Oppo
A5 2020
Met abonnement vanaf
€ 15,00 p/mnd
Los toestel vanaf
€ 176,95
Oppo
A91
Met abonnement vanaf
€ 19,50 p/mnd
Los toestel vanaf
€ 289,95
Oppo
Reno
Met abonnement vanaf
€ 27,50 p/mnd
Los toestel vanaf
€ 475,95
Oppo
Reno2
Met abonnement vanaf
€ 22,50 p/mnd
Los toestel vanaf
€ 359,95
Totale toestelkosten
€ 240,00
Termijnbedrag
€ 10,00
Eenmalige betaling
€ 0,00
Duur overeenkomst
24 mnd
Totaal kredietbedrag
€ 240,00
Vasterente/JKP
0%
Standaardinformatie over het toestelkrediet kun je downloaden tijdens je bestelling.

OPPO telefoon

OPPO is relatief nieuw in Nederland, maar in China inmiddels het meest populaire telefoonmerk. De Chinese fabrikant besloot in 2018 de stap naar Nederland te maken om een plek binnen de markt te bemachtigen. OPPO is opkomend en levert kwalitatief goede smartphones tegen een aantrekkelijke prijs. Bij UnitedConsumers vindt u de nieuwste OPPO smartphone, met of zonder abonnement.

OPPO telefoon

OPPO bracht haar eerste smartphone in 2008 op de markt en was het eerste merk dat een smartphone met een 5 megapixel en 16 megapixel frontcamera heeft gelanceerd. OPPO smartphones draaien op Android, maar toch heeft het besturingssysteem van OPPO een ander uiterlijk. Met hun eigen ColorOS-besturingssysteem wordt er een laag over Android gelegd. Hierdoor geeft OPPO een eigen draai aan het besturingssysteem van hun smartphones. 

Smartphones zijn er in alle prijsklassen, maar met een budget smartphone van OPPO zit u zeker goed. OPPO smartphones zijn namelijk voorzien van alle moderne technologie en het design van de toestellen is stijlvol en eigenzinnig. 

OPPO telefoon kopen

Bij UnitedConsumers vindt u de nieuwste OPPO telefoon, tegen een aantrekkelijke prijs. Kiest u bij UnitedConsumers voor een OPPO smartphone zonder abonnement? Dan betaalt u het gehele aankoopbedrag in een keer.

Het voordeel van een OPPO smartphone als los toestel, is dat u geen terugkerende maandelijkse kosten heeft. Uw OPPO telefoon is daarnaast altijd simlockvrij, zodat u direct aan de slag kunt met uw nieuwe smartphone. Wilt u een OPPO smartphone als los toestel kopen, maar ook een Sim Only abonnement afsluiten? Dan hebben wij precies wat u zoekt! Met onze ruime keuze in Sim Only abonnementen, kiest u de bundel die past bij uw wensen.

OPPO telefoon met Sim Only abonnement

OPPO smartphone met abonnement

Bent u op zoek naar een OPPO smartphone met abonnement? Dan heeft u bij UnitedConsumers ruime keuze in abonnementen. Zo vindt u altijd een telefoonabonnement dat bij u past. U bepaalt bij uw OPPO smartphone abonnement zelf het aantal belminuten, MB's en het aantal sms'jes. 

OPPO telefoon met abonnement