Contact
Mijn UnitedConsumers€ 255,95

Samsung Galaxy XCover 5 kopen

In maart 2021 bracht het Zuid-Koreaanse merk Samsung een ijzersterke smartphone uit, namelijk de Samsung Galaxy XCover 5. Kenmerkend voor dit toestel is de stevige en robuuste behuizing. Wij vertellen je wat de Samsung Galaxy XCover 5 precies in huis heeft!

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy XCover 5
vink USB-kabel
Cross Oplader

Samsung Galaxy XCover 5

 

Samsung Galaxy XCover 5 specs

De Samsung Galaxy XCover 5 is voorzien van geavanceerde specs. Zo heeft het toestel een enkele camera aan de achterzijde, een prima werkgeheugen en een sterke accu. Dit zijn de specificaties van de Samsung Galaxy XCover 5:

Formaat

5,3 inch TFT display met 60Hz verversingssnelheid

Camera

5 megapixel selfiecamera en 16 megapixel camera achter

Netwerk

3.000 mAh verwisselbare accu met snellaadfunctie

Processor

Samsung Exynos 850 chip met 4GB werkgeheugen


Waarom de Samsung Galaxy XCover 5 wel of niet kopen?

Denk je erover om de Samsung Galaxy XCover 5 te kopen, maar heb je nog wat overtuiging nodig? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar de beste voordelen, maar misschien ook naar de nadelen van de Galaxy XCover 5. 

Wanneer past de Galaxy XCover 5 perfect bij jou?

Ben je een beetje onhandig en laat je vaak je smartphone vallen? Dan kan je met de Samsung Galaxy XCover 5 je geluk niet op. Natuurlijk moet je voorzichtig zijn met je smartphone, maar dit toestel kan wel tegen een stootje. Ook is een druppeltje water hier en daar voor dit toestel geen probleem. 

Neem je genoegen met een enkele camera aan de achterzijde, een prima accu, opslag en werkgeheugen? Ook dan stelt de Galaxy XCover 5 niet teleur. Dit toestel is goed genoeg voor wie niet te veel eisen stelt aan specificaties en gewoon wilt kunnen bellen, sms'en en appen. 

Ik wil de Galaxy XCover 5 kopen

Wanneer kijken voor een alternatief?

Zoals gezegd is dit toestel voorzien van goede specs. Ben je op zoek naar een toestel met luxere specificaties dan de XCover 5? Neem dan eens een kijkje in ons Samsung assortiment voor een alternatief. 

Samsung alternatieven


Samsung Galaxy XCover 5 kopen met of zonder abonnement?

Bij ons kun je de Samsung Galaxy XCover 5 kopen als los toestel, maar je kunt het toestel ook combineren met een voordelig abonnement. Wat je voorkeur ook is, door ons ruime aanbod van de beste providers en leuke kortingsacties vind je altijd een abonnement dat aansluit op je voorkeuren en budget. 

KPN logo

vodafone

 

odido

ben


Alternatieven voor de Samsung Galaxy XCover 5 

Is de Samsung Galaxy XCover 5 toch niets voor jou? Bekijk dan ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij jouw persoonlijke wensen past!

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

 


Samsung Galaxy XCover 5 kopen: veelgestelde vragen

Wil je de Galaxy XCover 5 kopen met een abonnement? Dan komt dat goed uit! Bij ons heb je namelijk een ruime keuze uit de grootste en beste providers van Nederland. Op deze abonnementen geven wij regelmatig scherpe kortingen, waardoor je nooit te veel betaalt en meer overhoudt voor een leuker leven!

Bekijk ons Galaxy XCover 5 aanbod

Daarnaast hebben wij een prijswinnende klantenservice, die altijd voor je klaarstaat. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van het juiste toestel of het afsluiten van een abonnement dat perfect bij jou past? Neem dan gerust contact op!

Neem contact met ons op

Bij ons kun je abonnementen vergelijken, zodat je altijd het abonnement vindt dat het beste bij jou past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na je aanvraag voor de Galaxy XCover 5 met abonnement, heb je jouw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van je gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we je smartphone naar jou toesturen.

Heb je nummerbehoud aangevraagd? Dan heb je ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van je gegevens je nieuwe Galaxy XCover 5 in huis.

Sluit je een nieuw abonnement af met toestel en betaal je jouw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van je contract? Dan ga je vanaf een bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met je telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaal je in 12 of 24 maanden af. Zodra je de laatste termijn hebt betaald, vervallen de kosten voor je toestel en betaal je alleen nog je mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Je hebt standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Meer over garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Je mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoor je maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in je scherm weg. Als je deze beperkingen niet zelf hebt veroorzaakt, kun je binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is je mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden je per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval je deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wil je bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Je nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor jou geregeld.

Als je jouw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kun je nummerbehoud aanvragen. Dit kun je direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag