leegster leegster leeg
info Snelheidsklasse stersterster leegster leegster leeg
info Batterijcapaciteit 5.000 mAh
info Opslag 128GB

> Bekijk alle Motorola Moto G14 specs


wist u dat... Goed om te weten...

"De Motorola Moto G14 is alleen te verkrijgen met een opslagcapaciteit van 128 GB. Heeft u meer nodig? Met een microSD-kaart kunt u het interne geheugen uitbreiden met 1 TB. Zo heeft u zeker genoeg ruimte!"

Lucy Maduro - Smartphone expert

Lucy expert telecom

Vergelijk de Motorola Moto G-serie

Naast de Moto G14 bracht Motorola in augustus 2023 ook de Moto G84 uit. Maar, welk toestel uit de Moto G-serie past het best bij u? Vergelijk hieronder de Moto G-serie:

  Moto G14 
iphone 14
Moto G84
iphone 15 plus
Geheugen 128 GB 256 GB
Camera's 50 + 2 (achter)
8 MP (voor)
50 + 8 MP (achter)
16 MP (voor)
Batterij 5.000 mAh 5.000 mAh

Motorola Moto G14 kopen met abonnement

Bij ons kunt u ervoor kiezen om de Motorola Moto G14 in combinatie met een voordelig abonnement te kopen. Door ons ruime aanbod van de beste providers vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget! Check hieronder de beste deal van een provider naar keuze. 

KPN logo

vodafone

 

odido

ben


> Vergelijk alle abonnementen bij de Moto G14


Moto G14 kopen bij UnitedConsumers
 

award

Altijd de beste deal

Wij vergelijken bij uw Moto G14 alle abonnementen van de beste providers.

 

duim

Gratis nummerbehoud

Een Moto G14 met abonnement kopen en uw nummer behouden? Wij regelen het voor u.

 

munten

Elke maand korting

Vergelijk uw Moto G14 abonnement én krijg maandelijkse korting tot € 60,00 per jaar.

 

Bekijk de aanbiedingen


Veelgestelde vragen over de Moto G14
 

De Moto G14 is het nieuwe instapmodel van de betaalbare Motorola Moto G-serie en heeft een vanaf prijs van € 149,99. Hoeveel u via UnitedConsumers voor de nieuwe Moto G14 betaalt, ziet u bovenaan deze pagina.

Moto G14 prijs bekijken

Nee, de Moto G14 is met een IP52-certificering niet waterdicht. Deze certificering betekent 'stofbestendig en druppeldicht'. Het design is dus waterafstotend, waardoor lichte regen of een gemorste vloeistof op uw scherm niet direct een probleem betekent.

Nee, de Moto G14 is niet uitgerust met een telelenscamera. Wel kunt u tot 4x digitaal inzoomen (met kwaliteitsverlies).

De Moto G14 kan opladen met een vermogen tot 15W. Het duurt ongeveer 2,5 uur om de batterij volledig op te laden.

Na uw aanvraag voor de Moto G14, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Moto G14 in huis.


Overige veelgestelde vragen 
 

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u vanaf een bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Meer over garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag