Contact
Mijn UnitedConsumers€ 286,95

iPhone 11 Refurbished

De iPhone 11 refurbished is dé ultieme uitkomst voor als je graag een Apple-toestel aanschaft, tegen een voordelige prijs. De iPhone 11 refurbished is verkrijgbaar in de kleuren paars, geel, groen, zwart, wit en rood.

Wat zit er in de doos?

vink Apple iPhone 11 refurbished
vink USB-kabel

iPhone 11


Apple iPhone 11 refurbished specs

De iPhone 11 refurbished heeft een modern design, en is daarnaast voorzien van de beste Apple technologie! Het toestel heeft goede camera's, een krachtige processor en een uitstekende accu. De iPhone 11 refurbished is daarom een uitstekende keuze!

Formaat

6,1 inch LCD display

Camera

Drie uitstekende camera's

Accu

Geschikt voor snel- en draadloos opladen

Processor

Apple A13 Bionic chip met 6 kernen


iPhone 11: de plus- en minpunten

De iPhone 11 refurbished is een uitstekende keuze, zeker als je niet té diep in de buidel wil tasten voor een nieuwe iPhone. Maar, wat zijn de plus- en minpunten van de iPhone 11 refurbished?

 
4K videokwaliteit.
 
Zwaar toestel.
 
Je kunt betalen met Apple Pay
 
Geheugen is niet uitbreidbaar.
 
Drie camera's tot je beschikking.
 
LCD beeldscherm in plaats van OLED.


iPhone 11 refurbished kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kun je de iPhone 11 refurbished kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat je voorkeur ook is: door ons ruime aanbod vind je altijd een abonnement dat aansluit op je wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus je kunt direct aan de slag met je nieuwe iPhone 11 refurbished. Wel zo fijn!


Overige toestellen uit de iPhone 11 serie

Apple heeft naast de iPhone 11 nog twee andere toestellen uitgebracht, namelijk de iPhone 11 Pro en de 11 Pro Max. Wij zetten de twee overige toestellen voor je naast elkaar:

iPhone 11 Pro

11 pro

iPhone 11 Pro Max

11 pro max

Schermdiagonaal
5,8 inch OLED display
Schermdiagonaal
6,5 inch OLED display
Resolutie
2436 x 1125 pixels
Resolutie
2688 x 1242 pixels
Accucapaciteit
3.046 mAh

Accucapaciteit
3.969 mAh

Opslagcapaciteit
64GB, 256GB of 512GB
Opslagcapaciteit
64GB, 256GB of 512GB
Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
12 megapixel

Camera's
Achter:
12 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
12 megapixel


Apple iPhone 11 refurbished kopen: veelgestelde vragen

iPhone 11 refurbished is geen standaard tweedehands iPhone. De iPhone 11 refurbished wordt grondig gecontroleerd voordat deze weer verkocht kan worden. Tijdens zo'n check worden wel meer dan 50 onderdelen gecontroleerd!

Alle kapotte, beschadigde en versleten onderdelen worden meteen vervangen. Je kunt een refurbished iPhone 11 dus het beste zien als een totaal nieuw en herboren toestel. En een ander bijkomend voordeel is dat je hier een stuk minder voor betaalt dan voor een nieuwe iPhone.

Er zijn verschillende redenen om voor een tweedehands iPhone 11 te kiezen in plaats van een nieuw toestel aan te schaffen:

1. Een refurbished iPhone 11 is goedkoper dan een nieuwe iPhone 11

Je betaalt minder voor de refurbished 11, terwijl je wel een volledig opgeknapt toestel ontvangt. De iPhone is immers grondig nagekeken en waar nodig, zijn onderdelen vervangen.

2. Een tweedehands iPhone 11 is beter voor het milieu

Het produceren van één smartphone kost al heel wat grondstoffen en levert veel CO2-uitstoot op. Dit voorkom je met de aanschaf van een refurbished iPhone 11. Tel daarbij op dat het weggooien van een oude telefoon ook schadelijk is voor het milieu en het is duidelijk dat een refurbished iPhone 11 een milieuvriendelijker alternatief is dan een nieuwe iPhone.

3. Een refurbished iPhone 11 is simlockvrij

Van een refurbished smartphone weet je zeker dat deze simlockvrij is. Je kunt jouw refurbished iPhone 11 dus meteen gebruiken met je huidige simkaart of een Sim Only abonnement afsluiten dat bij jou past. Altijd handig dus.

Bij ons kun je abonnementen vergelijken, zodat je altijd het abonnement vindt dat het beste bij je past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na je aanvraag voor de iPhone 11 refurbished met abonnement, heb je jouw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van je gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we je smartphone naar je toesturen.

Heb je nummerbehoud aangevraagd? Dan heb je ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van je gegevens de iPhone 11 refurbished in huis.

Sluit je een nieuw abonnement af met toestel en betaal je jouw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van je contract? Dan ga je een toestelkrediet aan met je telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaal je in 12 of 24 maanden af. Zodra je de laatste termijn hebt betaald, vervallen de kosten voor je toestel en betaal je alleen nog je mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Op alle refurbished toestellen die vanuit UnitedConsumers worden geleverd, heb je recht op een garantie van 36 maanden. Onder deze garantie vallen de volgende defecten:

  • Problemen met het moederbord.
  • Problemen met de microfoon/luidspreker.
  • Problemen met de wifi- en netwerkverbinding.
  • Accu/batterij die snel leegloopt of warm wordt*.
  • Touchscreen die gedeeltelijk of niet functioneert.
  • Knoppen op het device die niet werken, m.u.v. de touch-ID functionaliteit.

Defecten die zijn ontstaan door gebruikers-, val-, stoot- of waterschade, vallen niet binnen onze garantie. 

* Al onze refurbished iPhones een minimale batterijcapaciteit van 85%. Is de batterijcapaciteit binnen twee jaar teruggelopen naar minder dan 70%? Dan wordt de batterij kosteloos vervangen.

Defect bij levering

Is je mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden je per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval je deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wil je bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Je nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor je geregeld.

Als je jouw telefoonnummer wil meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kun je nummerbehoud aanvragen. Dit kun je direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag