Contact
Mijn UnitedConsumers€ 834,95

Google Pixel 8 Pro

Google Pixel 8 Pro zijkant links achter
Google Pixel 8 Pro achterkant met 3 camera's
Google Pixel 8 Pro driedelige cameraset
Google Pixel 8 Pro voorkant met vergrendelknop
Google Pixel 8 Pro voor en achterkant
Google Pixel 8 Pro voor en achterkant
 
 
 
 
 
 

Plus- en minpunten Pixel 8 Pro

plus Zeer goede driedelige cameraset.
plus Gegarandeerd zeven jaar software-updates.

min Snelladen is sneller bij een aantal vergelijkbare toestellen.

Bekijk de Pixel 8 Pro aanbiedingen


Google Pixel 8 Pro: belangrijkste specificaties

info Schermdiagonaal 6,7 inch
info Camerakwaliteit stersterstersterster
info Snelheidsklasse stersterstersterster leeg
info Batterijcapaciteit 5.050 mAh
info Opslag 128GB, 256GB of 1 TB

> Bekijk alle Google Pixel 8 Pro specs


wist je dat... Tip...

"Zoek je een telefoon waar je lang plezier van hebt? Dan is de Google Pixel 8 Pro een goede keuze. Je bent verzekerd van maar liefst 7 jaar software- en beveiligingsupdates. Deze smartphone kan dus nog jaren mee!"

Lucy Maduro - Smartphone expert

Lucy expert telecom

Vergelijk de Google Pixel 8-serie

Naast de Pixel 8 Pro bracht Google in oktober 2023 ook de Pixel 8 uit. Maar, welk toestel uit de Pixel 8-serie past het best bij jou? Vergelijk hieronder de Pixel 8-serie:

  Pixel 8 Pro
pixel 8 pro
Pixel 8 
pixel 8
Geheugen 128 GB, 256 GB of 1 TB 128 of 256 GB
Camera's 50 + 48 + 48 MP (achter)
10,5 MP (voor)
50 + 12 (achter)
10,5 MP (voor)
Batterij 5.050 mAh 4.575 mAh

Google Pixel 8 Pro kopen met abonnement

Bij ons kun je ervoor kiezen om de Google Pixel 8 Pro in combinatie met een voordelig abonnement te kopen. Door ons ruime aanbod van de beste providers vind je altijd een abonnement dat aansluit op jouw voorkeuren en budget! Check hieronder de beste deal van een provider naar keuze. 

KPN logo

vodafone

 

odido

ben


> Vergelijk alle abonnementen bij de Pixel 8 Pro


Pixel 8 Pro kopen bij UnitedConsumers
 

award

Altijd de beste deal

Wij vergelijken bij je Pixel 8 Pro alle abonnementen van de beste providers.

 

duim

Gratis nummerbehoud

Een Pixel 8 Pro met abonnement kopen en je nummer behouden? Wij regelen het voor je.

 

munten

Extra voordelig

Koop jouw Pixel 8 Pro extra voordelig in combinatie met een abonnement.

 

Bekijk de aanbiedingen


Veelgestelde vragen over de Pixel 8 Pro
 

De Pixel 8 Pro is het Pro-model van de nieuwe Pixel 8-serie en heeft een vanafprijs van € 1.099,-. Hoeveel je via UnitedConsumers voor de nieuwe Pixel 8 Pro betaalt, zie je bovenaan deze pagina.

Bekijk Google Pixel 8 Pro prijs

Wil je meten of je thee voldoende is afgekoeld om deze te kunnen drinken? Of wil je jouw eigen temperatuur meten, omdat je vermoedt dat je koorts hebt? Dit zijn zomaar twee mogelijke toepassingen van de nieuwe thermometer-sensor op de Google Pixel 8 Pro.

Dit nieuwe technische snufje van Google vind je met de Pixel 8 Pro voor het eerst op een Pixel-toestel. Het instapmodel, de Pixel 8, heeft deze sensor niet.

Met Magic Editor kun je objecten verplaatsen, weghalen of laten verschijnen op je foto's. Dankzij kunstmatige intelligentie maakt Magic Editor automatisch een nieuwe foto voor jou, waarop je precies ziet wat je wilt. Het resultaat oogt vaak alsof je de foto zelf zo hebt gemaakt!

De nieuwste versie van het besturingssysteem van Google, Android 14, brengt een aantal verbeteringen met zich mee. Zo heb je meer mogelijkheden om je telefoon te personaliseren. Ook de veiligheid is verbeterd: apps hebben bijvoorbeeld niet standaard meer toegang tot je persoonlijke foto's en video's.

Meer lezen over Android versies

Na je aanvraag voor de Pixel 8 Pro, heb je jouw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van je gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we je smartphone naar jou toesturen.

Heb je nummerbehoud aangevraagd? Dan heb je ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van je gegevens je nieuwe Pixel 8 Pro in huis.


Overige veelgestelde vragen 
 

Bij ons kun je abonnementen vergelijken, zodat je altijd het abonnement vindt dat het beste bij jou past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Sluit je een nieuw abonnement af met toestel en betaal je jouw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van je contract? Dan ga je vanaf een bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met je telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaal je in 12 of 24 maanden af. Zodra je de laatste termijn hebt betaald, vervallen de kosten voor je toestel en betaal je alleen nog je mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Je hebt standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Meer over garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Je mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoor je maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in je scherm weg. Als je deze beperkingen niet zelf hebt veroorzaakt, kun je binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is je mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden je per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval je deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wil je bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Je nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor jou geregeld.

Als je jouw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kun je nummerbehoud aanvragen. Dit kun je direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag