Contact
Mijn UnitedConsumers

Telefoonabonnement aanbiedingen van UC

De beste telefoonabonnement aanbiedingen vindt u bij UnitedConsumers. Omdat wij samenwerken met verschillende providers, zoals KPN, Vodafone en Odido, is er altijd wel een abonnement aanbieding te vinden die bij u past! 

Bent u op zoek naar een goede sim only actie? Of kiest u liever een telefoonabonnement met toestelBekijk direct welke telefoonabonnement aanbiedingen u op dit moment bij ons kunt afsluiten.

Door te kiezen voor een goede aanbieding via UnitedConsumers, weet u zeker dat u nooit te veel geld betaalt. Zo houdt u meer over voor een leuker leven

Telefoonabonnement aanbiedingen


afbeelding Abonnement aanbieding + toestel
> Bekijk aanbiedingen


afbeelding Los toestel kopen
> Bekijk aanbod


afbeelding Sim only aanbieding
> Bekijk aanbiedingen


Telefoonabonnement aanbiedingen

Welke telefoonabonnement aanbiedingen er zijn, kan per periode, per provider en per abonnement verschillen. Het kan ook zo zijn dat er tijdelijk bij één van de providers geen aanbieding te vinden is, maar bij de andere providers weer wel! 

BEN KPN tele2 tmobile vodafone youfone

Wat voor aanbiedingen vindt u bij UC?

De telefoonabonnement aanbiedingen bij UC komen vaak in de vorm van een teruggave. Dit betekent dat u enkele euro's terugkrijgt op de maandelijkse kosten van uw abonnement - maar niet op het toestel. Hoeveel u terugkrijgt is afhankelijk van de aanbieding en welk abonnement u kiest. 

Vaak zit er een hogere korting op uitgebreide abonnementen, met bijvoorbeeld onbeperkt internet en bellen. Op sim only abonnementen zult u vaak iets minder hoge kortingen vinden, omdat zij vaak al scherp zijn geprijsd!


Sim only aanbieding

Vaak zijn sim only abonnementen goedkoper dan abonnementen met toestel. Dit komt omdat u met een sim only aanbieding niet vastzit aan terugkomende toestelkosten. Net zoals op abonnementen met toestel, bieden wij regelmatig aantrekkelijke sim only acties aan. Een sim only aanbieding is vaak ook in de vorm van een teruggave van de abonnementskosten.

Sim only acties

Ook onze sim only acties verschillen per provider en per abonnement. Zo krijgt u op een uitgebreid abonnement met bijvoorbeeld onbeperkt internet en bellen vaak meer korting dan op een goedkoop sim only abonnement. Het kan zelfs zo dat wij op een sim only abonnement, dat al goedkoop, is geen extra korting bieden. U geniet op dat moment namelijk al van de laagste prijs!

Bekijk onze sim only acties