Contact
Mijn UnitedConsumers€ 719,95

iPhone 13 mini

Apple bracht in september 2021 de iPhone 13-lijn uit. En zoals u misschien bij de iPhone 12-lijn al had gezien, heeft Apple wederom een mini-variant uitgebracht. De iPhone 13 mini is klein en past daarom perfect in uw broekzak. Toch heeft Apple het toestel weten te voorzien van de allerbeste specs. Op deze pagina vertellen wij u wat de iPhone 13 mini in huis heeft!

Wat zit er in de doos?

vink De iPhone 13 mini
vink USB-kabel
Cross Oplader

iPhone 13 mini


iPhone 13 mini specs

Voor een kleine smartphone heeft de iPhone 13 mini ontzettend veel goede specs, waaronder een goede batterij, camera's en een prachtig beeldscherm. Wij zetten de beste iPhone 13 mini specs voor u op een rij:

Formaat

5,4 inch Super Retina XDR OLED-display

Camera

12 MP dual camera groothoek- en ultragroothoekcamera

Netwerk

Verbeterde accu en is binnen 30 minuten 50% opgeladen

Processor

A15 Bionic-chip, is 5G ready en beter beveiligd dan ooit tevoren!


Waarom de iPhone 13 mini wel of niet kopen?

Denkt u erover om de iPhone 13 mini te kopen? Dan wilt u waarschijnlijk weten waarom u dit toestel wel of niet zou moeten kopen. Wij vertellen u wanneer de iPhone 13 mini kopen wel of geen goed idee is. 

Wanneer past de iPhone 13 mini perfect bij u?

Wilt u graag de nieuwste iPhone, maar houdt u niet zo van grote toestellen? Kies dan voor de iPhone 13 mini! Dit toestel heeft een ijzersterke A15 Bionic-chip, waardoor u moeiteloos te zwaarste games kunt spelen en meerdere apps tegelijk kunt gebruiken. De iPhone 13 mini is ook nog eens voorzien van de beste iPhone camera's en iPhone accu tot nu toe. Wat wilt u nog meer?

Andere voordelen van de iPhone 13 mini zijn:

  • Het toestel heeft een verbeterde Nachtmodus, waardoor u nog betere foto's kunt maken bij weinig licht. 
  • De iPhone 13 mini heeft een prachtig beeldscherm en het beeld blijft goed zichtbaar, in het donker en felle zon. 
  • Met Filmmodus maakt u de mooiste films en wordt het beeld automatisch gefocust op degene die prominent in beeld is. Een uniek voordeel is dat u deze focus achteraf nog handmatig kunt aanpassen.
  • Zowel de TrueDepth selfiecamera als de dual-camera's aan de achterzijde zijn voorzien van leuke features, zoals Nachtmodus, Fotografische stijlen, Dolby-Vision HDR-opnamen, Portretmodus, Deep Fusion, Filmmodus en nog veel meer. 

Ik wil de iPhone 13 mini kopen

Wanneer kijken voor een alternatief?

Wilt u liever een groter toestel? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de iPhone 13 Pro of iPhone 13 Pro Max. Kiest u liever voor een iets goedkoper toestel? Dan kunt u eventueel kijken naar een vorig model, zoals de iPhone 12 mini of de iPhone 11. Kijk gerust eens rond in ons uitgebreide Apple aanbod!

Apple alternatieven


iPhone 13 mini kopen met of zonder abonnement?

Bij ons koopt u de iPhone 13 mini als los toestel, maar u kunt het toestel ook combineren met een voordelig abonnement. Wat uw voorkeur ook is, door ons ruime aanbod van de beste providers en leuke kortingsacties vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget! Welke provider heeft uw voorkeur? 

Ben logo

KPN

   

tele2

Tele2

 

 

Youfone

Youfone

 

Ben logo

Ben

*Vul de iPhone 13 mini in als toestel naar keuzeDe iPhone 13-lijn

De iPhone 13-lijn bestaat onder andere uit de iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. Wat zijn de verschillen en de overeenkomsten tussen deze toestellen? Wij zetten het voor u op een rij: 

iPhone 13 mini

iPhone 13 mini

iPhone 13

iPhone 13

Schermdiagonaal
5,4 inch OLED display
Schermdiagonaal
6,1 inch OLED display
Resolutie
2340 x 1080 pixels
Resolutie
2532 x 1170 pixels
Opslagcapaciteit
128GB, 256GB of 512GB
Opslagcapaciteit
128GB, 256GB of 512GB
Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel


Voor:
12 megapixel

Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel
 

Voor:
12 megapixel

iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max

Schermdiagonaal
6,1 inch OLED display
Schermdiagonaal
6,7 inch OLED display
Resolutie
2532 x 1170 pixels
Resolutie
2778 x 1284 pixels
Opslagcapaciteit
128GB, 256GB, 512GB of 1T
Opslagcapaciteit
128GB, 256GB, 512GB of 1T

Camera's
Achter:
12 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
12 megapixel

Camera's
Achter:
12 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
12 megapixel


Alternatieven voor de iPhone 13 mini

Is de iPhone 13 mini toch niet iets voor u? Dan is dat geen probleem, want wij hebben een uitgebreid assortiment van de beste smartphonemerken. Bekijk direct ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past!

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

 

Ik kies toch de iPhone 13 mini 


iPhone 13 mini kopen: veelgestelde vragen

Wilt u de iPhone 13 mini kopen met een abonnement? Dan komt dat goed uit! Bij ons heeft u namelijk een ruime keuze uit de grootste en beste providers van Nederland. Op deze abonnementen geven wij regelmatig scherpe kortingen, waardoor u nooit te veel betaalt en meer overhoudt voor een leuker leven!

Bekijk ons iPhone 13 mini aanbod

Daarnaast hebben wij een prijswinnende klantenservice, die altijd voor u klaarstaat. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van het juiste toestel of het afsluiten van een abonnement dat perfect bij u past? Neem dan gerust contact op!

Neem contact met ons op

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de iPhone 13 mini met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe iPhone 13 mini in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u bij een af te betalen bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag