Waar bent u naar op zoek?

Sim Only verlengen

Wilt u graag uw Sim Only verlengen? Dan bent u wellicht benieuwd hoe dit in zijn werk gaat. Databundels worden met de jaren vaak steeds goedkoper. Sim Only verlengen is daarom niet alleen makkelijk, maar ook super voordelig!

Sim Only verlengen

Sim Only verlengen

Bent u tevreden met uw huidige provider? Dan kunt u ervoor kiezen het Sim Only abonnement te verlengen. U sluit dan feitelijk gezien een nieuw abonnement af bij dezelfde provider met het voordeel dat u niet opnieuw aansluitkosten hoeft te betalen. 

Sim Only verlengen: stilzwijgend of zelf verlengen

Soms komt het wel eens voor dat u een voordelig type Sim Only abonnement heeft, dat bijvoorbeeld niet meer wordt verkocht. In dat geval is het slim uw Sim Only abonnement stilzwijgend te laten doorlopen. Hier hoeft u niets voor te doen; uw abonnement wordt automatisch iedere maand verlengd.

Daarnaast kan het zo zijn dat u een Sim Only heeft afgesloten met een aanbieding die voor een bepaalde tijd geldt. Loopt uw Sim Only abonnement vervolgens af? Dan kan het zijn dat u meer gaat betalen. In dat geval kan het erg verstandig zijn eens rond te kijken naar andere mogelijkheden en zelf uw abonnement te verlengen.

Tips om te besparen op uw maandelijkse kosten

Voordat u uw abonnement gaat verlengen, is het goed om een aantal belangrijke onderdelen in kaart te brengen. Want soms kunt u flink besparen, zelfs bij uw huidige provider. De belangrijkste zaken zetten wij op een rijtje:

vink


Internet u veel en gaat u altijd over uw bundel heen? Verhoog dan uw databundel. Internetten binnen uw bundel is altijd goedkoper dan internetten buiten uw bundel.

vink


Belt u iedere dag van de week naar uw vrienden of familie? Dan is het misschien verstandig om te kijken of u voor meer belminuten moet gaan. Voor ieder wat wils!

vink


Is er een nieuwe aanbieding waar u gebruik van kunt maken? Bij UnitedConsumers bieden wij u altijd de voordeligste Sim Only abonnementen, waardoor u geld overhoudt om iets leuks te doen!

Sim Only verlengen: uw keuze

Bent u het gewend altijd een Sim Only te hebben, maar blijkt uw telefoon toe aan vervanging? Kies dan eens voor een abonnement inclusief smartphone. Wilt u liever uw Sim Only verlengen zonder toestel? Kijk gerust eens rond!

Terug naar boven