Contact
Mijn UnitedConsumers

Waar bent u naar op zoek?

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.1

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

9

Probleemloos overgestapt

Sinds een aantal jaar diverse zaken via United Consumers geregeld. Fijn dat je bij 1 heel prettige organisatie kunt aankloppen voor diverse regelzaken die nu eenmaal moeten geregeld worden. Nu dus ook voor mijn mobiel. Keus genoeg.

En super service. Mijn nieuwe toestel was onderweg 'vermist geraakt'. United Consumers heeft ervoor gezorgd dat ik alsnog een nieuw toestel heb ontvangen.

16-01-2023

Marjolein , Vught

Beveelt ons aan

10

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Snelle reactie en vriendelijk klantcontact.

UnitedConsumers raad ik zeker aan!

13-01-2023

Jolanda, Waalwijk

Beveelt ons aan

10

Geweldig, uitstekend!!!

Geweldig goede service. Een aanrader voor iedereen!

22-11-2022

Janine, Volendam

Beveelt ons aan

10

meewerkend

bedankt voor de tijd die jullie nemen en de moeite die jullie doen.
en voor de de goede telefonische bereikbaarheid

en de samenwerking tussen jullie collega's onderling

28-10-2022

carla , 's-Gravenhage

Beveelt ons aan

10

Snel, vriendelijk en behulpzaam

Mijn via UnitedConsumers aangeschafte mobiele telefoon deed het niet meer. UC gebeld, direct een verwijzing naar de leverancier gekregen; heldere instructies van de leverancier ontvangen. Telefoon op dinsdagavond verzonden en op vrijdag een vervangende ontvangen.

24-10-2022

AK, Soest

Beveelt ons aan

8

Goede aftersales

Ik had een refurbished IPhone besteld in de conditie ‘licht gebruikt’. Het toestel dat ik ontving leek echter als stuiterbal te zijn gebruikt en voldeed dus niet. Toen ik contact op heb genomen met de klantenservice heb ik de volgende dag al een puntgaaf ander toestel ontvangen.

17-10-2022

Jeroen , Assen

Beveelt ons aan

9

Buitengewoon goed

Al jaren uiterst tevreden over jullie. Topklasse die steeds zeldzamer wordt. Heel wat organisaties, bedrijven en multinationals zouden bij jullie eens les moeten nemen over transparante, heldere communicatie en consequente, eerlijke service. Misschien ook iets voor de overheid?

10-10-2022

Eleonora van de Bilt, Utrecht

Beveelt ons aan

8

Prima en transparant energiebedrijf .Duidelijke website.Mag altijd goedkoper qua prijs voor energie

Af en toe wat moeizaam met bellen naar klantenservice ,lange wachttijd.

15-09-2022

Joep, Oosterhout

Beveelt ons aan

10

Super service

Ergens naar omkijken hoeft niet meer, en je bouwt ongemerkt een leuk spaartegoed op. En je wordt uitstekend geholpen.

14-09-2022

Kl., Winkel

Beveelt ons aan

10

Altijd goed en heldere comunicatie

als er wat is dan wordt er helder en duidelijk gesprokken en antwoord gegeven

11-09-2022

wilfred Brouwer, GORINCHEM - NL

Beveelt ons aan

10

Een bedrijf dat geweldig dienstverlenend en klantvriendelijk is.

Al jaren ben ik tot volle tevredenheid klant bij U.C. Heb nog nooit iets negatiefs meegemaakt. Zelfs het maken van gebruikelijke fouten in deze huidige drukke maatschappij heb ik bij hen nog nooit meegemaakt. Bij het reageren op een goedkoop mobiele telefoonabonnement werd mij verteld dat mijn huidig contract niet toestond om voortijdig op te

zeggen. Men zou e.e.a. noteren en t.z.t. mij berichten.
En ja hoor, toen mijn huidige provider zich meldde met een verlengingsvoorstel kwam ogenblikkelijk de melding van U.C. dat zij mijn aanvraag nog hadden liggen die destijds niet gehonoreerd kon worden. En of ik er alsnog gebruik van wilde maken. Zo bijzonder attent, zo helemaal volgens hun toezegging! Geweldig toch. Geen 5 sterren maar 10 volgens mij. Zoiets klantvriendelijks maak je tegenwoordig nauwelijks nog mee. Ik was dus heel blij verrast!!

23-08-2022

Simone, Nuenen

Beveelt ons aan

8

Goede ervaringen vriendelijk en behulpzaam

Positieve ervaringen inmiddels opgedaan voor mijn telefoon, tankkorting en zorgkorting.

17-08-2022

Doortje, Drunen

Beveelt ons aan

10

Verrast door de goede service

De site is erg duidelijk mijn energie overzicht komt altijd op tijd en is goed uitgelicht en united consumors denkt met je mee kortom ben r erg tevreden over

17-08-2022

Berry , Pluvierplantsoen

Beveelt ons aan

10

Uitstekende informatie

Het aanbod van mogelijkheden met korting

16-08-2022

Harry Valk, Gennep

Beveelt ons aan

8

erg goed

mijn ervaring aangaande mob telf,heb tele 2 is uitermate goed

12-08-2022

Jeanet , almere

Beveelt ons aan

Terug naar boven