Contact
Mijn UnitedConsumers€ 518,95

iPhone 13 refurbished

iphone 13 voor achter
iphone 13 schuin
iphone 13 facetime
iphone 13 kleuren
 
 
 
 

Plus- en minpunten iPhone 13 refurbished

plus Snelle Apple A15 Bionic-chip.
plus Batterij gaat (minstens) een hele dag mee.

min Geen telelens, dus je kunt alleen digitaal inzoomen met kwaliteitsverlies.

iPhone 13 refurbished aanbiedingen


iPhone 13 refurbished: belangrijkste specificaties

info Schermdiagonaal 6,1 inch
info Camerakwaliteit sterstersterster leegster leeg
info Snelheidsklasse stersterstersterster leeg
info Batterijcapaciteit 3.240 mAh
info Opslag 128GB, 256GB of 512GB

> Bekijk alle iPhone 13 refurbished specs


wist je dat... Wist je dat...

"Al onze refurbished smartphones zijn grondig nagekeken en hebben een garantietermijn van 36 maanden. Zo weet je zeker dat je met de iPhone 13 refurbished een goed werkend toestel in huis haalt!"

Lucy Maduro - Smartphone expert

Lucy expert smartphones

Vergelijk de iPhone 13-serie

Twijfel je tussen de iPhone 13 refurbished en een ander toestel uit de (refurbished) iPhone 13-serie? Naast de iPhone 13 kun je ook de iPhone 13 mini refurbished kiezen. Maar, welk toestel past het best bij jou? Vergelijk hieronder de iPhone 13-serie:

  iPhone 13 refurbished 
iphone 13 refurbished
iPhone 13 mini refurbished
iphone 13 mini refurbished
Schermformaat 6,1 inch 5,4 inch
Geheugen 128, 256 of 512 GB 128, 256 of 512 GB
Camera's 12 + 12 MP (achter)
12 MP (voor)
12 + 12 (achter)
12 MP (voor)
Batterij Tot 19 uur video afspelen Tot 17 uur video afspelen

pijltje


iPhone 13 refurbished kopen met abonnement

Bij ons kun je ervoor kiezen om de Apple iPhone 13 refurbished in combinatie met een voordelig abonnement te kopen. Door ons ruime aanbod van de beste providers vind je altijd een abonnement dat aansluit op jouw voorkeuren en budget! Check hieronder de beste deal van een provider naar keuze.

KPN logo

vodafone

 

odido

ben


> Vergelijk alle abonnementen bij de iPhone 13 refurbished


iPhone 13 refurbished kopen bij UnitedConsumers
 

award

Altijd de beste deal

Wij vergelijken bij je iPhone 13 refurbished alle abonnementen van de beste providers.

 

duim

Gratis nummerbehoud

iPhone 13 refurbished met abonnement kopen met nummerbehoud? Wij regelen het voor je.

 

munten

Extra voordelig

Koop de iPhone 13 refurbished extra voordelig in combinatie met een abonnement.

 

Bekijk de aanbiedingen


Veelgestelde vragen over de iPhone 13 refurbished
 

Refurbished betekent dat de telefoon al eerder is gebruikt en weer opnieuw te koop wordt aangeboden. Voordat deze als refurbished telefoon wordt verkocht, wordt het toestel eerst grondig gecheckt op tientallen punten en zo nodig gerepareerd en gereinigd. Zo weet je zeker dat jouw iPhone 13 refurbished zo goed als nieuw is!

iPhone 13 refurbished kopen

Het grote verschil tussen refurbished smartphones en tweedehands smartphones zit hem in de uitvoerige controles. Met een refurbished telefoon heb je de zekerheid dat problemen zijn verholpen en dat beschadigde of kapotte onderdelen zijn vervangen. Eigenlijk zie je aan niets dat het om een refurbished toestel gaat – wel merk je dit aan de prijs die je voor het toestel betaalt. Die ligt namelijk (veel) lager dan de prijs van een nieuwe telefoon.

Een tweedehands telefoon kan beschadigd zijn of (verborgen) gebreken hebben. Bovendien bestaat de kans dat er nog sporen en data van de vorige gebruiker op het toestel aanwezig zijn. Daarnaast zit er vaak geen garantie op een tweedehands smartphone - en heb je dus geen zekerheden!

Met iPhone 13 kun je video's maken in de Filmmodus, een nieuwe manier om mensen, dieren en voorwerpen haarscherp en levendig in beeld te brengen. Dankzij de automatische focuswisselingen en diepte-effecten in de Filmmodus zien jouw video-opnamen er bioscoopwaardig uit!

Nee, bij de iPhone 13 refurbished krijg je geen oplader of oortjes meegeleverd. Wel zit er een USB-kabel in de doos van de iPhone 13 refurbished.

Bestel de iPhone 13 refurbished

Na je aanvraag voor de iPhone 13 refurbished, heb jij jouw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van je gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we jouw smartphone naar je toesturen.

Heb je nummerbehoud aangevraagd? Dan heb je ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van je gegevens jouw nieuwe iPhone 13 refurbished in huis.


Overige veelgestelde vragen 
 

Bij ons kun je abonnementen vergelijken, zodat je altijd het abonnement vindt dat het beste bij je past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Sluit je een nieuw abonnement af met toestel en betaal je jouw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van je contract? Dan ga je vanaf een bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met jouw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaal je in 12 of 24 maanden af. Zodra je de laatste termijn hebt betaald, vervallen de kosten voor je toestel en betaal je alleen nog jouw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Op alle refurbished toestellen die vanuit UnitedConsumers worden geleverd, heb je recht op een garantie van 36 maanden. Onder deze garantie vallen de volgende defecten:

  • Problemen met het moederbord.
  • Problemen met de microfoon/luidspreker.
  • Problemen met de wifi- en netwerkverbinding.
  • Accu/batterij die snel leegloopt of warm wordt*.
  • Touchscreen die gedeeltelijk of niet functioneert.
  • Knoppen op het device die niet werken, m.u.v. de touch-ID functionaliteit.

Defecten die zijn ontstaan door gebruikers-, val-, stoot- of waterschade, vallen niet binnen onze garantie. 

* Al onze refurbished iPhones een minimale batterijcapaciteit van 85%. Is de batterijcapaciteit binnen twee jaar teruggelopen naar minder dan 70%? Dan wordt de batterij kosteloos vervangen.

Wil je bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Jouw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor je geregeld.

Als je jouw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kun je nummerbehoud aanvragen. Dit kun je direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag