Contact
Mijn UnitedConsumers€ 153,95

Nokia G22

nokia g22 voor achter
nokia g22 voor
nokia g22 achter
 
 
 

Plus- en minpunten G22

plus Gaat zo'n 2 dagen op een volle batterij mee.
plus Duurzame smartphone die u zelf kunt repareren.

min Niet de snelste processor.

Bekijk de Nokia G22 aanbiedingen


Nokia G22: belangrijkste specificaties

info Schermdiagonaal 6,5 inch
info Camerakwaliteit stersterster leegster leegster leeg
info Snelheidsklasse sterster leegster leegster leegster leeg
info Batterijcapaciteit 5.050 mAh
info Opslag 64GB of 128GB

> Bekijk alle Nokia G22 specs


wist u dat... Goed om te weten...

"Als u handig bent aangelegd, kunt u de Nokia G22 zelf repareren. Reparatiekits zijn via Nokia te bestellen. Dit is meestal een stuk goedkoper dan een reparatie door een specialist. De repareerbaarheid maakt dit toestel een duurzame keuze!"

Lucy Maduro - Telecom expert

Lucy expert telecom

Nokia G22 kopen met abonnement

Bij ons kunt u ervoor kiezen om de Nokia G22 in combinatie met een voordelig abonnement te kopen. Door ons ruime aanbod van de beste providers vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget! Check hieronder de beste deal van een provider naar keuze.

KPN logo

vodafone

 

odido

ben


> Vergelijk alle abonnementen bij de Nokia G22


Nokia G22 kopen bij UnitedConsumers
 

award

Altijd de beste deal

Wij vergelijken bij uw Nokia G22 alle abonnementen van de beste providers.

 

duim

Gratis nummerbehoud

Een Nokia G22 met abonnement kopen en uw nummer behouden? Wij regelen het voor u.

 

munten

Elke maand korting

Vergelijk uw Nokia G22 abonnement én krijg maandelijkse korting tot € 60,00 per jaar.

 

Bekijk de aanbiedingen


Veelgestelde vragen over de Nokia G22
 

De Nokia G22 is het nieuwste toestel uit de betaalbare Nokia G-serie en heeft een vanaf prijs van € 199,-. Hoeveel u via UnitedConsumers voor de nieuwe G22 betaalt, ziet u bovenaan deze pagina.

Nokia G22 prijs bekijken

Uniek aan de Nokia G22 is de mogelijkheid om het toestel eenvoudig zelf te repareren. Is er een onderdeel kapot? Bestel dan via iFixit het betreffende reserve-onderdeel voor uw toestel. U krijgt een handleiding en het benodigde gereedschap meegeleverd. Daarmee heeft u alles in huis om de reparatie zelf uit te voeren.

Zowel de Nokia G22 als voorganger G21 zijn goede en betaalbare budget smartphones.

De G22 heeft wel een paar welkome verbeteringen gekregen ten opzichte van de G21: hij kan ruim 10 procent sneller opladen (met een snelheid van 20W), het scherm is iets helderder en de G22 draait op een nieuwere versie van Android: Android 12.

Nee, de Nokia G22 heeft een IP52-certificering en is dus niet waterdicht. Deze certificering betekent 'stofbestendig en druppeldicht'. Het design is wel waterafstotend, waardoor lichte regen of een gemorste vloeistof op uw scherm niet direct een probleem betekent.

Na uw aanvraag voor de Nokia G22, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Nokia G22 in huis.


Overige veelgestelde vragen 
 

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u vanaf een bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Meer over garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag