Contact
Mijn UnitedConsumers€ 527,95

iPhone 12 kopen

De iPhone 12 is in oktober 2020 geïntroduceerd - en met de iPhone 12-lijn zet Apple een ijzersterke reeds smartphones op de markt! De iPhone 12 is het instapmodel, maar dit zegt niks over de overdonderend goede specs! De iPhone 12 is verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen, wit, zwart en rood.

Wat zit er in de doos?

vink Apple iPhone 12.
vink USB-kabel (USB C-naar-Lightning).

iPhone 12


Apple iPhone 12 specs

De iPhone 12 heeft uitstekende specs die zeker verbeterd zijn ten opzichte van de iPhone 11-lijn. De iPhone 12 heeft een prachtig OLED display, meerdere camera's en je kunt gebruikmaken van Apple's razendsnelle, nieuwe processor; de A14 Bionic chip. Wij zetten de beste specs op een rij:

Formaat

6,1 inch Super Retina OLED display

Camera

Twee camera's achterzijde

Netwerk

De iPhone 12 is 5G ready!

Processor

Apple A14 Bionic chip met 6 kernen


iPhone 12: de plus- en minpunten

Wellicht ben je er nog niet helemaal aan uit of je kiest voor de iPhone 12. Wij helpen je graag een handje en zetten de plus- en minpunten van de iPhone 12 voor je op een rij: 

 
Camera's zijn verbeterd ten opzichte van iPhone 11-lijn.
 
Geheugen is niet uitbreidbaar.
 
Sterker glas dankzij Ceramic Shield.
 
Het werkgeheugen kan beter.
 
Razendsnelle A14 Bionic Chip.
 
Geen vingerafdrukscannner.

iPhone 12 kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kun je de iPhone 12 kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat jouw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vind je altijd een abonnement dat aansluit op jouw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus je kunt direct aan de slag met je nieuwe iPhone 12. Wel zo fijn!iPhone 12 serie: de verschillen

In de iPhone 12-lijn vind je ook de iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro en de Pro Max! Wat zijn de grootste verschillen tussen de vier modellen uit de iPhone 12-lijn?

iPhone 12 mini

12 mini

iPhone 12

iPhone 12

Schermdiagonaal
5,4 inch OLED display
Schermdiagonaal
6,1 inch OLED display
Resolutie
2340 x 1080 pixels
Resolutie
2532 x 1170 pixels
Opslagcapaciteit
64GB, 128GB of 256GB
Opslagcapaciteit
64GB, 256GB of 512GB
Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel


Voor:
12 megapixel

Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel
 

Voor:
12 megapixel

iPhone 12 Pro

iPhone 12 pro

iPhone 12 Pro Max

12 pro max

Schermdiagonaal
6,1 inch OLED display
Schermdiagonaal
6,7 inch OLED display
Resolutie
2532 x 1170 pixels
Resolutie
2778 x 1284 pixels
Opslagcapaciteit
64GB, 256GB of 512GB
Opslagcapaciteit
64GB, 256GB of 512GB

Camera's
Achter:
12 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
12 megapixel

Camera's
Achter:
12 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
12 megapixel

Apple iPhone 12 kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kun je abonnementen vergelijken, zodat je altijd het abonnement vindt dat het beste bij jou past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na jouw aanvraag voor de iPhone 12 met abonnement, heb je jouw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van je gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we jouw smartphone naar je toesturen.

Heb je nummerbehoud aangevraagd? Dan heb je ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van je gegevens jouw nieuwe iPhone 12 in huis.

Sluit je een nieuw abonnement af met toestel en betaal je jouw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van je contract? Dan ga je een toestelkrediet aan met je telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaal je in 12 of 24 maanden af. Zodra je de laatste termijn hebt betaald, vervallen de kosten voor je toestel en betaal je alleen nog je mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Je hebt standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Apple garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Jouw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoor je maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in je scherm weg. Als je deze beperkingen niet zelf hebt veroorzaakt, kun je binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of je het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat je aan je telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor je uitgezocht wat je kunt doen als je een probleem met jouw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is je mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden je per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval je deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wil je bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Je nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor je geregeld.

Als je jouw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kun je nummerbehoud aanvragen. Dit kun je direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag