Waar bent u naar op zoek?

Telefoon abonnement aanbiedingen van UC

De beste telefoonabonnement aanbiedingen vindt u bij UnitedConsumers. Omdat wij samenwerken met verschillende providers, zoals KPN, Vodafone en T-Mobile, zijn onze telefoonabonnement aanbiedingen altijd ruim en divers.

t-mobile
Tele2
Vodafone
Youfone
BEN
 

Bent u op zoek naar een goede Sim Only actie? Of wilt u liever een aantrekkelijke aanbieding van een telefoonabonnement met toestel? Bekijk direct de beste telefoonabonnement aanbiedingen, en start met besparen!

Bekijk onze abonnement aanbiedingen


Telefoonabonnement aanbiedingen

Welke telefoonabonnement aanbiedingen er zijn, kan per periode, maar ook per provider en abonnement verschillen. Het kan ook zo zijn dat er tijdelijk bij van één van de providers geen aanbieding te vinden is

De telefoonabonnement aanbieding bij UC betekent vaak een teruggave; u krijgt dan enkele euro's terug op de maandelijkse kosten van uw abonnement - en niet het toestel. Hoeveel u terugkrijgt is afhankelijk van het abonnement. Een uitgebreid abonnement met bijvoorbeeld onbeperkt internet en bellen, betekent vaak een hogere korting.

Mobiel abonnement aanbieding

Bij UnitedConsumers vindt u altijd wel een goedkoop abonnement dat bij u past! Waarom zou u te veel betalen? Bekijk daarom direct welke telefoonabonnement aanbiedingen u op dit moment bij ons kunt afluiten. Zo houdt u meer over voor een leuker leven. 

Bekijk de telefoonabonnement aanbieding


Sim Only aanbieding

Vaak zijn Sim Only abonnementen goedkoper dan abonnementen met toestel. Dit komt omdat u met een Sim Only aanbieding niet vastzit aan terugkomende toestelkosten. Net zoals op abonnementen met toestel, bieden wij regelmatig aantrekkelijke Sim Only acties aan. Een Sim Only aanbieding betekent tevens een gedeeltelijke teruggave van abonnementskosten.

Sim Only acties

Onze Sim Only acties verschillen per provider en per abonnement. Zo krijgt u op een uitgebreid abonnement met bijvoorbeeld onbeperkt internet en bellen vaak meer korting dan op een goedkoop Sim Only abonnement. Het kan zelfs zo dat wij op een Sim Only abonnement dat al goedkoop is geen extra korting bieden. U geniet op dat moment namelijk al van de laagste prijs!

Bekijk onze Sim Only acties

Terug naar boven