Contact
Mijn UnitedConsumersNiet beschikbaar

Apple iPhone 15

Apple iPhone 15 voorkant
Apple iPhone 15 achterkant
Apple iPhone 15 scherm
Apple iphone 15 cameraset
Apple iPhone 15 kleuren
 
 
 
 
 

Plus- en minpunten iPhone 15

plus Verbeterde 48 megapixel hoofdcamera.
plus Eenvoudig multitasken met Dynamic Island.

min Maximaal vermogen voor snelladen is beperkt.

Bekijk de iPhone 15 aanbiedingen


iPhone 15: belangrijkste specificaties

info Schermdiagonaal 6,1 inch
info Camerakwaliteit stersterstersterster leeg
info Snelheidsklasse stersterstersterster leeg
info Batterijcapaciteit 3.877 mAh
info Opslag 128GB, 256GB of 512GB

> Bekijk alle iPhone 15 specs


wist u dat... Wist u dat...

"U laadt de iPhone 15 op met een USB-C kabel. De vorige iPhones hadden nog een Lightning-poort. Uw oude iPhone-oplaadkabels kunt u daarom niet gebruiken bij deze telefoon."

Lucy Maduro - Smartphone expert

expert telecom

Vergelijk de iPhone 15-serie

Naast de iPhone 15 bracht Apple in september 2023 ook de iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en de iPhone 15 Pro Max uit. Maar, welk toestel uit de iPhone 15-serie past het best bij u? Vergelijk hieronder de iPhone 15-serie:

  iPhone 15 
iphone 15
iPhone 15 Plus
iphone 15 plus
iPhone 15 Pro
iphone 15 pro
iPhone 15 Pro Max
iphone 15 pro max
Geheugen 128GB, 256GB of 512GB 128GB, 256GB of 512GB 128GB, 256GB, 512GB of 1TB 256GB, 512GB of 1TB
Camera's 48 + 12 MP (achter)
12 MP (voor)
48 + 12 MP (achter)
12 MP (voor)
48 + 12 + 12 MP (achter)
12 MP (voor)
48 + 12 + 12 MP (achter)
12 MP (voor)
Batterij 3.877 mAh 4.912 mAh 3.650 mAh 4.852 mAh

pijltje


iPhone 15 kopen met abonnement

Bij ons kunt u ervoor kiezen om de Apple iPhone 15 in combinatie met een voordelig abonnement te kopen. Door ons ruime aanbod van de beste providers vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget! Check hieronder de beste deal van een provider naar keuze. 

KPN logo

 

vodafone

 

odido


> Vergelijk alle abonnementen bij de iPhone 15


iPhone 15 kopen bij UnitedConsumers
 

award

Altijd de beste deal

Wij vergelijken bij uw nieuwe iPhone 15 alle abonnementen van de beste providers.

 

duim

Gratis nummerbehoud

Een iPhone 15 met abonnement kopen en uw nummer behouden? Wij regelen het voor u.

 

munten

Elke maand korting

Vergelijk uw iPhone 15 abonnement én krijg maandelijkse korting tot € 60,00 per jaar.

 

Bekijk de aanbiedingen


Veelgestelde vragen over de iPhone 15
 

De iPhone 15 is het instapmodel van de nieuwe iPhone 15-serie en heeft een vanaf prijs van € 969,-. Hoeveel u via UnitedConsumers voor de nieuwe iPhone 15 betaalt, ziet u bovenaan deze pagina.

iPhone 15 prijs bekijken

De beste keuze voor u hangt af van wat u belangrijk vindt. Want de iPhone 15 en iPhone 15 Plus wijken op een paar specs van elkaar af. We zetten de belangrijkste verschillen voor u op een rijtje:

  iPhone 15 
iphone 15
iPhone 15 Plus
iphone 15 plus
Schermgrootte 6,1 inch 6,7 inch
Batterijduur Tot 20 uur video afspelen Tot 26 uur video afspelen
Prijs Vanaf € 969,- Vanaf € 1.129,-

pijltje

Het Dynamic Island is een inkeping op het iPhone 15 scherm, waarop u meldingen ziet binnenkomen. Door uw vinger erop te leggen, maakt u het Dynamic Island groter en kunt u direct iets met de melding doen. Bijvoorbeeld chatten, uw podcast terugspoelen of uw wekker op sluimeren zetten.

Nee, dit is niet mogelijk. Het is dus slim om bij uw iPhone 15 een opslagcapaciteit te kiezen die bij uw gebruik past. Heeft u toch meer opslag nodig? Dan is een iCloud-abonnement wellicht iets voor u. Daarmee krijgt u tot 2 TB cloudopslag.

Met een Apple USB-C-lichtnetadapter van 20 W laadt u de iPhone 15 binnen 30 minuten tot 50% op.

De iPhone 15 is goed bestand tegen water en stof. De iPhone 15 heeft een IP68-certificering, dit betekent dat deze telefoon maximaal 30 minuten op maximaal 6 meter onder water kan overleven. Als uw nieuwe iPhone 15 per ongeluk in het water belandt, dan hoeft dit gelukkig niet het einde van uw telefoon te betekenen!


Overige veelgestelde vragen 
 

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen, mits het toestel direct leverbaar is.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe toestel in huis, mits het direct leverbaar is.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u vanaf een bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Apple garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag