Contact
Mijn UnitedConsumers€ 358,95

iPhone 11 Refurbished

De iPhone 11 refurbished is dé ultieme uitkomst voor als u graag een Apple-toestel aanschaft, tegen een voordelige prijs. De iPhone 11 refurbished is verkrijgbaar in de kleuren paars, geel, groen, zwart, wit en rood.

Wat zit er in de doos?

vink Apple iPhone 11 refurbished.
vink USB-kabel.

iPhone 11


Apple iPhone 11 refurbished specs

De iPhone 11 refurbished heeft een modern design, en is daarnaast voorzien van de beste Apple technologie! Het toestel heeft goede camera's, een krachtige processor en een uitstekende accu. De iPhone 11 refurbished is daarom een uitstekende keuze!

Formaat

6,1 inch LCD display

Camera

Drie uitstekende camera's

Accu

Geschikt voor snel- en draadloos opladen

Processor

Apple A13 Bionic chip met 6 kernen


iPhone 11: de plus- en minpunten

De iPhone 11 refurbished is een uitstekende keuze, zeker als u niet té diep in de buidel wil tasten voor een nieuwe iPhone. Maar, wat zijn de plus- en minpunten van de iPhone 11 refurbished?

 
4K videokwaliteit.
 
Zwaar toestel.
 
U kunt betalen met Apple Pay
 
Geheugen is niet uitbreidbaar.
 
Drie camera's tot uw beschikking.
 
LCD beeldscherm in plaats van OLED.


iPhone 11 refurbished kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de iPhone 11 refurbished kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe iPhone 11 refurbished. Wel zo fijn!


Overige toestellen uit de iPhone 11 serie

Apple heeft naast de iPhone 11 nog twee andere toestellen uitgebracht, namelijk de iPhone 11 Pro en de 11 Pro Max. Wij zetten de twee overige toestellen voor u naast elkaar:

iPhone 11 Pro

11 pro

iPhone 11 Pro Max

11 pro max

Schermdiagonaal
5,8 inch OLED display
Schermdiagonaal
6,5 inch OLED display
Resolutie
2436 x 1125 pixels
Resolutie
2688 x 1242 pixels
Accucapaciteit
3.046 mAh

Accucapaciteit
3.969 mAh

Opslagcapaciteit
64GB, 256GB of 512GB
Opslagcapaciteit
64GB, 256GB of 512GB
Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
12 megapixel

Camera's
Achter:
12 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
12 megapixel

iPhone 11 review stersterstersternul

Bent u benieuwd naar onze ervaringen met de iPhone 11? Bekijk dan onze iPhone 11 review! Dit kan u helpen beslissen of de iPhone 11 refurbished bij u past.

iPhone 11 review


Telefoon vergelijken: iPhone 11 vs iPhone 11 Pro

Twijfelt u of u de iPhone 11 refurbished aanschaft? Dan wilt u natuurlijk weten wat de belangrijkste verschillen zijn tussen de iPhone 11 en iPhone 11 Pro. Om u een handje te helpen, hebben wij deze modellen naast elkaar gezet in onze iPhone 11 vs iPhone 11 Pro vergelijking!

iPhone 11 vs iPhone 11 Pro

Apple iPhone 11 refurbished kopen: veelgestelde vragen


iPhone 11 refurbished is geen standaard tweedehands iPhone. De iPhone 11 refurbished wordt grondig gecontroleerd voordat deze weer verkocht kan worden. Tijdens zo'n check worden wel meer dan 50 onderdelen gecontroleerd!

Alle kapotte, beschadigde en versleten onderdelen worden meteen vervangen. U kunt een refurbished iPhone 11 dus het beste zien als een totaal nieuw en herboren toestel. En een ander bijkomend voordeel is dat u hier een stuk minder voor betaalt dan voor een nieuwe iPhone.

Er zijn verschillende redenen om voor een tweedehands iPhone 11 te kiezen in plaats van een nieuw toestel aan te schaffen:

1. Een refurbished iPhone 11 is goedkoper dan een nieuwe iPhone 11

U betaalt minder voor de refurbished 11, terwijl u wel een volledig opgeknapt toestel ontvangt. De iPhone is immers grondig nagekeken en waar nodig, zijn onderdelen vervangen.

2. Een tweedehands iPhone 11 is beter voor het milieu

Het produceren van één smartphone kost al heel wat grondstoffen en levert veel CO2-uitstoot op. Dit voorkomt u met de aanschaf van een refurbished iPhone 11. Tel daarbij op dat het weggooien van een oude telefoon ook schadelijk is voor het milieu en het is duidelijk dat een refurbished iPhone 11 een milieuvriendelijker alternatief is dan een nieuwe iPhone.

3. Een refurbished iPhone 11 is simlockvrij

Van een refurbished smartphone weet u zeker dat deze simlockvrij is. U kunt uw refurbished iPhone 11 dus meteen gebruiken met uw huidige simkaart of een Sim Only abonnement afsluiten dat bij u past. Altijd handig dus.

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de iPhone 11 refurbished met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw iPhone 11 refurbished in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Op alle refurbished toestellen die vanuit UnitedConsumers worden geleverd, heeft u recht op een garantie van 36 maanden. Onder deze garantie vallen de volgende defecten:

  • Problemen met het moederbord.
  • Problemen met de microfoon/luidspreker.
  • Problemen met de wifi- en netwerkverbinding.
  • Accu/batterij die snel leegloopt of warm wordt*.
  • Touchscreen die gedeeltelijk of niet functioneert.
  • Knoppen op het device die niet werken, m.u.v. de touch-ID functionaliteit.

Defecten die zijn ontstaan door gebruikers-, val-, stoot- of waterschade, vallen niet binnen onze garantie. 

* Al onze refurbished iPhones een minimale batterijcapaciteit van 85%. Is de batterijcapaciteit binnen twee jaar teruggelopen naar minder dan 70%? Dan wordt de batterij kosteloos vervangen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag