Contact
Mijn UnitedConsumers

Waar bent u naar op zoek?

Uw mening telt!

De ervaringen van onze klanten helpen ons bij het verbeteren van onze producten en service. Wij hechten daarom veel waarde aan uw mening, want samen gaan we voor beter! Helpt u ook mee?

9.0

Betrouwbaarheid van onze reviews

Wij vinden de betrouwbaarheid van onze reviews erg belangrijk. Daarom:

  • Heeft onze partner Klantenvertellen.nl in hun reviewsysteem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de reviews afkomstig zijn van échte klanten.
  • Verwerken wij alle reviews van producten: positief én negatief.
  • Betalen wij niet voor beoordelingen. Al onze reviews zijn eerlijke reviews.

9

Goed

Ik wordt altijd netjes en goed geholpen. Aanrader

09-11-2021

Jose , Herpt

Beveelt ons aan

8

Goede service

Zit je met vragen je krijgt altijd een goed antwoord en weten ze het op dat moment niet, dan zoeken ze het uit en wordt je hier snel over geinformeerd.

09-11-2021

Monique, Roosendaal

Beveelt ons aan

9

goed geholpen.

alles telefonisch kunnen regelen.

28-10-2021

Frans van Rosendaal, best

Beveelt ons aan

10

uitstekend

uitstekend.

28-10-2021

Hans, s'Hertogenbosch

Beveelt ons aan

10

Als je een super telefoon wilt

Mijn telefoon is een uitkomst.
Super telefoon voor super vent

27-10-2021

Ray, Groningen

Beveelt ons aan

10

Klantvriendelijk

De levering via DHL verliep niet vlekkeloos. Meldingen dat het toestel onderweg zou zijn werden niet door DHL aan United Consumers doorgegeven. Ook werd niet doorgegeven dat het toestel bij de buren zou zijn opgehaald. Echter, United Consumers heeft voor mij alles in goede banen weten te leiden en uiteindelijk heb ik het toestel op het door hen doorgegeven afhaalpunt kunnen ophalen.

Ook de aanvraag van de Hub verliep niet geheel naar behoren. United Consumers heeft voor mij de aanvraag bij KPN ingediend en op dit moment ben ik in afwachting van de Hub. Niets dan lof voor de medewerkers van United Consumers :)

20-10-2021

Sonja, Rotterdam

Beveelt ons aan

10

Onzekerheid over mogelijkheden goedkoper abonnement weg

Nauwkeurig en vlot mijn verzoek in behandeling genomen
,

18-10-2021

Wendy, Wassenaar

Beveelt ons aan

9

Ik ben goed geadviseerd over het al dan niet nu aanpassen van de huidige, variabele energietarieven

Ik heb n.a.w. de stijgende gas- en stroomtarieven van dit moment contact opgenomen met UnitedConsumers, en advies gevraagd over het al dan niet aanpassen van de huidige, variabele tarieven voor gas en stroom die wij nu maandelijks betalen aan UC. Mw. Nathalie Wijdekop van UC heeft mij adequaat te woord gestaan, samen met mij de huidige tarieven die wij nu betalen - en die nog gelden tot 01.01.2022 - bekeken, de toekomstige situatie (mede) geanalyseerd, en mij geadviseerd om pas in januari 2022 de balans op te maken, alvorens iets te ondernemen teneinde te voorkomen dat wij in 2022 met sterk gestegen kosten van gas en stroom (tot ca. € 800,- per jaar extra) te maken krijgen.

07-10-2021

Sander, Beuningen Gld

Beveelt ons aan

8

Uitstekende klantenservice

Alles verliep goed. Ik had wel behoefte om de stand van zaken te kunnen volgen. Dank zij de snelle klantenservice kreeg ik daar toch zicht op.

04-10-2021

Herman, Heelsum

Beveelt ons aan

10

Snelle reactie

Sneek reactie op een vraag!

20-09-2021

Dd, Hilversum

Beveelt ons aan

10

Snel contact en goed geholpen.

Snel contact en goed geholpen.

02-09-2021

Ton, ‘s-Hertogenbosch

Beveelt ons aan

9

Snel, accuraat en goede service

Duidelijke uitleg. Medewerker luistert naar je. Dringt niets op.

02-09-2021

Alexandra Van herpt, Tilburg

Beveelt ons aan

8

Goede prijs/kwaliteit van iPhone SE

Ik heb een losse telefoon gekocht zonder abonnement. Prima informatie en snelle levering

31-08-2021

Marjan, Vinkeveen

Beveelt ons aan

10

Uitstekend.

Zoals met alle diensten is ook deze telecom dienst, en de klantenservice, uitstekend. Al best lang een tevreden klant/deelnemer. :)

27-08-2021

Anita, Amsterdam

Beveelt ons aan

10

Verstandige mensen aan de telefoon

Een telefoontje en van het ene contact naar het andere en het werd opgelost

26-08-2021

Gert-Jan, Soest

Beveelt ons aan

10

Klantvriendelijke en adequate service

Ik had toch een flink pakketje vragen, maar dit is in z'n geheel beantwoord. Wat wil een mens nog meer??

23-08-2021

Marc Hoogvliet, Hengelo (Gld)

Beveelt ons aan

Terug naar boven