Contact
Mijn UnitedConsumers

Hoe werkt de korting?

Sluit je een telefoonabonnement met korting af via UnitedConsumers, dan start je direct met besparen. Je kiest uit goedkope, mobiele abonnementen van verschillende providers. Zo heb je de gewenste telefoon, het goedkoopste abonnement en houd je meer over voor een leuker leven!

Zo werkt de korting

Je krijgt maandelijks, gedurende de hele contractperiode, korting op je goedkope telefoonabonnement. Deze korting storten wij in je bespaartegoed. Je kunt het gespaarde bedrag uit laten keren wanneer jij dat wilt.

Mobiele telefoon

Maandelijks betaal je het abonnement zonder korting aan je provider.

uitbetalen

De korting ontvang je maandelijks in je bespaartegoed.

kado

Met onze unieke korting bespaar je tot € 60,00 per jaar. Doe er iets leuks mee!

Wil jij ook besparen op je telefoonabonnement?

Wil je binnen 2 minuten weten hoeveel je kunt besparen op je telefoonabonnement? Doe de check en start met besparen!

Bereken je voordeel


Heb je nog vragen?

De korting die je krijgt, wordt uitgekeerd in je eigen spaarpot: het bespaartegoed. Je kunt je bespaartegoed eenvoudig bekijken door in te loggen op Mijn UnitedConsumers. Hier kun je ook aangeven wat je met het gespaarde bedrag wilt doen. Je kunt het besteden in onze Kadoshop of uit laten keren op je bankrekening.

Wij schrijven je korting maandelijks bij in je bespaartegoed. Je kunt het bedrag vervolgens laten uitkeren op je bankrekening of besteden in onze Kadoshop.

 

In Mijn UnitedConsumers kun je op elk moment je bespaartegoed inzien en beheren. Met één druk op de knop kun je het gespaarde bedrag - of een deel ervan - op je bankrekening laten uitbetalen. Wanneer je jouw korting vóór de 10e van de maand aanvraagt, ontvang je het bedrag tussen de 15e en de 20e van diezelfde maand op je bankrekening.

Je kunt het bedrag ook besteden in onze Kadoshop.

Ik heb een andere vraag