Contact
Mijn UnitedConsumers€ 603,95

Google Pixel 8

google pixel 8 zijkant achter
google pixel 8 achterkant met 3 camera's
google pixel 8 driedelige cameraset
google pixel 8 voorkant met vergrendelknop
google pixel 8 voor en achterkant
 
 
 
 
 

Plus- en minpunten Pixel 8

plus Vloeiend en zeer helder scherm.
plus Gegarandeerd zeven jaar software-updates.

min Accucapaciteit minder hoog dan bij vergelijkbare toestellen.

Bekijk de Pixel 8 aanbiedingen


Google Pixel 8: belangrijkste specificaties

info Schermdiagonaal 6,2 inch
info Camerakwaliteit stersterstersterster leeg
info Snelheidsklasse stersterstersterster leeg
info Batterijcapaciteit 4.575 mAh
info Opslag 128GB of 256GB

> Bekijk alle Google Pixel 8 specs


wist je dat... Tip...

"Zoek je een telefoon waar je lang plezier van hebt? Dan is de Google Pixel 8 een goede keuze. Je bent verzekerd van maar liefst 7 jaar software- en beveiligingsupdates. Deze smartphone kan dus nog jaren mee!"

Lucy Maduro - Smartphone expert

Lucy expert telecom

Vergelijk de Google Pixel 8-serie

Naast de Pixel 8 bracht Google in oktober 2023 ook de Pixel 8 Pro uit. Maar, welk toestel uit de Pixel 8-serie past het best bij jou? Vergelijk hieronder de Pixel 8-serie:

  Pixel 8 
pixel 8
Pixel 8 Pro
google pixel 8 pro
Geheugen 128 of 256 GB 128 GB, 256 GB of 1 TB
Camera's 50 + 12 (achter)
10,5 MP (voor)
50 + 48 + 48 MP (achter)
10,5 MP (voor)
Batterij 4.575 mAh 5.050 mAh

Google Pixel 8 kopen met abonnement

Bij ons kun je ervoor kiezen om de Google Pixel 8 in combinatie met een voordelig abonnement te kopen. Door ons ruime aanbod van de beste providers vind je altijd een abonnement dat aansluit op jouw voorkeuren en budget! Check hieronder de beste deal van een provider naar keuze. 

KPN logo

vodafone

 

odido

ben


> Vergelijk alle abonnementen bij de Pixel 8


Pixel 8 kopen bij UnitedConsumers
 

award

Altijd de beste deal

Wij vergelijken bij je Pixel 8 alle abonnementen van de beste providers.

 

duim

Gratis nummerbehoud

Een Pixel 8 met abonnement kopen en je nummer behouden? Wij regelen het voor je.

 

munten

Extra voordelig

Koop je Google Pixel 8 extra voordelig in combinatie met een abonnement.

 

Bekijk de aanbiedingen


Veelgestelde vragen over de Pixel 8
 

De Pixel 8 is het instapmodel van de nieuwe Pixel 8-serie en heeft een vanafprijs van € 799,-. Hoeveel je via UnitedConsumers voor de nieuwe Pixel 8 betaalt, zie je bovenaan deze pagina.

Google Pixel 8 prijs bekijken

Nee, de Google Pixel 8 heeft geen telelenscamera met optische zoom. Je kunt een object wel dichterbij halen via digitale zoom. Hierbij gaat de kwaliteit van de foto iets achteruit. Met de Google Pixel 8 Pro, het andere toestel uit de Pixel 8-serie, kun je wél tot 5x inzoomen zonder kwaliteitsverlies.

Google Pixel 8 Pro bekijken

De nieuwste versie van het besturingssysteem van Google, Android 14, brengt een aantal verbeteringen met zich mee. Zo heb je meer mogelijkheden om je telefoon te personaliseren. Ook de veiligheid is verbeterd: apps hebben bijvoorbeeld niet standaard meer toegang tot je persoonlijke foto's en video's.

Meer lezen over Android versies

Met Magic Editor kun je objecten verplaatsen, weghalen of laten verschijnen op je foto's. Dankzij kunstmatige intelligentie maakt Magic Editor automatisch een nieuwe foto voor jou, waarop je precies ziet wat je wilt. Het resultaat oogt vaak alsof je de foto zelf zo hebt gemaakt!

Na je aanvraag voor de Pixel 8, heb je jouw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van je gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we je smartphone naar jou toesturen.

Heb je nummerbehoud aangevraagd? Dan heb je ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van je gegevens je nieuwe Pixel 8 in huis.


Overige veelgestelde vragen 
 

Bij ons kun je abonnementen vergelijken, zodat je altijd het abonnement vindt dat het beste bij jou past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Sluit je een nieuw abonnement af met toestel en betaal je jouw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van je contract? Dan ga je vanaf een bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met je telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaal je in 12 of 24 maanden af. Zodra je de laatste termijn hebt betaald, vervallen de kosten voor je toestel en betaal je alleen nog je mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Je hebt standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Meer over garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Je mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoor je maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in je scherm weg. Als je deze beperkingen niet zelf hebt veroorzaakt, kun je binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is je mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden je per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval je deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wil je bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Je nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor jou geregeld.

Als je jouw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kun je nummerbehoud aanvragen. Dit kun je direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag