Contact
Mijn UnitedConsumers

Waar bent u naar op zoek?

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.0

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

10

Klantvriendelijke en adequate service

Ik had toch een flink pakketje vragen, maar dit is in z'n geheel beantwoord. Wat wil een mens nog meer??

23-08-2021

Marc Hoogvliet, Hengelo (Gld)

Beveelt ons aan

8

goed

werd vriendlijk geholpen

23-08-2021

Gonnie Aarts, s-hertogenbosch

Beveelt ons aan

9

Niet in woorden uit te drukken!!!!

Waar ik ook voor bel, voor advies over verschillende zaken bij UC is voor mij perfect. Als het advies gegeven is door een van de lieftallige dames, ben ik weer zeer tevreden.

20-08-2021

Jan, Nieuw Dordrecht

Beveelt ons aan

9

Snel reactie, adequate service

Snel reactie, adequate service

16-08-2021

DD, Hilversum

Beveelt ons aan

10

United Consumers is top !

Goede service , vriendelijke mensen , snelle reacties , betrouwbaar en prettig.
Heb inmiddels mijn partner en een goede vriend ook als klant 'aangeleverd' .
Ook zij zijn tevreden .

Begreep dat ik dat heb kunnen/ mogen / melden bij U .C. maar als voormalig digibeet is dat niet gelukt .De aanbeveling wel in ieder geval , dus zij al doen mee ?.
De laatste is op 9 augustus gestart met zijn abonnement plus smartphone bij BEN .

12-08-2021

Juliët, Kortgene

Beveelt ons aan

10

United Consumeren heeft zijn best gedaan om mij te helpen

Dankbaar voor de hulp die jullie hebben gegeven om mij te helpen

11-08-2021

Jozefien Kanters , Voerendaal

Beveelt ons aan

10

Perfecte organisatie

Blij dat ik bij jullie aangesloten ben voor:

Energie, ziektekosten en mobiele telefoon

28-07-2021

Frans , Vlaardingen

Beveelt ons aan

10

Probleemloos

Nooit problemen gehad. Keurige afschrijving elke maand en nu deze kleine verrassing

21-07-2021

Dienne jongkind noorlander, Badhoevedorp

Beveelt ons aan

8

Ok

Prima, vlotte service

01-07-2021

F, Voerendaal

10

Fantastisch

Super blij hoe snel en makkelijk t is afgewerkt

En een fantastisch refurbished toestel

01-07-2021

mary, Venlo

Beveelt ons aan

10

Vriendelijk en servicegericht!

Vriendelijke dame en snelle goede service

24-06-2021

Czilla, DEN HAAG

Beveelt ons aan

10

Fantastische service!

Als er een probleem is worden er door United Consumers direct stappen ondernomen om het te regelen.
We zijn al vele jaren dik tevreden! Ga zo door United Consumers!

09-06-2021

Jan, Apeldoorn

Beveelt ons aan

8

Prima

Heel vriendelijke behulpzame dame

11-05-2021

Jan, Beekbergen

Beveelt ons aan

8

Goed

Ik heb zorg verzekering en energie en tanken maar wou ook telefoon en wat ik wil hebben ze jammer genoeg niet in hun programma verkopen wel los toestel maar niet met abonnement valt me wel wat tegen van deze organisatie want verder ben ik een en al lof over hun goede klantenservice en producten

Update na telefonisch contact hebben ze de producten aangepast dus kunnen we nu ook mobiel toevoegen aan uc

Bedankt voor meedenken super tevreden

03-05-2021

willem binnendijk, Eindhoven

Beveelt ons aan

Beste Willem,

Wij willen graag even opnieuw kijken naar de mogelijkheden. Op basis van jouw e-mail adres vinden wij helaas geen communicatie omtrent bovenstaande. Wij verzoeken je een e-mail te sturen naar mobiel@unitedconsumers.com t.a.v. Almedina met daarin beschreven welke combinatie je wenst. Ik help je graag verder!

Met vriendelijke groet,

Almedina
9

Ik ben erg tevreden, ondanks dat het mis ging met de telefoon werd dit snel en netjes opgelost.

Snel en makkelijk geregeld. Helaas in mijn geval ging het mis met de telefoon maar dit werd netjes en snel opgelost, heel tevreden!

16-04-2021

Kelly, Budel

Beveelt ons aan

10

Top service

Gewoon een goed service

13-04-2021

Jason, Leiden

Beveelt ons aan

Terug naar boven