Contact
Mijn UnitedConsumers

Waar bent u naar op zoek?

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.0

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

10

Besparen en sparen!

Al jaren geweldig geholpen en tegen de laagste prijs. En nog beter het kontakt en vriendelijke professionele hulp zo nog beter. Wij blijven klant! Chapeau...

01-04-2022

Ingmar , Langerak

Beveelt ons aan

10

Ik ben fantastisch geholpen door Lucy

Vanaf het eerste contact alles perfect tot in de puntjes geregeld.

Deze mensen weten waar ze mee bezig zijn. Lucy, bedankt voor je uitstekende hulp!

01-04-2022

Bram, Tilburg

Beveelt ons aan

10

Lekker snel antwoord

Ik had een vraag (mail) over een bestelling en ik had binnen een uur antwoordt!

29-03-2022

Ruben Vries, Arnhem

Beveelt ons aan

10

perfect en snel gereld

snel en perfect geregeld

24-03-2022

Jan, VENRAY

Beveelt ons aan

9

goede service en plezierige contacten, zeer voordelige aanbiedingen.

Na een correspondentie over voordeel bij United Consumers of Vodafone, werd ik zeer goed geinformeerd.

21-03-2022

andrea Vonk, Scheveningen/den Haag

Beveelt ons aan

10

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen!

03-03-2022

Peter de Jong, GOUDA

Beveelt ons aan

10

Top

Een zeer goed en vriendelijk bedrijf.

03-03-2022

P.J, Meppel

Beveelt ons aan

9

?

????? ?????? ???? ???

15-02-2022

????, ??

Beveelt ons aan

10

Heel fijn

Het personeel is uiters vriendelijk en veelal bereidt om zelfs wat meer te doen.

27-01-2022

Bert, Arnhem

Beveelt ons aan

10

Uitstekend.

Altijd goede service.

27-01-2022

Peter van Onna , Arnhem

10

De goedkoopste met altijd een uitstekende service!

Met UnitedConsumers bespaar ik geld op onder andere mijn energierekening en telefoonabonement. Bovendien leveren ze een uitstekende service.

18-01-2022

Lars, Breda

Beveelt ons aan

1

Voldoet niet aan mijn verwachting

Ik krijg helemaal geen korting. Zal wel weer in de kleine letters staan....
Beetje foute keus van mij

31-12-2021

Monique, Hengelo

9

is goed

is goed

28-12-2021

theo, lelystad

Beveelt ons aan

10

Uitstekend

-

25-12-2021

Piet, Ool-Herten

Beveelt ons aan

10

super

werkt goed

24-12-2021

Hans de Laak, Zeist

Beveelt ons aan

Terug naar boven