Contact
Mijn UnitedConsumers€ 240,95

Samsung Galaxy XCover 5 kopen

In maart 2021 bracht het Zuid-Koreaanse merk Samsung een ijzersterke smartphone uit, namelijk de Samsung Galaxy XCover 5. Kenmerkend voor dit toestel is de stevige en robuuste behuizing. Wij vertellen u wat de Samsung Galaxy XCover 5 precies in huis heeft!

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy XCover 5
vink USB-kabel
Cross Oplader

Samsung Galaxy XCover 5

 

Samsung Galaxy XCover 5 specs

De Samsung Galaxy XCover 5 is voorzien van geavanceerde specs. Zo heeft het toestel een enkele camera aan de achterzijde, een prima werkgeheugen en een sterke accu. Dit zijn de specificaties van de Samsung Galaxy XCover 5:

Formaat

5,3 inch TFT display met 60Hz verversingssnelheid

Camera

5 megapixel selfiecamera en 16 megapixel camera achter

Netwerk

3.000 mAh verwisselbare accu met snellaadfunctie

Processor

Samsung Exynos 850 chip met 4GB werkgeheugen


Waarom de Samsung Galaxy XCover 5 wel of niet kopen?

Denkt u erover om de Samsung Galaxy XCover 5 te kopen, maar heeft u nog wat overtuiging nodig? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar de beste voordelen, maar misschien ook naar de nadelen van de Galaxy XCover 5. 

Wanneer past de Galaxy XCover 5 perfect bij u?

Bent u een beetje onhandig en laat u vaak uw smartphone vallen? Dan kan u met de Samsung Galaxy XCover 5 uw geluk niet op. Natuurlijk moet u voorzichtig zijn met uw smartphone, maar dit toestel kan wel tegen een stootje. Ook is een druppeltje water hier en daar voor dit toestel geen probleem. 

Neemt u genoegen met een enkele camera aan de achterzijde, een prima accu, opslag en werkgeheugen? Ook dan stelt de Galaxy XCover 5 niet teleur. Dit toestel is goed genoeg voor wie niet te veel eisen stelt aan specificaties en gewoon wilt kunnen bellen, sms'en en appen. 

Ik wil de Galaxy XCover 5 kopen

Wanneer kijken voor een alternatief?

Zoals gezegd is dit toestel voorzien van goede specs. Bent u op zoek naar een toestel met luxere specificaties dan de XCover 5? Neem dan eens een kijkje in ons Samsung assortiment voor een alternatief. 

Samsung alternatieven


Samsung Galaxy XCover 5 kopen met of zonder abonnement?

Bij ons kunt u de Samsung Galaxy XCover 5 kopen als los toestel, maar u kunt het toestel ook combineren met een voordelig abonnement. Wat uw voorkeur ook is, door ons ruime aanbod van de beste providers en leuke kortingsacties vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget. 

KPN logo

vodafone

 

odido

ben


Alternatieven voor de Samsung Galaxy XCover 5 

Is de Samsung Galaxy XCover 5 toch niets voor u? Bekijk dan ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past!

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

 


Samsung Galaxy XCover 5 kopen: veelgestelde vragen

 

Wilt u de Galaxy XCover 5 kopen met een abonnement? Dan komt dat goed uit! Bij ons heeft u namelijk een ruime keuze uit de grootste en beste providers van Nederland. Op deze abonnementen geven wij regelmatig scherpe kortingen, waardoor u nooit te veel betaalt en meer overhoudt voor een leuker leven!

Bekijk ons Galaxy XCover 5 aanbod

Daarnaast hebben wij een prijswinnende klantenservice, die altijd voor u klaarstaat. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van het juiste toestel of het afsluiten van een abonnement dat perfect bij u past? Neem dan gerust contact op!

Neem contact met ons op

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Galaxy XCover 5 met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Galaxy XCover 5 in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u bij een af te betalen bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag