Goedkope abonnementen voor iedereen

Waar bent u naar op zoek?

Toestel met abonnement Meest gekozen
Huawei
P20 Lite
€17,50
p/mnd
100 minuten
100 sms
3 GB internet
Samsung
Galaxy A7 2018
€20,50
p/mnd
150 minuten
Onbeperkt sms
2 GB internet (4G)
Samsung
Galaxy A8 2018
€24,-
p/mnd
Onbeperkt bellen
Onbeperkt sms
5 GB internet (4G)
Samsung
Galaxy S9
€26,-
p/mnd
Onbeperkt bellen
Onbeperkt sms
3 GB internet (4G)
Apple
iPhone SE
€23,50
p/mnd
120 minuten
Onbeperkt sms
1 GB internet (4G)
Samsung
Galaxy S9 Plus
€47,-
p/mnd
Onbeperkt bellen
Onbeperkt sms
15 GB internet (4G)
Apple
iPhone 7
€27,-
p/mnd
100 minuten
100 sms
3 GB internet
Samsung
Galaxy A6
€20,50
p/mnd
150 minuten
Onbeperkt sms
2 GB internet (4G)
Samsung
Galaxy S8
€31,-
p/mnd
Onbeperkt bellen
Onbeperkt sms
5 GB internet (4G)
Apple
iPhone 6s
€30,-
p/mnd
Onbeperkt bellen
Onbeperkt sms
3 GB internet (4G)
Apple
iPhone X
€25,-
p/mnd
120 minuten
Onbeperkt sms
1 GB internet (4G)
Huawei
Mate 20 Pro
€60,-
p/mnd
Onbeperkt bellen
Onbeperkt sms
15 GB internet (4G)

Totale toestelkosten
€ 240,00
Termijnbedrag
€ 10,00
Eenmalige betaling
€ 0,00
Duur overeenkomst
24 mnd
Totaal kredietbedrag
€ 240,00
Vasterente/JKP
0%
Standaardinformatie over het toestelkrediet kun je downloaden tijdens je bestelling.
Sim Only Meest gekozen
100 minuten
100 sms
3 GB internet
€8,50 p/mnd
150 minuten
Onbeperkt sms
2 GB internet (4G)
€12,50 p/mnd
Onbeperkt bellen
Onbeperkt sms
5 GB internet (4G)
€15,- p/mnd
Onbeperkt bellen
Onbeperkt sms
10 GB internet (4G)
€23,- p/mnd
120 minuten
Onbeperkt sms
1 GB internet (4G)
€10,- p/mnd
Onbeperkt bellen
Onbeperkt sms
15 GB internet (4G)
€25,- p/mnd
Onbeperkt bellen
Onbeperkt sms
3 GB internet (4G)
€10,- p/mnd
3.000 minuten
3.000 sms
3 GB internet (4G)
€9,- p/mnd

Telefoonabonnementen met voordeel
Mobiel bellen kan goedkoper. Hoe? Door een abonnement af te sluiten via UnitedConsumers GSM. Wij geven korting op de nieuwste telefoons en de beste mobiele abonnementen. Aanmelden voor een telefoon abonnement met gsm of een Sim Only abonnement is voldoende. Wij regelen de rest. Geen gedoe, wel de korting.

Service en kwaliteit voor de beste prijs
Wie kiest voor UnitedConsumers, in het kort UC, kiest niet alleen voor korting, maar ook voor de beste service en kwaliteit. Want u verdient bij ons iets extra. Uw belangen staan voorop. Bij ons vindt u altijd een abonnement dat bij u past.
 

  • Groot aanbod: altijd kiezen uit de nieuwste en beste mobiele telefoons.
  • Geen kleine lettertjes maar direct een helder beeld van de totale prijs.
  • Altijd de beste aanbiedingen door ons speciaal voor u geselecteerd.
  • Hoge kortingen zonder gedoe: want uw belang is ons belang.
  • Uitstekende service en kwaliteit voor de beste prijs.


Wij regelen het voor u
Bij UC heeft u goedkope abonnementen voor het uitkiezen. Maar het kan nog goedkoper, want er bestaan ook aanbiedingen. UnitedConsumers houdt deze aanbiedingen scherp in de gaten, zodat u zo goedkoop mogelijk uit bent. Met behoud van kwaliteit natuurlijk. Elke maand selecteren we speciaal voor u de beste gsm aanbiedingen en Sim Only aanbiedingen. Aanbiedingen waar u iets aan heeft. Zo bent u snel een nieuw abonnement rijker. Goed voor elkaar.

Smartphone + gratis tablet en meer exclusieve aanbiedingen in de nieuwsbrief
Exclusieve acties zoals een gratis tablet bij een smartphone, communiceren wij in de nieuwsbrief. Wilt u op de hoogte blijven en meeprofiteren van deze topdeals? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Alleen nieuwsbriefabonnees kunnen meedoen met deze acties. Mis het niet!

Ik wil de GSM nieuwsbrief ontvangen >>

Goede koop aan goedkope abonnementen
U zoekt een telefoon abonnement. Liefst goedkoop, met een mooie telefoon als het kan. Of misschien wel een goedkope Sim Only. Natuurlijk wilt u altijd bereikbaar zijn met een goede mobiele dekking. Dat is logisch. Bij UC heeft u ruime keus uit verschillende mobiele abonnementen van verschillende mobiele providers. Goedkope abonnementen. En de mobiele telefoon krijgt u er vaak gratis bij.

U kunt zich bij vele telefoon providers aanmelden voor een mobiel abonnement. Want wij vinden het belangrijk dat u een abonnement vindt dat goed bij u en uw belgedrag past. Misschien wilt u eerst onze mobiele providers vergelijken?


Telefoon met abonnement
U heeft een gsm die niet meer goed werkt of uw huidige abonnement loopt af en u wilt wat nieuws. Goed dat u bij ons terecht bent gekomen. Wij hebben namelijk een groot aanbod mobiele telefoons en smartphones van de merken Apple, Samsung, HTC, LG, Sony en Huawei. De beste telefoons met goedkope telefoonabonnementen. Welke telefoon past bij u?

Smartphone vergelijken >>

De meeste mobiele telefoons die u bij ons kunt bestellen hebben de mogelijkheid voor mobiel internet. Deze handige functie tovert uw smartphone om tot uw persoonlijke mini-computer. Door het downloaden en installeren van apps, ook applicaties genoemd, wordt uw smartphone helemaal van u.

Een van de grootste verschillen tussen de smartphones van Apple, Samsung en HTC vormt het besturingssysteem. De smartphones van Apple draaien op het iOS besturingssysteem en de smartphones van Samsung en HTC draaien meestal op het Android besturingssysteem. Naast deze besturingssystemen kennen we ook het Windows Mobile en het Blackberry besturingssysteem. Misschien wilt u eerst Android en iOS vergelijken voor u een keuze voor een mobiele telefoon bij UnitedConsumers maakt. Vervolgens meldt u zich aan voor een:


Gsm abonnement is goedkoper dan prepaid
Misschien belt u nog met prepaid beltegoed. Of uw kinderen bellen met een prepaid kaart. Bellen via prepaid is echter niet goedkoop, hoe weinig u ook belt. Een gsm abonnement is vele malen goedkoper. En handiger bovendien. U betaalt een vast bedrag per maand, u zit nooit zonder beltegoed en u kunt er ook nog eens een mobiele telefoon bij krijgen als u dat wilt.

Abonnement verlengen of nummerbehoud?
Loopt uw abonnement af, maar wilt u bij uw huidige mobiele provider blijven? Laat uw abonnement dan niet overgaan in een stilzwijgende verlenging, maar verleng hem zelf. Uw abonnement verlengen biedt vele mogelijkheden en is heel gemakkelijk: u kiest een nieuw abonnement uit, eventueel met toestel, en UC regelt de rest. En u behoudt ook nog eens uw eigen telefoonnummer.


Wilt u uw nummer behouden, maar wilt u zich aanmelden voor een abonnement bij een nieuwe provider? Dan vraagt u nummerbehoud aan. Uw oude abonnement wordt dan automatisch voor u opgezegd, dus zelf uw abonnement opzeggen is niet meer nodig. En bij UnitedConsumers zijn de mogelijkheden van nummerbehoud groot. Zo is nummerbehoud vanaf prepaid ook mogelijk.


Extra voordeel bij UnitedConsumers
Wanneer u zich heeft aangemeld voor een mobiel abonnement via UnitedConsumers profiteert u van vele voordelen. Omdat de abonnementen online worden verkocht, heeft u keus uit vele goedkope abonnementen. Kwaliteit staat hierbij voorop.

Geniet van extra service en kwaliteit
Als uw abonnement afloopt, krijgt u automatisch een melding. Daarbij krijgt u uitgebreide informatie over nieuwe mogelijkheden voor de aanvraag van een abonnement. De keuze voor de beste mobiele provider is hierbij aan u. Als extra service kunt u met uw vragen niet alleen terecht bij de telefoon providers, maar ook bij de klantenservice van UnitedConsumers.

Samen staan we sterk. Samen met UC. Heeft u vragen bij het afsluiten van een telefoon abonnement? Wilt u aanspraak maken op de fabrieksgarantie, wilt u een wijziging doorgeven of wilt u meer weten over het verzekeren van uw smartphone? Onze klantenservice staat altijd voor u klaar. Bij ons vraagt u nooit teveel.

Misschien is uw vraag al eens gesteld. Bijvoorbeeld aan welke voorwaarden u moet voldoen voor uw deelname aan ons collectief. Of u wilt gebruikmaken van uw bedenktijd. Kijk daarom eens bij de veelgestelde vragen. Daarnaast geven we u tips en advies voor uw aanmelding voor een abonnement en voor een optimaal gebruik van uw mobiele telefoon. En heeft u een algemene vraag rondom mobiele telefonie, dan vindt u het antwoord vast bij alles over gsm.