Waar bent u naar op zoek?

Refurbished telefoon: iets voor u?

Bent u op zoek naar een goedkope smartphone? Dan is een refurbished telefoon een interessante optie. Refurbished smartphones zijn een milieuvriendelijk en voordelig alternatief voor een nieuwe telefoon. Met een refurbished telefoon geeft u een smartphone namelijk een tweede leven. Hoe dit precies werkt en wat voor u de voordelen van een refurbished telefoon zijn, lichten we graag toe.

Wat is een refurbished telefoon?

Refurbished betekent dat de telefoon al eerder is gebruikt en weer opnieuw te koop wordt aangeboden. Het is echter niet hetzelfde als een ‘gewone’ tweedehands telefoon. Tweedehands telefoons worden namelijk in hun huidige staat te koop aangeboden, iets wat u niet altijd het beste toestel oplevert. Bij refurbished smartphones is dit anders. Hoe wordt een refurbished smartphone klaargemaakt voor de verkoop? Nou, dat gebeurt dus zo:

Stap 1

Refurbished telefoon check

Specialisten controleren de refurbished telefoon van top tot teen - op wel tientallen punten. 

Stap 2

Repareren waar nodig

Kapotte, beschadigde en versleten onderdelen worden netjes vervangen door nieuwe.

Stap 3

Grondige reiniging

 Vervolgens volgt er een diepe reiniging en is de smartphone eigenlijk weer zo goed als nieuw. 

Stap 4

Klaar voor verkoop

De smartphone is klaar voor verkoop! Op een refurbished telefoon krijgt u ook nog eens een ruime garantie.

Waar bent u naar op zoek?

Refurbished mobiel: wat zijn de voordelen?

Een refurbished telefoon biedt veel voordelen. Er zijn daarom enkele goede redenen om te kiezen voor een refurbished smartphone. Dit zijn de redenen waarom u kiest voor een refurbished telefoon:

Voordelen van een refurbished telefoon
 
De prijs: voor een refurbished telefoon bent u een stuk minder geld kwijt voor dezelfde kwaliteit als een gloednieuw exemplaar.
 
Het milieu: een refurbished smartphone is een duurzame, groene keuze, want hierdoor worden er grondstoffen bespaard.
 
De garantie: de refurbished smartphone is helemaal nagekeken en werkt uitstekend. Bovendien krijgt u een ruime garantie!

Waar moet ik op letten bij het kopen van een refurbished telefoon?

Wilt u een refurbished telefoon kopen? Dan is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Op die manier weet u zeker dat u een goede aankoop doet. Kijk daarom naar de volgende punten:

  • Hoelang krijgt u garantie op het toestel? Dit kan per toestel variëren.
  • Wat is het prijsverschil met een nieuwe telefoon? Zo ziet u meteen hoeveel u bespaart.
  • Wat is de staat van het toestel? Deze kan als nieuw zijn, maar mogelijk ook met lichte gebruikssporen.

Refurbished telefoon vs. tweedehands telefoon

Het grote verschil tussen refurbished smartphones en tweedehands smartphones zit hem in de uitvoerige controles. Waar kiest u voor: een refurbished mobiel of een tweedehands telefoon?

Tweedehands

Tweedehands smartphone


Een tweedehands telefoon kan beschadigd zijn of (verborgen) gebreken hebben. Bovendien bestaat de kans dat er nog sporen en data van de vorige gebruiker op het toestel aanwezig zijn. Daarnaast zit er in vrijwel de meeste gevallen geen garantie op een tweedehands smartphone - en heeft u dus geen zekerheden!

Refurbished

Refurbished telefoon


Met een refurbished telefoon heeft u de zekerheid dat problemen zijn verholpen en dat beschadigde of kapotte onderdelen zijn vervangen. Eigenlijk ziet u aan niets dat het om een refurbished toestel gaat – wel merkt u dit aan de prijs die u voor het toestel betaalt. Die ligt namelijk (veel) lager dan de prijs van een nieuwe telefoon.


Refurbished smartphones van UnitedConsumers

Zoekt u een refurbished smartphone? Dan bent u bij UnitedConsumers aan het juiste adres! Wij zetten onze drie nieuwste refurbished modellen graag voor u op een rijtje:

Apple iPhone XS
Refurbished


iPhone XS refurbished


Refurbished iPhone XS

 

Apple iPhone XR
Refurbished


iPhone XR refurbished


Refurbished iPhone XR

 

Apple iPhone X
Refurbished


iPhone X refurbished


Refurbished iPhone X