Contact
Mijn UnitedConsumers€ 357,95

iPhone 12 mini refurbished kopen met of zonder abonnement

Het is voor het eerst dat Apple een 'mini' variant van de iPhone uitbracht. En nu is deze mini ook refurbished verkrijgbaar! De iPhone 12 mini refurbished is dan misschien wel klein, maar het toestel heeft grootse prestaties! Wij vertellen u wat u kunt verwachten. 

Wat zit er in de doos?

vink Apple iPhone 12 mini refurbished
vink USB c-naar-lightning

iPhone 12 mini refurbished


Apple iPhone 12 mini refurbished specs

De iPhone 12 mini refurbished is een 'tweedehands' toestel, maar het heeft uiteraard dezelfde uitstekende specs als een gloednieuwe iPhone 12 mini. Dankzij het verfrissende design van de iPhone 12 mini, maakt u zeker indruk! Daarnaast heeft de iPhone 12 mini ook specificaties waar u blij van wordt! Wij zetten de beste specs voor u op een rij:

Formaat

5,4 inch Super Retina OLED display

Camera

Twee camera's achterzijde

Netwerk

De iPhone 12 mini is 5G ready!

Processor

Apple A14 Bionic chip met 6 kernen


Waarom de iPhone 12 mini refurbished wel of niet kopen?

De iPhone 12 mini is klein, maar fijn en dát is te merken aan de prijs. Het is daarom een prima toestel voor personen die niet te diep in de buidel wil tasten voor een nieuwe iPhone. Denkt u erover om de iPhone 12 mini refurbished te kopen? Dan wilt u waarschijnlijk weten waarom dit toestel juist top, of minder goed is. Want door dit op een rij te zetten, weet u direct waar u aan toe bent. Wij vertellen u wanneer de iPhone 12 mini refurbished kopen wel of geen goed idee is! 

Waarom de iPhone 12 mini refurbished kopen?

Naast dat een 'refurbished' iPhone 12 mini kopen een stuk beter is voor het milieu, bezit de iPhone 12 mini refurbished natuurlijk ook nog eens de kwaliteit die u van één van de nieuwste iPhones mag verwachten. 

We kunnen er haast niet omheen, maar de grootte van de iPhone 12 mini kan natuurlijk een goede reden zijn om deze smartphone te kopen. Met 5,4 inch beeldscherm, een lengte van 146,7 mm, een breedte van 71,5 mm en een dikte van 7,4 mm past deze smartphone perfect in uw broekzak of in uw handtas. Dus heeft u een voorkeur voor kleine smartphones? Dan is de iPhone 12 mini refurbished dus een uitstekende keuze!

Vervelende haperingen zijn verleden tijd. Want de iPhone 12 mini refurbished is voorzien van een ijzersterke A14 Bionic Chip. Alles gaat daarom razendsnel; van het scrollen door pagina's tot het draaien van verschillende apps en games. 

Net zoals de iPhone 12, heeft ook de iPhone Phone 12 mini refurbished twee camera's aan de achterzijde. Deze camera's kunnen prachtige wide-angle foto's en bokeh-foto's maken (scherp onderwerp en troebele achtergrond). Ook kunt u de scherpte en diepte van portretten of normale foto's instellen. Indruk maken met uw vakantiefoto's? Dat kan met de iPhone 12 mini refurbished! 

Ik kies de iPhone 12 mini refurbished

Wanneer kijken voor een alternatief?

Wilt u graag een goede iPhone, maar wilt u liever wat minder geld uitgeven? Kijk dan eens naar een ouder model, zoals de iPhone 11 refurbished. Bent u op zoek naar een iPhone met de beste specs? Dan kunt u beter kiezen voor de iPhone 13 mini of Pro. Liever zelf rondneuzen in ons aanbod? Dat kan! 

Bekijk Apple alternatieven


iPhone 12 mini refurbished kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de iPhone 12 mini refurbished kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe iPhone 12 mini refurbished. Wel zo fijn!


iPhone 12 serie: de verschillen

In de iPhone 12-lijn vindt u ook de iPhone 12, iPhone 12 Pro en de Pro Max! Wat zijn de grootste verschillen tussen de vier modellen uit de iPhone 12-lijn?

iPhone 12 mini refurbished

12 mini

iPhone 12 refurbished

iPhone 12

Schermdiagonaal
5,4 inch OLED display
Schermdiagonaal
6,1 inch OLED display
Resolutie
2340 x 1080 pixels
Resolutie
2532 x 1170 pixels
Opslagcapaciteit
64GB, 128GB of 256GB
Opslagcapaciteit
64GB, 256GB of 512GB
Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel


Voor:
12 megapixel

Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel
 

Voor:
12 megapixel

iPhone 12 Pro

iPhone 12 pro

iPhone 12 Pro Max

12 pro max

Schermdiagonaal
6,1 inch OLED display
Schermdiagonaal
6,7 inch OLED display
Resolutie
2532 x 1170 pixels
Resolutie
2778 x 1284 pixels
Opslagcapaciteit
64GB, 256GB of 512GB
Opslagcapaciteit
64GB, 256GB of 512GB

Camera's
Achter:
12 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
12 megapixel

Camera's
Achter:
12 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
12 megapixel

 

Alternatieven voor de iPhone 12 mini refurbished

Is de iPhone 12 mini refurbished toch niet iets voor u? Dan is dat geen probleem, want wij hebben een uitgebreid assortiment van de beste smartphonemerken. Bekijk direct ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past!

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

 

Ik kies de iPhone 12 mini refurbished  


Apple iPhone 12 mini refurbished kopen: veelgestelde vragen


iPhone 12 mini refurbished is geen standaard tweedehands iPhone. De iPhone 12 mini refurbished wordt grondig gecontroleerd voordat deze weer verkocht kan worden. Tijdens zo'n check worden wel meer dan 50 onderdelen gecontroleerd!

Alle kapotte, beschadigde en versleten onderdelen worden meteen vervangen. U kunt een refurbished iPhone 12 mini dus het beste zien als een totaal nieuw en herboren toestel. En een ander bijkomend voordeel is dat u hier een stuk minder voor betaalt dan voor een nieuwe iPhone.

Wilt u de iPhone 12 mini refurbished kopen met een abonnement? Dan komt dat goed uit! Bij ons heeft u namelijk een ruime keuze uit de grootste en beste providers van Nederland. Op deze abonnementen geven wij regelmatig scherpe kortingen, waardoor u nooit te veel betaalt en meer overhoudt voor een leuker leven!

Bekijk ons iPhone 12 mini aanbod

Daarnaast hebben wij een prijswinnende klantenservice, die altijd voor u klaarstaat. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van het juiste toestel of het afsluiten van een abonnement dat perfect bij u past? Neem dan gerust contact op!

Neem contact met ons op

Er zijn verschillende redenen om voor een tweedehands iPhone 12 mini te kiezen in plaats van een nieuw toestel aan te schaffen:

1. Een refurbished iPhone 12 mini is goedkoper dan een nieuwe iPhone 12

U betaalt minder voor de refurbished, terwijl u wel een volledig opgeknapt toestel ontvangt. De iPhone is immers grondig nagekeken en waar nodig, zijn onderdelen vervangen.

2. Een tweedehands iPhone 12 mini is beter voor het milieu

Het produceren van één smartphone kost al heel wat grondstoffen en levert veel CO2-uitstoot op. Dit voorkomt u met de aanschaf van een refurbished iPhone 12 mini. Tel daarbij op dat het weggooien van een oude telefoon ook schadelijk is voor het milieu en het is duidelijk dat een refurbished iPhone 12 mini een milieuvriendelijker alternatief is dan een nieuwe iPhone.

3. Een refurbished iPhone 12 mini is simlockvrij

Van een refurbished smartphone weet u zeker dat deze simlockvrij is. U kunt uw refurbished iPhone 12 dus meteen gebruiken met uw huidige simkaart of een Sim Only abonnement afsluiten dat bij u past. Altijd handig dus.

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de iPhone 12 mini refurbished met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw iPhone 12 mini refurbished in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Op alle refurbished toestellen die vanuit UnitedConsumers worden geleverd, heeft u recht op een garantie van 36 maanden. Onder deze garantie vallen de volgende defecten:

  • Problemen met het moederbord.
  • Problemen met de microfoon/luidspreker.
  • Problemen met de wifi- en netwerkverbinding.
  • Accu/batterij die snel leegloopt of warm wordt*.
  • Touchscreen die gedeeltelijk of niet functioneert.
  • Knoppen op het device die niet werken, m.u.v. de touch-ID functionaliteit.

Defecten die zijn ontstaan door gebruikers-, val-, stoot- of waterschade, vallen niet binnen onze garantie. 

* Al onze refurbished iPhones een minimale batterijcapaciteit van 85%. Is de batterijcapaciteit binnen twee jaar teruggelopen naar minder dan 70%? Dan wordt de batterij kosteloos vervangen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag