Waar bent u naar op zoek?

Sim Only abonnement

Een Sim Only abonnement is handig voor als u al beschikt over een goede telefoon die simlockvrij is. Met een Sim Only abonnement kunt u vele euro’s per maand besparen. Het enige dat u nog hoeft te doen, is verschillende Sim Only abonnementen met elkaar vergelijken om zo het Sim Only abonnement te kiezen dat perfect bij u past. Op deze pagina vindt u alle informatie over het Sim Only abonnement.

Wat is Sim Only?

Bij een Sim Only abonnement betaalt u enkel voor de kosten van het abonnement (bellen, sms’en en/of internet) dat u afsluit. U ontvangt geen nieuwe telefoon, maar enkel een nieuwe simkaart (soms kunt u zelfs uw huidige simkaart blijven gebruiken). U gebruikt dus een telefoon die u al had of die u er zelf los bij koopt

Een Sim Only abonnement biedt verschillende voordelen, maar kent ook enkele nadelen. Wij zetten ze voor u op een rij:

Sim Only Voordelen Sim Only Nadelen
 
Goedkoper dan een abonnement met toestel.
 
U ontvangt geen nieuwe telefoon bij uw abonnement.
 
U kunt uw huidige telefoon blijven gebruiken.
 
Uw telefoon moet simlockvrij zijn.
 
Meestal per maand bij te stellen.    
 
Provider geeft vaak korting.    
 
Korte opzegtermijn.    

Goedkoopste Sim Only

Er zijn verschillende goedkope Sim Only abonnementen. Eigenlijk is een Sim Only abonnement sowieso goedkoper dan een abonnement met toestel. Want bij een telefoon mét abonnement betaalt u namelijk ook uw telefoon maandelijks af. Om de goedkoopste en beste Sim Only af te sluiten, dient deze aan te sluiten op uw verbruik.

Er zijn diverse aanbieders van goedkope Sim Only abonnementen. Wij raden u daarom aan om verschillende providers met elkaar te vergelijken. Let hierbij op het aantal belminuten, sms’jes en MB’s, en op de looptijd van het Sim Only abonnement.

Kies de goedkoopste Sim Only


 

Mobiele telefoon zonder abonnement

Als u enkel een mobiele telefoon koopt, wordt deze zonder abonnement geleverd. Om te kunnen bellen, sms’en en internetten is het handig dat u dus nog een abonnement afsluiten. Hier biedt een Sim Only abonnement de oplossing! Want een Sim Only abonnement sluit u af zónder toestel. Ook als u uw oude abonnement opzegt, maar wel uw telefoon wilt blijven gebruiken, kunt u een Sim Only abonnement afsluiten.

afbeelding

Direct Sim Only afsluiten


 

Sim Only vergelijken

Om een goede keuze te kunnen maken, adviseren wij u om enkele Sim Only abonnementen met elkaar te vergelijken. Dit kan heel eenvoudig via onze Sim Only vergelijker. Het enige dat u hoeft te doen, is uw voorkeuren opgeven (zoals het aantal belminuten, sms’jes en MB’s en/of de gewenste looptijd) en u krijgt automatisch de Sim Only abonnementen te zien die hieraan voldoen.

UC Zorg App-sfeer

Sim Only vergelijken


 

Aanbieding Sim Only

Een Sim Only abonnement is vaak al een voordelige keuze, maar vaak zijn er ook interessante Sim Only aanbiedingen waarmee u nog eens extra korting ontvangt. UnitedConsumers heeft regelmatig acties waarbij wij bijvoorbeeld de eerste twee maanden uw bundel betalen. Heeft u een goede Sim Only aanbieding gevonden? Controleer dan wel altijd eerst of er geen beperkende voorwaarden zijn en hoe lang u gebruik kunt maken van de aanbieding.

tand

Kies de beste Sim Only


 

Sim Only providers

Er zijn verschillende Sim Only providers. De vier grootste spelers zijn eveneens de providers die een eigen netwerk beheren. Daarnaast zijn er ook een aantal kleinere providers die gebruik maken van een mobiel netwerk van een grotere provider. 

Netwerk Sim Only providers
KPN Netwerk KPN, Simyo, Telfort, Robin Mobile, Youfone
Vodafone Netwerk Vodafone, Hollandsnieuwe
Tele2 Netwerk Tele2
T-Mobile Netwerk T-Mobile, Ben, Simpel

 

Sim Only onbeperkt internet

Sim Only onbeperkt internet is ideaal wanneer u veel mobiele data verbruikt. Met Sim Only onbeperkt internet kunt u onbeperkt mobiel internet gebruiken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over of u per ongeluk buiten uw bundel gaat. Wilt u een Sim Only abonnement met alleen internet? Dan is een Sim Only abonnement met onbeperkt internet een goede keuze!

Bij een Sim Only internet abonnement heeft u de keuze uit verschillende bundels - met verschillende aantallen MB's. Welke Sim Only het beste bij u past, is uiteraard afhankelijk van het aantal MB’s dat u gemiddeld per maand verbruikt. Wanneer u veel MB's verbruikt, is een Sim Only abonnement met onbeperkt internet verstandig. Zo kunt u namelijk nooit het aantal MB's uit ut bundel overschrijden. Wel zo fijn!

Tip: vraag uw huidige dataverbruik op bij uw huidige provider, voordat u een nieuw abonnement afsluit. 

Onbeperkt internet Sim Only

*Schuif 'internet' naar onbeperkt


 

Sim Only onbeperkt bellen

Wanneer u vaak belt met uw smartphone, dan is het fijn als u dit onbeperkt kunt doen. Daarom bestaan er onbeperkt bellen Sim Only abonnementen. Zo kunt u zorgeloos bellen, zonder dat u aan het eind van de maand een hoge telefoonrekening krijgt

Sim Only onbeperkt bellen is ideaal wanneer u veel belt met bijvoorbeeld vrienden of familie. Met Sim Only onbeperkt bellen kunt u zo lang en zo vaak als u wilt bellen met uw naasten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u buiten uw bundel gaat. Wilt u een Sim Only abonnement om alleen mee te bellen? Dan is een Sim Only abonnement voor onbeperkt bellen een goede keuze!

Het onbeperkt bellen geldt altijd voor nummers binnen Nederland. Voor bellen naar 0900-nummers en telefoonnummers in het buitenland geldt altijd een toeslag. De hoogte daarvan is afhankelijk van uw provider.

Onbeperkt bellen Sim Only

*Schuif 'bellen' naar onbeperkt 


 

Sim Only onbeperkt bellen en internet

Wilt u profiteren van onbeperkt internet én onbeperkte belminuten? Dan is een Sim Only abonnement met onbeperkt bellen en internet de uitkomst. Met een onbeperkt Sim Only abonnement hoeft u niet op te letten of u nog genoeg belminuten of MB's heeft, maar kunt u uw bundel eindeloos gebruiken.

Sim Only onbeperkt bellen en internet; dat is ideaal voor iedereen die graag eindeloos surft op het internet óf urenlang wilt bellen met vrienden of familie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat u belminuten of MB's tekort komt. Wel zo fijn!

Onbeperkt bellen en internet

*Schuif zowel 'bellen' als 'internet' naar onbeperkt


 

Sim Only maandelijks opzegbaar 

Een Sim Only abonnement dat maandelijks opzegbaar is, biedt flexibiliteit en vrijheid. En dat is precies waar het in de mobiele telefonie om draait. Zeker als u niet vast wilt zitten aan een langdurig telefoon abonnement, is een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement aantrekkelijk.

Een Sim Only per maand is bijvoorbeeld handig als overbruggingsperiode als u een verouderde smartphone hebt en op een aanbieding wacht, wanneer u binnenkort voor langere tijd naar het buitenland gaat, of wanneer u een simkaart voor een tijdelijke werknemer van uw bedrijf wilt nemen. Een Sim Only per maand is vaak duurder dan een Sim Only van 1 of 2 jaar.

Maandelijks opzegbaar abonnement

*Kies bij looptijd: 1 maand


 

Sim Only 1 jaar

Een Sim Only van 1 jaar is makkelijk voor wie nergens aan vast wilt zitten. UnitedConsumers biedt u abonnementen van verschillende providers en bij vrijwel iedere provider kunt u een 1 jarig Sim Only abonnement afsluiten - vaak met een leuke korting!

Wilt u graag een Sim Only abonnement van 1 jaar afsluiten? Filter dan op 1-jarig Sim Only abonnement en, nadat u uw andere voorkeuren heeft aangegeven, sluit u zo een 1-jarig Sim Only abonnement af. Een voordeel van een Sim Only van 1 jaar is dat u gemakkelijk na 12 maanden kunt overstappen. 

Sim Only 1 jaar afsluiten

*Selecteer bij looptijd: 12 maanden.


Hulp nodig met uw Sim Only abonnement?

Wilt u graag een Sim Only abonnement afsluiten, maar vindt u het lastig? Kunt u bovendien wel wat advies gebruiken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar en helpen u een Sim Only abonnement kiezen dat perfect bij u past.

service

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen over Sim Only

Er zijn Sim Only abonnementen met alleen internet. Bellen en sms’en horen in dat geval niet bij de bundel. Een Sim Only internet abonnement is dan ook alleen interessant als u vrijwel nooit belt of sms’t, maar wel heel veel internet gebruikt op uw smartphone. Bellen doet u bijvoorbeeld via apps waarmee u kunt videobellen wanneer u verbonden bent met wifi.

Wellicht vindt u wifi wel voldoende, of gebruikt u helemaal geen internet op uw smartphone. Dan heeft u waarschijnlijk enkel interesse in een Sim Only zonder internet. Er zijn voldoende Sim Only abonnementen zonder internet, waarbij u zelf kunt kiezen hoeveel belminuten en sms'jes u wilt. Een Sim Only zonder internet is - uiteraard - voordeliger dan een Sim Only onbeperkt internet.

Als u naar het buitenland gaat, wilt u uiteraard ook uw Sim Only onbeperkt internet abonnement benutten. Binnen de EU kunt u in de meeste landen gewoon uw bundel gebruiken zoals u dat gewend bent, zonder dat u bij hoeft te betalen. In landen die niet bij de EU horen, heeft u echter wel te maken met extra kosten voor roaming

Let echter wel op het feit dat de meeste providers andere regels hanteren voor het gebruik van onbeperkt internet in het buitenland. Vaak zit hier namelijk een datalimiet aan. Verbruikt u meer data? Dan moet u bijbetalen. Wij adviseren u daarom altijd, voordat u op reis gaat, bij uw provider na te vragen of u een datalimiet in het buitenland heeft en wat deze limiet is.

Sim Only met alleen bellen is een goede keuze voor als u geen smartphone heeft, of een wifi verbinding voldoende vindt. Ook bedrijven die hun werknemers willen beperken tot telefoonverkeer, kiezen voor een Sim Only abonnement met alleen bellen. Meestal zit er een royale hoeveelheid sms-berichten bij, maar er zijn nog enkele aanbieders die belminuten zonder sms’jes aanbieden.

Met een onbeperkt bellen Sim Only abonnement kunt u onbeperkt kunt bellen, maar let op dat hierbij wel een Fair Use Policy geldt. Het is dus niet de bedoeling dat u 24 uur per dag belt. Maar bij normaal gebruik blijft u gemakkelijk binnen de grenzen van deze Fair Use Policy.

In de praktijk is onbeperkt bellen vooral rendabel voor zakelijke bellers. Bedrijven bellen over het algemeen meer dan particulieren, waardoor ze met een Sim Only abonnement voor onbeperkt bellen de onvoorspelbare variabele kosten uitschakelen en een vast, laag maandtarief krijgen. 

Hetzelfde geldt voor een Sim Only abonnement met onbeperkt internet. De Fair Use Policy voorkomt dat u bijvoorbeeld dag en nacht films downloadt. Bij normaal gebruik hoeft u zich daar geen zorgen om te maken en gedraagt uw Sim Only zich als een abonnement met onbeperkt internet en onbeperkte belminuten.

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven