Contact
Mijn UnitedConsumers

Telefoonabonnement aanbiedingen

telefoonabonnement aanbieding

Bespaar met onze beste telefoonabonnement aanbiedingen

Bij onze sim only telefoonabonnement aanbiedingen krijg je vaak een maandelijkse korting, tot wel € 60,00 per jaar. Deze korting ontvang je in jouw bespaartegoed.

Vaak krijg je de hoogste korting op uitgebreide abonnementen, met bijvoorbeeld veel GB's, onbeperkt internet en bellen.

Aanbieding sim only kiezen

Bespaar tot € 60,00 per jaar!

Telefoonabonnement aanbiedingen providers

Welke telefoonabonnement aanbiedingen er zijn, kan per periode, per provider en per abonnement verschillen. Je kiest bij ons uit de beste mobiel abonnement aanbiedingen van de volgende providers:

odido

KPN logo

 

vodafone logo

lebara logo

 

youfone logo

ben logo

Mobiel abonnement aanbieding met toestel

Bij ons vergelijk je en kies je uit de beste aanbiedingen van mobiele abonnementen met een nieuwe smartphone. Wij bieden de volgende merken aan, in combinatie met een voordelig mobiel abonnement én extra korting:

Apple logo

samsung logo

 

motorola logo

google logo

 

nokia

oneplus logo

 

oppo logo

xiaomi logo

Mobiel abonnement aanbieding bij onze beste smartphones

Heb je al een nieuwe smartphone in gedachten in combinatie met een telefoonabonnement aanbieding? We zetten een aantal van de beste smartphones uit ons assortiment op een rij:

Bekijk smartphone aanbiedingen

Lucy Maduro

wist je dat Tip van onze expert...

"Een telefoonabonnement met smartphone hoeft niet duur te zijn: wij hebben namelijk uitstekende budget smartphones in ons assortiment. Dit is een selectie van onze beste goedkope telefoons:"

Lucy Maduro - Telecom expert

Sim only aanbieding

Vaak zijn sim only abonnementen goedkoper dan abonnementen met toestel. Dit komt omdat je met een sim only aanbieding niet vastzit aan terugkomende toestelkosten. Net zoals op abonnementen met toestel, bieden wij regelmatig aantrekkelijke sim only acties aan. Een sim only aanbieding is vaak ook in de vorm van een teruggave van de abonnementskosten.

Bekijk onze sim only acties