Contact
Mijn UnitedConsumers€ 869,95

Google Pixel 8 Pro

Google Pixel 8 Pro zijkant links achter
Google Pixel 8 Pro achterkant met 3 camera's
Google Pixel 8 Pro driedelige cameraset
Google Pixel 8 Pro voorkant met vergrendelknop
Google Pixel 8 Pro voor en achterkant
Google Pixel 8 Pro voor en achterkant
 
 
 
 
 
 

Plus- en minpunten Pixel 8 Pro

plus Zeer goede driedelige cameraset.
plus Gegarandeerd zeven jaar software-updates.

min Snelladen is sneller bij een aantal vergelijkbare toestellen.

Bekijk de Pixel 8 Pro aanbiedingen


Google Pixel 8 Pro: belangrijkste specificaties

info Schermdiagonaal 6,7 inch
info Camerakwaliteit stersterstersterster
info Snelheidsklasse stersterstersterster leeg
info Batterijcapaciteit 5.050 mAh
info Opslag 128GB, 256GB of 1 TB

> Bekijk alle Google Pixel 8 Pro specs


wist u dat... Tip...

"Zoekt u een telefoon waar u lang plezier van heeft? Dan is de Google Pixel 8 Pro een goede keuze. U bent verzekerd van maar liefst 7 jaar software- en beveiligingsupdates. Deze smartphone kan dus nog jaren mee!"

Lucy Maduro - Smartphone expert

Lucy expert telecom

Vergelijk de Google Pixel 8-serie

Naast de Pixel 8 Pro bracht Google in oktober 2023 ook de Pixel 8 uit. Maar, welk toestel uit de Pixel 8-serie past het best bij u? Vergelijk hieronder de Pixel 8-serie:

  Pixel 8 Pro
pixel 8 pro
Pixel 8 
pixel 8
Geheugen 128 GB, 256 GB of 1 TB 128 of 256 GB
Camera's 50 + 48 + 48 MP (achter)
10,5 MP (voor)
50 + 12 (achter)
10,5 MP (voor)
Batterij 5.050 mAh 4.575 mAh

Google Pixel 8 Pro kopen met abonnement

Bij ons kunt u ervoor kiezen om de Google Pixel 8 Pro in combinatie met een voordelig abonnement te kopen. Door ons ruime aanbod van de beste providers vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget! Check hieronder de beste deal van een provider naar keuze. 

KPN logo

vodafone

 

odido

ben


> Vergelijk alle abonnementen bij de Pixel 8 Pro


Pixel 8 Pro kopen bij UnitedConsumers
 

award

Altijd de beste deal

Wij vergelijken bij uw Pixel 8 Pro alle abonnementen van de beste providers.

 

duim

Gratis nummerbehoud

Een Pixel 8 Pro met abonnement kopen en uw nummer behouden? Wij regelen het voor u.

 

munten

Elke maand korting

Vergelijk uw Pixel 8 Pro abonnement én krijg maandelijkse korting tot € 60,00 per jaar.

 

Bekijk de aanbiedingen


Veelgestelde vragen over de Pixel 8 Pro
 

De Pixel 8 Pro is het Pro-model van de nieuwe Pixel 8-serie en heeft een vanaf prijs van € 1.099,-. Hoeveel u via UnitedConsumers voor de nieuwe Pixel 8 Pro betaalt, ziet u bovenaan deze pagina.

Bekijk Google Pixel 8 Pro prijs

Wilt u meten of uw thee voldoende is afgekoeld om deze te kunnen drinken? Of wilt u uw eigen temperatuur meten, omdat u vermoedt dat u koorts heeft? Dit zijn zomaar twee mogelijke toepassingen van de nieuwe thermometer-sensor op de Google Pixel 8 Pro.

Dit nieuwe technische snufje van Google vindt u met de Pixel 8 Pro voor het eerst op een Pixel-toestel. Het instapmodel, de Pixel 8, heeft deze sensor niet.

Met Magic Editor kunt u objecten verplaatsen, weghalen of laten verschijnen op uw foto's. Dankzij kunstmatige intelligentie maakt Magic Editor automatisch een nieuwe foto voor u, waarop u precies ziet wat u wilt. Het resultaat oogt vaak alsof u de foto zelf zo heeft gemaakt!

De nieuwste versie van het besturingssysteem van Google, Android 14, brengt een aantal verbeteringen met zich mee. Zo heeft u meer mogelijkheden om uw telefoon te personaliseren. Ook de veiligheid is verbeterd: apps hebben bijvoorbeeld niet standaard meer toegang tot uw persoonlijke foto's en video's.

Meer lezen over Android versies

Na uw aanvraag voor de Pixel 8 Pro, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Pixel 8 Pro in huis.


Overige veelgestelde vragen 
 

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u vanaf een bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Meer over garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag