Contact
Mijn UnitedConsumers

Sim Only abonnement samenstellen en kiezen

Een sim only abonnement afsluiten is een uitstekende keuze! Zeker als u al beschikt over een goede telefoon die nog wel even meegaat - of nog maar kort geleden een nieuw los toestel heeft gekocht.

U doet er goed aan verschillende sim only abonnementen met elkaar te vergelijken. Maar voor u begint, is het verstandig om te bedenken hoeveel internet en belminuten u wilt. Zo sluit u namelijk een sim only abonnement af dat perfect bij u past!

Bij UnitedConsumers weet u bovendien zeker dat u nooit te veel betaalt. Wij hebben altijd goede aanbiedingen, waardoor u meer overhoudt voor de leuke dingen in het leven!

Sim only abonnement afsluiten


  • Goedkoop internet en bellen 
     
  • Ruim aanbod aan providers 
     
  • Besparen door lage maandlasten
     

Sim only kiezen


Wat is sim only?

Een sim only is een telefoonabonnement waarbij u enkel abonnementskosten betaalt (bellen, sms’en en/of internet). U betaalt in dat geval dus geen kosten voor het toestel. Een sim only abonnement is daardoor vaak goedkoper dan een telefoonabonnement met toestel. 

Bij het afsluiten van een sim only abonnement ontvangt u vaak een nieuwe simkaart, maar in sommige gevallen kunt u uw huidige simkaart blijven gebruiken. U kiest voor een sim only abonnement wanneer u een toestel heeft dat nog perfect werkt, of wanneer u recent een nieuw los toestel heeft gekocht. 

Sim only abonnement voor- en nadelen

Een Sim only abonnement biedt veel voordelen, en eigenlijk maar weinig nadelen. Wij zetten toch de voor- en nadelen voor u op een rij:

 
Goedkoper dan een abonnement met toestel
 
U ontvangt geen nieuwe telefoon bij uw abonnement
 
U kunt uw huidige telefoon gewoon blijven gebruiken
 
Uw telefoon moet simlockvrij zijn
 
Meestal per maand bij te stellen en een korte opzegtermijn    
 

Sim only abonnement

Als u een losse telefoon koopt zonder abonnement, dan is het handig om een sim only abonnement af te sluiten om te kunnen bellen, sms’en en internetten. Een sim only abonnement sluit u af voor één of twee jaar, en in sommige gevallen kunt u zelfs een Sim Only abonnement afsluiten dat maandelijks opzegbaar is. Zo is er altijd wel een sim only abonnement dat aansluit op uw behoeftes!

afbeelding

Sim only afsluiten


 

Abonnement sim only vergelijken

Om een goede keuze te kunnen maken, is het slim om sim only abonnementen met elkaar te vergelijken. Dit kan heel eenvoudig via onze sim only vergelijker. Het enige dat u hoeft te doen, is uw voorkeuren op te geven (zoals het aantal belminuten, sms’jes en MB’s en/of de gewenste looptijd) en u krijgt automatisch sim only abonnementen te zien die hieraan voldoen.

UC Zorg App-sfeer

Sim only vergelijken


 

Sim only aanbieding 

Een sim only abonnement is vaak al erg goedkoop. Maar het is natuurlijk nog leuker om een sim only abonnement af te sluiten met een mooie korting. UnitedConsumers heeft regelmatig scherpe aanbiedingen, waardoor u nog meer bespaart en geld overhoudt voor een leuker leven!

tand

Aanbiedingen bekijken


Sim only providers

UnitedConsumers werkt samen met verschillende sim only providers. Zo is er altijd wel een provider die perfect bij uw persoonlijke situatie past:

BEN KPN tele2 tmobile vodafone youfone


Sim only samenstellen: kies het sim only abonnement dat perfect bij u past!

Eindeloos surfen op het internet óf urenlang bellen met vrienden of familie; met een sim only abonnement kan het allemaal! Want ook met een sim only abonnement kunt u kiezen voor onbeperkt internet, onbeperkt bellen of zelfs allebei. Stel uw sim only abonnement zo samen dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over te weinig belminuten of MB's. Wel zo fijn!

Sim only samenstellen

*Schuif 'bellen' en 'internet' naar de gewenste hoeveelheid. Zo heeft u een sim only abonnement op maat!

Sim only maandelijks opzegbaar 

Een sim only abonnement dat maandelijks opzegbaar is, biedt flexibiliteit en vrijheid. En dat is precies waar het in de mobiele telefonie om draait. Dus wilt u niet lang ergens aan vastzitten? Dan is een maandelijks opzegbaar sim only abonnement echt iets voor u! Een sim only per maand is vaak wel duurder dan een sim only van 1 of 2 jaar.

Maandabonnement kiezen

*Kies bij looptijd: 1 maand

Sim only 1 of 2 jaar

Een sim only van 1 of 2 jaar is vaak een stuk voordeliger dan een maandelijks opzegbaar sim only abonnement. UnitedConsumers biedt u sim only abonnementen aan van verschillende providers, en bij vrijwel iedere provider heeft u de keuze uit een één of tweejarig sim only abonnement - met vaak een leuke korting!  

Sim only 1 jaar afsluiten

*Selecteer bij looptijd: 12 of 24 maanden.


Hulp nodig met uw sim only abonnement?

Wilt u graag een sim only abonnement afsluiten, maar vindt u het lastig kiezen? Dan kunt u waarschijnlijk wel wat advies gebruiken. Neem contact op met onze klantenservice! Wij staan voor u klaar en helpen u een sim only abonnement kiezen dat perfect bij u past.

service

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen over sim only

Er zijn sim only abonnementen met alleen internet. Bellen en sms’en horen in dat geval niet bij de bundel. Een sim only internet abonnement is dan ook alleen interessant als u vrijwel nooit belt of sms’t, maar wel heel veel internet gebruikt op uw smartphone. Bellen doet u bijvoorbeeld via apps waarmee u kunt videobellen wanneer u verbonden bent met wifi.

Wellicht vindt u wifi wel voldoende, of gebruikt u helemaal geen internet op uw smartphone. Dan heeft u waarschijnlijk enkel interesse in een sim only zonder internet. Er zijn voldoende sim only abonnementen zonder internet, waarbij u zelf kunt kiezen hoeveel belminuten en sms'jes u wilt. Een sim only zonder internet is - uiteraard - voordeliger dan een sim only onbeperkt internet.

Als u naar het buitenland gaat, wilt u uiteraard ook uw sim only onbeperkt internet abonnement benutten. Binnen de EU kunt u in de meeste landen gewoon uw bundel gebruiken zoals u dat gewend bent, zonder dat u bij hoeft te betalen. In landen die niet bij de EU horen, heeft u echter wel te maken met extra kosten voor roaming

Let echter wel op het feit dat de meeste providers andere regels hanteren voor het gebruik van onbeperkt internet in het buitenland. Vaak zit hier namelijk een datalimiet aan. Verbruikt u meer data? Dan moet u bijbetalen. Wij adviseren u daarom altijd, voordat u op reis gaat, bij uw provider na te vragen of u een datalimiet in het buitenland heeft en wat deze limiet is.

sim only met alleen bellen is een goede keuze voor als u geen smartphone heeft, of een wifi verbinding voldoende vindt. Ook bedrijven die hun werknemers willen beperken tot telefoonverkeer, kiezen voor een sim only abonnement met alleen bellen. Meestal zit er een royale hoeveelheid sms-berichten bij, maar er zijn nog enkele aanbieders die belminuten zonder sms’jes aanbieden.

Met een onbeperkt bellen sim only abonnement kunt u onbeperkt kunt bellen, maar let op dat hierbij wel een Fair Use Policy geldt. Het is dus niet de bedoeling dat u 24 uur per dag belt. Maar bij normaal gebruik blijft u gemakkelijk binnen de grenzen van deze Fair Use Policy.

In de praktijk is onbeperkt bellen vooral rendabel voor zakelijke bellers. Bedrijven bellen over het algemeen meer dan particulieren, waardoor ze met een sim only abonnement voor onbeperkt bellen de onvoorspelbare variabele kosten uitschakelen en een vast, laag maandtarief krijgen. 

Hetzelfde geldt voor een sim only abonnement met onbeperkt internet. De Fair Use Policy voorkomt dat u bijvoorbeeld dag en nacht films downloadt. Bij normaal gebruik hoeft u zich daar geen zorgen om te maken en gedraagt uw sim only zich als een abonnement met onbeperkt internet en onbeperkte belminuten.

Ik heb een andere vraag