Contact
Mijn UnitedConsumers

Waar bent u naar op zoek?

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.1

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

8

Prima en transparant energiebedrijf .Duidelijke website.Mag altijd goedkoper qua prijs voor energie

Af en toe wat moeizaam met bellen naar klantenservice ,lange wachttijd.

15-09-2022

Joep, Oosterhout

Beveelt ons aan

10

Super service

Ergens naar omkijken hoeft niet meer, en je bouwt ongemerkt een leuk spaartegoed op. En je wordt uitstekend geholpen.

14-09-2022

Kl., Winkel

Beveelt ons aan

10

Altijd goed en heldere comunicatie

als er wat is dan wordt er helder en duidelijk gesprokken en antwoord gegeven

11-09-2022

wilfred Brouwer, GORINCHEM - NL

Beveelt ons aan

10

Een bedrijf dat geweldig dienstverlenend en klantvriendelijk is.

Al jaren ben ik tot volle tevredenheid klant bij U.C. Heb nog nooit iets negatiefs meegemaakt. Zelfs het maken van gebruikelijke fouten in deze huidige drukke maatschappij heb ik bij hen nog nooit meegemaakt. Bij het reageren op een goedkoop mobiele telefoonabonnement werd mij verteld dat mijn huidig contract niet toestond om voortijdig op te

zeggen. Men zou e.e.a. noteren en t.z.t. mij berichten.
En ja hoor, toen mijn huidige provider zich meldde met een verlengingsvoorstel kwam ogenblikkelijk de melding van U.C. dat zij mijn aanvraag nog hadden liggen die destijds niet gehonoreerd kon worden. En of ik er alsnog gebruik van wilde maken. Zo bijzonder attent, zo helemaal volgens hun toezegging! Geweldig toch. Geen 5 sterren maar 10 volgens mij. Zoiets klantvriendelijks maak je tegenwoordig nauwelijks nog mee. Ik was dus heel blij verrast!!

23-08-2022

Simone, Nuenen

Beveelt ons aan

8

Goede ervaringen vriendelijk en behulpzaam

Positieve ervaringen inmiddels opgedaan voor mijn telefoon, tankkorting en zorgkorting.

17-08-2022

Doortje, Drunen

Beveelt ons aan

10

Verrast door de goede service

De site is erg duidelijk mijn energie overzicht komt altijd op tijd en is goed uitgelicht en united consumors denkt met je mee kortom ben r erg tevreden over

17-08-2022

Berry , Pluvierplantsoen

Beveelt ons aan

10

Uitstekende informatie

Het aanbod van mogelijkheden met korting

16-08-2022

Harry Valk, Gennep

Beveelt ons aan

8

erg goed

mijn ervaring aangaande mob telf,heb tele 2 is uitermate goed

12-08-2022

Jeanet , almere

Beveelt ons aan

8

Goeie service en duidelijke info

Zoals eerder beschreven altijd voorzien van de juiste info ,bij vragen ,goed bereikbaar met duidelijke uitleg

10-08-2022

Remond Schmitz, Bocholtz

Beveelt ons aan

10

Goed

Goede ervaringen

10-08-2022

Dick, Almeo

Beveelt ons aan

10

Geweldig

goede dienstverlening

10-08-2022

Cees Hendriks, Tilburg

Beveelt ons aan

10

Prima geregeld

Goede service en prijzen

10-08-2022

Anja, Uden

Beveelt ons aan

10

Prima consumenten collectief

Aanmelden === Prima
Hulp === Uitstekend

Contact altijd uiterst correct.

10-08-2022

Arie , Dordrecht

Beveelt ons aan

9

tevreden

Ruim voor de tijd van verval van een contract is er al overleg over verlenging en aanpassing. Aanbieding immer duidelijk. Dus tevreden

10-08-2022

frans, eersel

Beveelt ons aan

8

Een prettige ervaring

Wordt op tijd gewaarschuwd en als overstappen mogelijk is!!

10-08-2022

Eugène , Heerenveen

Beveelt ons aan

Terug naar boven