Contact
Mijn UnitedConsumers€ 203,95

Oppo A79

oppo a79 voor en achterkant
oppo a79 voorkant
oppo a79 achterkant
 
 
 

Plus- en minpunten Oppo A79

plus Sterke batterij die je snel weer kunt opladen.
plus Groot, vloeiend en scherp 6,72 inch beeldscherm.

min Krijgt slechts twee grote software-updates.

Bekijk de Oppo A79 deals


Oppo A79: belangrijkste specificaties

info Schermdiagonaal 6,72 inch
info Camerakwaliteit stersterster leegster leegster leeg
info Snelheidsklasse stersterster leegster leegster leeg
info Batterijcapaciteit 5.000 mAh
info Opslag 128GB of 256GB

> Bekijk alle Oppo A79 specs


wist je dat... Goed om te weten...

"De Oppo A79 kan snelladen met 33W. Na 30 minuten is je telefoon voor de helft gevuld en volledig opladen duurt ongeveer 75 minuten. De bijbehorende SUPERVOOC-oplader wordt niet meegeleverd.

Lucy Maduro - Smartphone expert

Lucy expert smartphones

Oppo A79 kopen met abonnement

Bij ons kun je ervoor kiezen om de Oppo A79 in combinatie met een voordelig abonnement te kopen. Door ons ruime aanbod van de beste providers vind je altijd een abonnement dat aansluit op jouw voorkeuren en budget! Check hieronder de beste deal van een provider naar keuze.

KPN logo

 

vodafone

 

odido


> Vergelijk alle abonnementen bij de Oppo A79


Oppo A79 kopen bij UnitedConsumers
 

award

Altijd de beste deal

Wij vergelijken bij jouw nieuwe Oppo A79 alle abonnementen van de beste providers.

 

duim

Gratis nummerbehoud

Een Oppo A79 met abonnement kopen en je nummer behouden? Wij regelen het.

 

munten

Een voordelig toestel

Koop jouw nieuwe Oppo A79 extra voordelig in combinatie met een abonnement.

 

Bekijk de aanbiedingen


Veelgestelde vragen over de Oppo A79
 

De Oppo A79 is een nieuwe middenklasse smartphone uit de A-serie van Oppo en heeft een vanafprijs van € 298,99. Hoeveel je via UnitedConsumers voor de nieuwe Oppo A79 betaalt, zie je bovenaan deze pagina.

Bekijk Oppo A79 prijs

De Oppo A79 is niet waterdicht, maar heeft wel een IPX4-certificering. Dat betekent 'spatwaterdicht'. Oftewel, een flinke regenbui of een gemorst glas water zou geen probleem moeten zijn.

Jazeker! Dankzij de MediaTek Dimensity 6200 processor kun je 5G gebruiken op jouw Oppo A79.

Na je aanvraag voor de Oppo A79 met abonnement, heb je jouw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van je gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we jouw smartphone naar je toesturen.

Heb je nummerbehoud aangevraagd? Dan kan het wat langer duren voordat je jouw nieuwe Oppo A79 in huis hebt.


Overige veelgestelde vragen 
 

Bij ons kun je abonnementen vergelijken, zodat je altijd het abonnement vindt dat het beste bij je past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Sluit je een nieuw abonnement af met toestel en betaal je jouw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van je contract? Dan ga je vanaf een bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met jouw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaal je in 12 of 24 maanden af. Zodra je de laatste termijn hebt betaald, vervallen de kosten voor je toestel en betaal je alleen nog jouw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Je hebt standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Apple garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Je mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoor je, maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in je scherm weg. Als je deze beperkingen niet zelf hebt veroorzaakt, kun je binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is je mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden je per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval je deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wil je bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Je nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor je geregeld.

Als je jouw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kun je nummerbehoud aanvragen. Dit kun je direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag