Contact
Mijn UnitedConsumers

Waar bent u naar op zoek?

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.0

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

10

super

werkt goed

24-12-2021

Hans de Laak, Zeist

Beveelt ons aan

7

Heel tevreden

Ben een zeker tevreden klant , altijd goed geholpen tot op heden geen klachten klantenservice goed bereikbaar en klant gericht

24-12-2021

Tim , Sittard

Beveelt ons aan

10

Ze hebben goede aanbieding

Als je iets besteld wordt het goed geregeld en snel bezorgd.

24-12-2021

John, Kerkrade

Beveelt ons aan

10

Perfect voor alles in 1

Hele goede ervaring, ik heb mijn ziekenfonds en mobiel via United, en dat werkt perfect, je hebt gelijk een leuk spaarpotje iedere maand, en daar hebben al verschillende keren leuke dingen van kunnen doen wat anders niet kon, je kan er ook je auto verzekeren en een stroomleverancier nemen, hoe meer je via United doet hoe meer je spaar per maand, en altijd opneembaar waneer jij wil het jele bedrag of een gedeelte, perfect dus. En als er eens wat is dan bel je even en is het altijd zo geregeld, kan ook per mail via je eigen united consumers pagina, wij zijn heel tevreden en blijven dan ook bij hun, want wie wil er nou niet een automatische spaarpot die iedere maand groeit, Fijne feestdagen allemaal bij united en degene die dit lezen want dankzij ons spaarpotje hebben wij met kerst toch wat extra kunnen doen, bedankt United!! Groetjes Anja en Stephan.

24-12-2021

Anja, Witmarsum (fr)

Beveelt ons aan

10

Vertrouwd, eerlijk en goedkoop

Blijf bij jullie alles, perfect en vertrouwd,

24-12-2021

Cschot, Hoogerheide

Beveelt ons aan

9

kan niet beter

Ik ben super tevreden

24-12-2021

Elly, Dordrecht

Beveelt ons aan

8

vriendelijk geholpen aan de telefoon

aan de telefoon vriendelijk geholpen

24-12-2021

M.Kaandorp, Heiloo

Beveelt ons aan

10

Top organisatie! Prachtig besparen zonder veel moeite.

We zijn al jaren lid van United Consumers en hebben daar zeer veel profijt van. Kan het een ieder aan bevelen. Duidelijke overzichten en grote besparing op tanken en energie.

24-12-2021

Bert S, Veendam

Beveelt ons aan

9

Top

Goed bereikbaar en snelle actie.

20-12-2021

Arend, Helmond

Beveelt ons aan

10

Top

Energieverbruik overzichtelijk, simpel bij te houden op nota tijd kunnen verlagen of verhogen.
Goed bereikbaar en behulpzame klantenservice !

17-12-2021

Anja, Apeldoorn

Beveelt ons aan

10

Top ervaring

Wekelijks op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Erg fijn contact.

Ze doen wat ze zeggen.

16-12-2021

Tim, Utrecht

Beveelt ons aan

10

Zeer goede service!

Ik zou iedereen United Consumers adviseren!!!!

16-12-2021

Sulindra Ramdihal , ROTTERDAM

10

geweldige service

Tot nu toe alleen maar lof voor UC. Heb je een minder leuke ervaring met UC, dan wordt dit altijd opgelost op een goede en duidelijk manier. zelfs op dezelfde dag nog.

13-12-2021

Piet vd Aa, Schijndel

Beveelt ons aan

10

De verlenging van een mobiel abonnement bij T-mobile is kwiek en plezierig verlopen.

De behandeling van de verlenging vond heel zorgvuldig plaats.
Hartelijk dank daarvoor.

10-12-2021

frank, Amsterdam

Beveelt ons aan

10

Enorm goed geholpen!

Enorm vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Jongedame had aan een half woord genoeg en heeft direct alles voor mij geregeld ivm een mobiele telefoon omzetting. Mijn complimenten.

30-11-2021

Mick, Den Haag

Beveelt ons aan

9

Goed

Ik wordt altijd netjes en goed geholpen. Aanrader

09-11-2021

Jose , Herpt

Beveelt ons aan

Terug naar boven