Contact
Mijn UnitedConsumers

Sim only verlengen

loep

Vergelijk goedkope
sim only deals

combineren korting

Bespaar tot
€ 60,00 per jaar

extra's

Geen aansluitkosten bij verlengen sim only

beker

Prijswinnende
klantenservice

sim only verlengen

Verlengen sim only

Verlengen van je sim only is voordelig! Profiteer van onze sim only deals en verleng je sim only. Hierdoor houd je meer over voor een leuker leven!

Vaak kun je al vanaf vier maanden vóór afloop van je abonnement je sim only verlengen. Je huidige bundel wordt dan automatisch omgezet naar een nieuw sim only abonnement.

Verlengen sim only

Bespaar tot € 60,00 per jaar!

Sim only verlengen bij jouw provider

Tevreden met jouw huidige provider? Bij het verlengen van je sim only kun je jouw abonnement opnieuw samenstellen. Wil je bijvoorbeeld meer MB's internet, belminuten of sms'jes? Kies hieronder jouw provider en bekijk de beste verlengdeals: 

odido

KPN logo

 

vodafone logo

lebara logo

 

youfone logo

ben logo

Sim only verlengen
in 4 stappen

Loopt je huidige abonnement af en blijf je graag langer bij jouw huidige provider? Kies dan voor sim only verlengen. Zo kun je profiteren van nieuwe aanbiedingen van je provider en besparen op je sim only abonnement. Zo houd je meer over voor andere leuke dingen!

Stap 1: Vergelijk de beste sim only deals van jouw provider

Vergelijk het sim only abonnement dat het beste bij jouw wensen past. Kies de beste deal van jouw provider. Zie je toch een betere deal bij een andere provider? Dan kun je ook overstappen van provider.  

Stap 2: Stel je nieuwe sim only samen zoals jij wilt

Heb je gekozen voor jouw huidige provider? Geef dan aan dat het om een sim only verlenging gaat. Daarna stel je jouw abonnement samen: kies het aantal MB's, belminuten en sms-berichten dat bij jou past.

Stap 3: Vul jouw persoonlijke gegevens in

In deze stap vul je jouw contactgegevens, betaalgegevens en persoonlijke gegevens in en geef je aan of je jouw nummer wilt behouden. Je bent er bijna!

Stap 4: Onderteken je aanvraag en rond de betaling af

Je ontvangt na je aanvraag direct een bevestiging. Zodra de aanvraag is goedgekeurd, krijg je een definitieve bevestiging.

Sim only verlengen

Daarom sim only verlengen
via UnitedConsumers

vergelijken

Onafhankelijk vergelijken

Vergelijk abonnementen van alle mobiele providers en verleng je sim only eenvoudig.

 

duim

Je behoudt jouw nummer

Bij sim only verlengen betaal je geen aansluitkosten en je houdt je eigen nummer.

 

munten

Elke maand korting

Je krijgt tot wel € 60,00 extra korting op de sim only prijs van jouw provider.

 
uc contact

Hulp nodig bij verlengen sim only?

Heb je hulp nodig bij het verlengen van sim only? Of vind je het lastig om een passend abonnement te kiezen? Dan staan onze adviseurs klaar om je te helpen bij het kiezen van een abonnement en om jouw verlenging te regelen! 

Neem contact met ons op


Onze klanten beoordelen ons
gemiddeld met een 8,9!


sterstersterster

"Snelle reactie, meteen een oplossing, snel geregeld."

 

Kaajal

 

stersterstersterdriekwart

"Goed naar mij geluisterd wat ik graag wilde hebben, advies gegeven, en de juiste afhandeling."
 

Margot

 

stersterstersterdriekwart

"Alles is heel goed geregeld en supervriendelijke klantenservice."

 

Johan Stiphout

 

Lees meer reviews

Veelgestelde vragen over verlengen sim only

Een telefoonabonnement kiezen, betekent keuzes maken. Het is daarom verstandig dat je van tevoren goed nadenkt over hoeveel MB's je maandelijks nodig hebt, en hoeveel sms'jes en belminuten. Heb je hulp nodig om de beste keuze te maken? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij kijken graag samen met je naar de opties en welk telefoonabonnement het beste bij jou past!

Contact opnemen

Met het verlengen bij je huidige provider, hoef je niets op te zeggen. Jouw huidige contract loopt namelijk vanzelf over in je nieuwe contract. Ook wordt nummerbehoud in dat geval automatisch voor je geregeld.

Je hebt wettelijk gezien recht op 14 dagen bedenktijd. Heb je gekozen voor een sim only abonnement? Dan gaan de 14 dagen bedenktijd in vanaf het moment dat je het contract hebt ondertekend. Heb je een abonnement met toestel gekozen? Dan gaan de 14 dagen bedenktijd in vanaf het moment dat je het toestel ontvangt.

Ik heb een andere vraag