Contact
Mijn UnitedConsumers€ 540,95

iPhone 12 kopen

De iPhone 12 is in oktober 2020 geïntroduceerd - en met de iPhone 12-lijn zet Apple een ijzersterke reeds smartphones op de markt! De iPhone 12 is het instapmodel, maar dit zegt niks over de overdonderend goede specs! De iPhone 12 is verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen, wit, zwart en rood.

Wat zit er in de doos?

vink Apple iPhone 12.
vink USB-kabel (USB C-naar-Lightning).

iPhone 12


Apple iPhone 12 specs

De iPhone 12 heeft uitstekende specs die zeker verbeterd zijn ten opzichte van de iPhone 11-lijn. De iPhone 12 heeft een prachtig OLED display, meerdere camera's en u kunt gebruikmaken van Apple's razendsnelle, nieuwe processor; de A14 Bionic chip. Wij zetten de beste specs op een rij:

Formaat

6,1 inch Super Retina OLED display

Camera

Twee camera's achterzijde

Netwerk

De iPhone 12 is 5G ready!

Processor

Apple A14 Bionic chip met 6 kernen


iPhone 12: de plus- en minpunten

Wellicht bent u er nog niet helemaal aan uit of u kiest voor de iPhone 12. Wij helpen u graag een handje en zetten de plus- en minpunten van de iPhone 12 voor u op een rij: 

 
Camera's zijn verbeterd ten opzichte van iPhone 11-lijn.
 
Geheugen is niet uitbreidbaar.
 
Sterker glas dankzij Ceramic Shield.
 
Het werkgeheugen kan beter.
 
Razendsnelle A14 Bionic Chip.
 
Geen vingerafdrukscannner.

iPhone 12 kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de iPhone 12 kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe iPhone 12. Wel zo fijn!iPhone 12 serie: de verschillen

In de iPhone 12-lijn vindt u ook de iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro en de Pro Max! Wat zijn de grootste verschillen tussen de vier modellen uit de iPhone 12-lijn?

iPhone 12 mini

12 mini

iPhone 12

iPhone 12

Schermdiagonaal
5,4 inch OLED display
Schermdiagonaal
6,1 inch OLED display
Resolutie
2340 x 1080 pixels
Resolutie
2532 x 1170 pixels
Opslagcapaciteit
64GB, 128GB of 256GB
Opslagcapaciteit
64GB, 256GB of 512GB
Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel


Voor:
12 megapixel

Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel
 

Voor:
12 megapixel

iPhone 12 Pro

iPhone 12 pro

iPhone 12 Pro Max

12 pro max

Schermdiagonaal
6,1 inch OLED display
Schermdiagonaal
6,7 inch OLED display
Resolutie
2532 x 1170 pixels
Resolutie
2778 x 1284 pixels
Opslagcapaciteit
64GB, 256GB of 512GB
Opslagcapaciteit
64GB, 256GB of 512GB

Camera's
Achter:
12 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
12 megapixel

Camera's
Achter:
12 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
12 megapixel

Phone 12 of 12 Pro?

Weet u niet of u moet kiezen voor de iPhone 12 of 12 Pro? In onze vergelijking duiken wij dieper in de verschillen tussen deze twee toestellen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt!

Verschil iPhone 12 en 12 Pro


iPhone 12 review stersterstersterster

Bent u benieuwd naar onze ervaringen met de iPhone 12? Bekijk dan onze iPhone 12 review! Dit kan u helpen beslissen of u de iPhone 12 wilt kopen.

iPhone 12 review

Apple iPhone 12 kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de iPhone 12 met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe iPhone 12 in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Apple garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag