Contact
Mijn UnitedConsumers€ 259,95

Refurbished iPhone XS

De iPhone XS refurbished is geen standaard tweedehands iPhone. De iPhone XS refurbished wordt grondig gecontroleerd voordat deze weer verkocht kan worden. Tijdens zo'n check worden wel meer dan 50 onderdelen gecontroleerd! Alle kapotte, beschadigde en versleten onderdelen worden meteen vervangen. De iPhone XS refurbished is verkrijgbaar in de kleuren: spacegrijs, zilver en goud.

Wat zit er in de doos?

vink iPhone XS refurbished
vink Oplader
vink USB-kabel

iPhone XS Refurbished


Apple iPhone XS refurbished specs

Innovaties op smartphonegebied kun je met een gerust hart aan Apple overlaten. De iPhone XS weet vriend en vijand te verbluffen met zijn specificaties. Wat het design betreft is er minder veranderd, maar de prestaties van deze smartphone maken dat meer dan goed!

Formaat

5,8 inch OLED display

Camera

Drie camera's

Accu

Geschikt voor snel- en draadloos opladen

Processor

Apple A12 Bionic chip met 6 kernen


iPhone XS refurbished: de plus- en minpunten

De iPhone XS refurbished is een fijn toestel voor iedereen die niet te diep in de buidel wil tasten voor een iPhone. Maar, wat zijn de plus- en minpunten van de iPhone XS refurbished?

 
4K videokwaliteit.
 
Accucapaciteit vrij laag. 
 
Klein en licht toestel.
 
Glazen behuizing is krasgevoelig.
 
Stof- en waterdicht (IP68).
 
Interne opslag kan niet uitgebreid worden.


iPhone XS refurbished kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kun je de iPhone XS refurbished kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat jouw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vind je altijd een abonnement dat aansluit op jouw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus je kunt direct aan de slag met jouw iPhone XS refurbished. Wel zo fijn!


Apple iPhone XS refurbished kopen: veelgestelde vragen

iPhone XS refurbished is geen standaard tweedehands iPhone. De iPhone XS refurbished wordt grondig gecontroleerd voordat deze weer verkocht kan worden. Tijdens zo'n check worden wel meer dan 50 onderdelen gecontroleerd!

Alle kapotte, beschadigde en versleten onderdelen worden meteen vervangen. Je kunt een refurbished iPhone XS dus het beste zien als een totaal nieuw en herboren toestel. En een ander bijkomend voordeel is dat je hier een stuk minder voor betaalt dan voor een nieuwe iPhone XS.

Er zijn verschillende redenen om voor een tweedehands iPhone XS te kiezen in plaats van een nieuw toestel aan te schaffen:

1. Een refurbished iPhone XS is goedkoper dan een nieuwe iPhone XS

Je betaalt minder voor de refurbished XS, terwijl je wel een volledig opgeknapt toestel ontvangt. De iPhone is immers grondig nagekeken en waar nodig, zijn onderdelen vervangen.

2. Een tweedehands iPhone XS is beter voor het milieu

Het produceren van één smartphone kost al heel wat grondstoffen en levert veel CO2-uitstoot op. Dit voorkom je met de aanschaf van een refurbished iPhone XS. Tel daarbij op dat het weggooien van een oude telefoon ook schadelijk is voor het milieu en het is duidelijk dat een refurbished iPhone XS een milieuvriendelijker alternatief is dan een nieuwe iPhone.

3. Een refurbished iPhone XS is simlockvrij

Van een refurbished smartphone weet je zeker dat deze simlockvrij is. Je kunt jouw refurbished iPhone XS dus meteen gebruiken met je huidige simkaart of een sim only abonnement afsluiten dat bij jou past. Altijd handig dus.

Bij ons kun je abonnementen vergelijken, zodat je altijd het abonnement vindt dat het beste bij jou past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na je aanvraag voor de iPhone XS refurbished met abonnement, heb je jouw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van je gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we je smartphone naar jou toesturen.

Heb je nummerbehoud aangevraagd? Dan heb je ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van je gegevens je iPhone XS refurbished in huis.

Sluit je een nieuw abonnement af met toestel en betaal je jouw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van je contract? Dan ga je een toestelkrediet aan met je telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaal je in 12 of 24 maanden af. Zodra je de laatste termijn hebt betaald, vervallen de kosten voor je toestel en betaal je alleen nog je mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Op alle refurbished toestellen die vanuit UnitedConsumers worden geleverd, heb je recht op een garantie van 36 maanden. Onder deze garantie vallen de volgende defecten:

  • Problemen met het moederbord.
  • Problemen met de microfoon/luidspreker.
  • Problemen met de wifi- en netwerkverbinding.
  • Accu/batterij die snel leegloopt of warm wordt*.
  • Touchscreen die gedeeltelijk of niet functioneert.
  • Knoppen op het device die niet werken, m.u.v. de touch-ID functionaliteit.

Defecten die zijn ontstaan door gebruikers-, val-, stoot- of waterschade, vallen niet binnen onze garantie. 

* Al onze refurbished iPhones een minimale batterijcapaciteit van 85%. Is de batterijcapaciteit binnen twee jaar teruggelopen naar minder dan 70%? Dan wordt de batterij kosteloos vervangen.

Defect bij levering

Is je mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden je per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval je deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wil je bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Je nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor jou geregeld.

Als je jouw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kun je nummerbehoud aanvragen. Dit kun je direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag