Contact
Mijn UnitedConsumers

Refurbished telefoon: een refurbished smartphone kopen

Een refurbished smartphone kopen is een interessante optie wanneer u op zoek bent naar een goedkope smartphone. Refurbished smartphones zijn een milieuvriendelijk en voordelig alternatief voor een nieuwe telefoon. Met een refurbished telefoon geeft u een smartphone namelijk een tweede leven. Hoe dit precies werkt en wat voor u de voordelen van een refurbished telefoon zijn, lichten we graag toe.


Refurbished telefoon betekenis

Refurbished betekent dat de telefoon al eerder is gebruikt en weer opnieuw te koop wordt aangeboden. Het is echter niet hetzelfde als een ‘gewone’ tweedehands telefoon. Tweedehands telefoons worden namelijk in hun huidige staat te koop aangeboden, iets wat u niet altijd het beste toestel oplevert. Bij refurbished smartphones is dit anders. Hoe wordt een refurbished smartphone klaargemaakt voor de verkoop?

  • Refurbished telefoon check: specialisten controleren de refurbished telefoon van top tot teen - op wel tientallen punten.
  • Reparatie refurbished mobiel: kapotte, beschadigde en versleten onderdelen worden netjes vervangen door nieuwe.
  • Grondige reiniging van de refurbished telefoon: vervolgens volgt er een diepe reiniging en is de smartphone eigenlijk weer zo goed als nieuw.
  • Refurbished telefoon is klaar voor de verkoop: de refurbished smartphone is klaar voor verkoop! Op een refurbished telefoon krijgt u ook nog eens een ruime garantie.

Waar bent u naar op zoek?


Refurbished mobiel: wat zijn de voordelen?

Een refurbished telefoon biedt veel voordelen. Er zijn daarom enkele goede redenen om te kiezen voor een refurbished smartphone. Dit zijn de redenen waarom u kiest voor een refurbished telefoon:

  • De prijs: voor een refurbished telefoon bent u een stuk minder geld kwijt voor dezelfde kwaliteit als een gloednieuw exemplaar.
  • Het milieu: een refurbished smartphone is een duurzame, groene keuze, want hierdoor worden er grondstoffen bespaard.
  • De garantie: de refurbished smartphone is helemaal nagekeken en werkt uitstekend. Bovendien krijgt u een ruime garantie!

Refurbished smartphone kopen: waar let ik op?

Wilt u een refurbished telefoon kopen? Dan is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Op die manier weet u zeker dat u een goede aankoop doet. Kijk daarom naar de volgende punten:

  • Hoelang krijgt u garantie op de refurbished telefoon? Dit kan per toestel variëren.
  • Wat is het prijsverschil met een nieuwe telefoon? Zo ziet u meteen hoeveel u bespaart.
  • Wat is de staat van de refurbished mobiele telefoon? Deze kan als nieuw zijn, maar mogelijk ook met lichte gebruikssporen.

Refurbished telefoon vs. tweedehands telefoon

Het grote verschil tussen refurbished smartphones en tweedehands smartphones zit hem in de uitvoerige controles. Waar kiest u voor: een refurbished mobiel of een tweedehands telefoon?

Refurbished telefoon

Met een refurbished telefoon heeft u de zekerheid dat problemen zijn verholpen en dat beschadigde of kapotte onderdelen zijn vervangen. Eigenlijk ziet u aan niets dat het om een refurbished toestel gaat – wel merkt u dit aan de prijs die u voor het toestel betaalt. Die ligt namelijk (veel) lager dan de prijs van een nieuwe telefoon.

Tweedehands smartphone

Een tweedehands telefoon kan beschadigd zijn of (verborgen) gebreken hebben. Bovendien bestaat de kans dat er nog sporen en data van de vorige gebruiker op het toestel aanwezig zijn. Daarnaast zit er in vrijwel de meeste gevallen geen garantie op een tweedehands smartphone - en heeft u dus geen zekerheden!


Refurbished smartphones van UnitedConsumers

Zoekt u een refurbished smartphone? Dan bent u bij UnitedConsumers aan het juiste adres! Wij bieden diverse refurbished smartphones aan, zodat er altijd een model is dan aansluit op uw wensen.

Apple iPhone XS
Refurbished telefoon


iPhone XS refurbished


Bekijk

 

Apple iPhone XR
Refurbished telefoon


iPhone XR refurbished


Bekijk

 

Apple iPhone X
Refurbished telefoon


iPhone X refurbished


Bekijk

 

Bekijk refurbished smartphones