Contact
Mijn UnitedConsumersNiet beschikbaar

Refurbished iPhone XS

De iPhone XS refurbished is geen standaard tweedehands iPhone. De iPhone XS refurbished wordt grondig gecontroleerd voordat deze weer verkocht kan worden. Tijdens zo'n check worden wel meer dan 50 onderdelen gecontroleerd! Alle kapotte, beschadigde en versleten onderdelen worden meteen vervangen. De iPhone XS refurbished is verkrijgbaar in de kleuren: spacegrijs, zilver en goud.

Wat zit er in de doos?

vink iPhone XS refurbished
vink Oplader
vink USB-kabel

iPhone XS Refurbished


Apple iPhone XS refurbished specs

Innovaties op smartphonegebied kunt u met een gerust hart aan Apple overlaten. De iPhone XS weet vriend en vijand te verbluffen met zijn specificaties. Wat het design betreft is er minder veranderd, maar de prestaties van deze smartphone maken dat meer dan goed!

Formaat

5,8 inch OLED display

Camera

Drie camera's

Accu

Geschikt voor snel- en draadloos opladen

Processor

Apple A12 Bionic chip met 6 kernen


iPhone XS review stersterstersternul

De iPhone XS is al enige tijd op de markt, maar dat betekent niet dat het toestel achterhaald is. Wat maakt de iPhone XS nou zo'n goed toestel? Wij testten de iPhone XS en delen graag onze ervaringen met u!

iPhone XS review


iPhone XS refurbished: de plus- en minpunten

De iPhone XS refurbished is een fijn toestel voor iedereen die niet te diep in de buidel wil tasten voor een iPhone. Maar, wat zijn de plus- en minpunten van de iPhone XS refurbished?

 
4K videokwaliteit.
 
Accucapaciteit vrij laag. 
 
Klein en licht toestel.
 
Glazen behuizing is krasgevoelig.
 
Stof- en waterdicht (IP68).
 
Interne opslag kan niet uitgebreid worden.


iPhone XS refurbished kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de iPhone XS refurbished kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw iPhone XS refurbished. Wel zo fijn!


Overige toestellen uit de iPhone X-lijn

Apple heeft naast de iPhone XS, ook de iPhone X en XR uitgebracht. Het kan zijn dat een ander model misschien beter bij u past? Wij zetten de overige toestellen voor u naast elkaar:

iPhone XR

xr

iPhone X

x

Schermdiagonaal
6,1 inch LCD display
Schermdiagonaal
5,8 inch OLED display
Resolutie
1792 x 828 pixels
Resolutie
2436 x 1125 pixels
Accucapaciteit
2.942 mAh
Accucapaciteit
2.716 mAh

Opslagcapaciteit
64GB, 128GB of 256GB

Opslagcapaciteit
64GB of 256GB
Camera's

Achter:
12 megapixel

Voor:
7 megapixel

Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
7 megapixel

Alternatieven voor de Apple iPhone XS refurbished

Bent u niet overtuigd van de iPhone XS refurbished? Dan hebben wij drie alternatieven voor u die wellicht beter passen bij uw wensen:

 

Apple iPhone XS refurbished kopen: veelgestelde vragen


iPhone XS refurbished is geen standaard tweedehands iPhone. De iPhone XS refurbished wordt grondig gecontroleerd voordat deze weer verkocht kan worden. Tijdens zo'n check worden wel meer dan 50 onderdelen gecontroleerd!

Alle kapotte, beschadigde en versleten onderdelen worden meteen vervangen. U kunt een refurbished iPhone XS dus het beste zien als een totaal nieuw en herboren toestel. En een ander bijkomend voordeel is dat u hier een stuk minder voor betaalt dan voor een nieuwe iPhone XS.

Er zijn verschillende redenen om voor een tweedehands iPhone XS te kiezen in plaats van een nieuw toestel aan te schaffen:

1. Een refurbished iPhone XS is goedkoper dan een nieuwe iPhone XS

U betaalt minder voor de refurbished XS, terwijl u wel een volledig opgeknapt toestel ontvangt. De iPhone is immers grondig nagekeken en waar nodig, zijn onderdelen vervangen.

2. Een tweedehands iPhone XS is beter voor het milieu

Het produceren van één smartphone kost al heel wat grondstoffen en levert veel CO2-uitstoot op. Dit voorkomt u met de aanschaf van een refurbished iPhone XS. Tel daarbij op dat het weggooien van een oude telefoon ook schadelijk is voor het milieu en het is duidelijk dat een refurbished iPhone XS een milieuvriendelijker alternatief is dan een nieuwe iPhone.

3. Een refurbished iPhone XS is simlockvrij

Van een refurbished smartphone weet u zeker dat deze simlockvrij is. U kunt uw refurbished iPhone XS dus meteen gebruiken met uw huidige simkaart of een Sim Only abonnement afsluiten dat bij u past. Altijd handig dus.

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de iPhone XS refurbished met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw iPhone XS refurbished in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Op alle refurbished toestellen die vanuit UnitedConsumers worden geleverd, heeft u recht op een garantie van 36 maanden. Onder deze garantie vallen de volgende defecten:

  • Problemen met het moederbord.
  • Problemen met de microfoon/luidspreker.
  • Problemen met de wifi- en netwerkverbinding.
  • Accu/batterij die snel leegloopt of warm wordt*.
  • Touchscreen die gedeeltelijk of niet functioneert.
  • Knoppen op het device die niet werken, m.u.v. de touch-ID functionaliteit.

Defecten die zijn ontstaan door gebruikers-, val-, stoot- of waterschade, vallen niet binnen onze garantie. 

* Al onze refurbished iPhones een minimale batterijcapaciteit van 85%. Is de batterijcapaciteit binnen twee jaar teruggelopen naar minder dan 70%? Dan wordt de batterij kosteloos vervangen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag