Contact
Mijn UnitedConsumersSim Only vergelijken doet u zo!

Sim Only vergelijken is een goed idee! Want u wilt uiteraard verzekerd zijn van de beste deal. Door verschillende Sim Only abonnementen te vergelijken, weet u zeker dat u het beste Sim Only abonnement uitkiest voor uw persoonlijke situatie.

Wat is een Sim Only abonnement?

Een Sim Only is een abonnement zonder toestel. Dit betekent dat u niet vastzit aan terugkomende toestelkosten. Door Sim te vergelijken weet u zeker dat u niet te veel betaalt. Hierdoor houdt u meer over voor een leuker leven! 

Sim Only vergelijken


  • Goedkoop internet en bellen 
     
  • Ruim aanbod aan providers 
     
  • Besparen door lage maandlasten
     

Vergelijk Sim Only


Sim Only Abonnement vergelijken

Sim Only vergelijken loont! Want zodra u Sim Only abonnementen gaat vergelijken, komt u erachter dat er veel verschillende aanbiedingen te vinden zijn. Door Sim Only te vergelijken, kiest u het goedkoopste Sim Only abonnement dat perfect bij u past!

afbeelding

Sim Only vergelijken


Sim Only vergelijken en kiezen! 

Om tot een goede keuze te komen, is het slim om Sim Only abonnementen met elkaar te vergelijken. Vergelijken is vrij eenvoudig! Maar vindt u het toch lastig? Dan helpen wij u graag bij het vinden van een abonnement dat bij u past. 

UC Zorg App-sfeer

Beste abonnement kiezen


Sim Only vergelijken en verlengen

Loopt uw Sim Only abonnement binnenkort af? Vergeet dan niet om uw Sim Only abonnement te vergelijken en te verlengen. Zo kunt u gebruikmaken van nieuwe kortingsacties. Hierdoor houdt u meer over voor een leuker leven. Bovendien is Sim Only vergelijken en verlengen zo geregeld! 

tand

Sim Only verlengen


Sim Only vergelijken per provider

Sim Only vergelijken en verlengen kan ook per provider. Selecteer hieronder uw provider en vergelijk uw Sim Only!

BEN KPN tele2 tmobile vodafone youfone


Sim Only vergelijken: 7 gouden tips!

Sim Only vergelijken is makkelijker dan u denkt! Toch is het begrijpelijk dat u wel wat tips kunt gebruiken. Dankzij deze gouden tips is Sim Only vergelijken appeltje-eitje! 

Tip 1
Controleer bij het Sim Only vergelijken ook de voorwaarden van alle providers. Er zijn bijvoorbeeld aanbieders die belminuten afronden naar boven, of extra kosten rekenen wanneer u buiten uw bundel gaat.

Tip 2
Een provider zonder een eigen netwerk, bijvoorbeeld Hollands Nieuwe, is vaak goedkoper dan één van de grote jongens, zoals bijvoorbeeld KPN.

Tip 3
Een Sim Only abonnement met een looptijd van twee jaar is vaak goedkoper dan een abonnement met een looptijd van één jaar.

Tip 4
Wilt u nergens aan vast zitten? Er zijn ook Sim Only abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn.

Tip 5
Stapt u over naar een andere provider? Check dan of nummerbehoud mogelijk is.

Tip 6
Controleer welk type simkaart in uw telefoon past.

Tip 7
Check of uw telefoon simlock vrij is.


Hulp nodig met het vergelijken van Sim Only abonnementen?

Wilt u graag hulp bij het vergelijken van Sim Only abonnementen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag met het vergelijken van Sim Only abonnementen!

service

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen over Sim Only vergelijken

Er zijn Sim Only abonnementen met alleen internet. Bellen en sms’en horen in dat geval niet bij de bundel. Een Sim Only internet abonnement is dan ook alleen interessant als u vrijwel nooit belt of sms’t, maar wel heel veel internet gebruikt op uw smartphone. Bellen doet u bijvoorbeeld via apps waarmee u kunt videobellen wanneer u verbonden bent met wifi.

Wellicht vindt u wifi wel voldoende, of gebruikt u helemaal geen internet op uw smartphone. Dan heeft u waarschijnlijk enkel interesse in een Sim Only zonder internet. Er zijn voldoende Sim Only abonnementen zonder internet, waarbij u zelf kunt kiezen hoeveel belminuten en sms'jes u wilt. Een Sim Only zonder internet is - uiteraard - voordeliger dan een Sim Only onbeperkt internet.

Als u naar het buitenland gaat, wilt u uiteraard ook uw Sim Only onbeperkt internet abonnement benutten. Binnen de EU kunt u in de meeste landen gewoon uw bundel gebruiken zoals u dat gewend bent, zonder dat u bij hoeft te betalen. In landen die niet bij de EU horen, heeft u echter wel te maken met extra kosten voor roaming

Let echter wel op het feit dat de meeste providers andere regels hanteren voor het gebruik van onbeperkt internet in het buitenland. Vaak zit hier namelijk een datalimiet aan. Verbruikt u meer data? Dan moet u bijbetalen. Wij adviseren u daarom altijd, voordat u op reis gaat, bij uw provider na te vragen of u een datalimiet in het buitenland heeft en wat deze limiet is.

Sim Only met alleen bellen is een goede keuze voor als u geen smartphone heeft, of een wifi verbinding voldoende vindt. Ook bedrijven die hun werknemers willen beperken tot telefoonverkeer, kiezen voor een Sim Only abonnement met alleen bellen. Meestal zit er een royale hoeveelheid sms-berichten bij, maar er zijn nog enkele aanbieders die belminuten zonder sms’jes aanbieden.

Met een onbeperkt bellen Sim Only abonnement kunt u onbeperkt kunt bellen, maar let op dat hierbij wel een Fair Use Policy geldt. Het is dus niet de bedoeling dat u 24 uur per dag belt. Maar bij normaal gebruik blijft u gemakkelijk binnen de grenzen van deze Fair Use Policy.

In de praktijk is onbeperkt bellen vooral rendabel voor zakelijke bellers. Bedrijven bellen over het algemeen meer dan particulieren, waardoor ze met een Sim Only abonnement voor onbeperkt bellen de onvoorspelbare variabele kosten uitschakelen en een vast, laag maandtarief krijgen. 

Hetzelfde geldt voor een Sim Only abonnement met onbeperkt internet. De Fair Use Policy voorkomt dat u bijvoorbeeld dag en nacht films downloadt. Bij normaal gebruik hoeft u zich daar geen zorgen om te maken en gedraagt uw Sim Only zich als een abonnement met onbeperkt internet en onbeperkte belminuten.

Ja dat kan. Heeft u al een abonnement met of zonder toestel? U kiest gemakkelijk voor een nieuw Sim Only abonnement met de bundel die u wenst. Én neemt uw huidige telefoonnummer gratis mee naar uw nieuwe abonnement.

Ik heb een andere vraag