Contact
Mijn UnitedConsumers€ 1322,95

iPhone 13 Pro

Apple bracht in september 2021 de iPhone 13-lijn uit. Dit toestel is zoals Apple het zelf noemt 'O, zo pro!' en dat vinden wij ook. Het toestel is voorzien van de beste specs van de iPhone 13-lijn, maar dan met dezelfde grootte als het instapmodel de iPhone 13. Op deze pagina leert u de iPhone 13 Pro beter kennen!

Wat zit er in de doos?

vink De iPhone 13 Pro
vink USB-kabel
Cross Oplader

iPhone 13 Pro


iPhone 13 Pro specs

De iPhone 13 Pro heeft niet voor niets de naam 'Pro' gekregen. Wij zetten de beste iPhone 13 Pro specs voor u op een rij:

Formaat

6,1 inch Super Retina XDR OLED-display

Camera

12 MP telelens, groothoek- en ultragroothoekcamera

Netwerk

Goede accu die binnen 30 minuten voor 50% is opgeladen

Processor

A15 Bionic-chip, 5G ready en is beter beveiligd dan ooit tevoren!


Waarom de iPhone 13 Pro wel of niet kopen?

Denkt u erover om de iPhone 13 Pro te kopen? Dan wilt u waarschijnlijk weten waarom u dit toestel wel of niet moet kopen. Want door dit op een rij te zetten, weet u direct waar u aan toe bent. Wij vertellen u wanneer de iPhone 13 Pro kopen wel of geen goed idee is! 

Wanneer past de iPhone 13 Pro perfect bij u?

Houdt u heel erg van fotograferen? Dan kunt u er eigenlijk niet meer omheen. Want hoewel Apple zuinig blijft op de hoeveelheid megapixel, is de iPhone 13 Pro getransformeerd tot een professionele camera. Zo kunt u met de iPhone 13 Pro fantastische foto's maken dankzij technieken als Fotografisch stijlen, waarbij u kunt kiezen uit filters als 'Levendig' en 'Rijk Contrast'. Het fijne is dat de lucht en huidskleuren natuurlijk eruit blijven zien en dat u de filter naar wens aan kunt passen.

Dankzij de learnings van de Neural Engine zorgt deze software in combinatie met het Slimme HDR 4 ervoor dat het contrast, de belichting en huidtinten van meerdere personen worden verfijnd. Zo maakt u van iedereen altijd goede foto's! Deep Fusion zorgt ervoor dat meerdere belichtingen pixel voor pixel worden geanalyseerd. Hierdoor ziet u altijd ongekend veel details - ook bij iets te donkere foto's. 

Dat de camera's van de iPhone 13 Pro uitblinken, is een feit. Maar hier houdt het natuurlijk niet op. Andere voordelen van de iPhone 13 Pro zijn:

  • De TrueDepth selfiecamera is voorzien van vrijwel dezelfde features als de camera's aan de achterzijde. Denk hierbij aan: Filmmodus, selfies in Nachtmodus, Portretmodus, Fotografische Stijlen, Deep Fusion, ProRes-video-opnamen, Dolby Vision HDR-opnamen, Smart HDR 4 en nog veel meer.
  • Het beeldscherm heeft een refresh-rate van wel 120 Hz. Dit in combinatie met ProMotion betekent dat het toestel supermooie en vloeiende beelden laat zien. Daarom kampt u nooit meer met haperingen. De refresh-rate past zich aan en is daarom altijd zuinig voor uw batterij. 
  • Apple beweert dat de iPhone 13 Pro en Pro Max de langste batterijduur ooit heeft wat betreft iPhone. De exacte hoeveelheid mAh is niet bekend.
  • De supersterke A15 Bionic-chip zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt gamen en meerdere apps tegelijk kunt gebruiken.

Ik wil de iPhone 13 Pro kopen

Wanneer kijken voor een alternatief?

Wilt u liever een groter scherm? Dan kunt u kijken naar de iPhone 13 Pro Max. Zoekt u een goedkoper alternatief? Kijk dan eens naar een van de voorgangers, zoals de iPhone 11 of iPhone 12 Pro. Als u benieuwd naar onze overige Apple-toestellen, raden wij u aan ons aanbod eens te bekijken. 

Bekijk Apple alternatieven


iPhone 13 Pro kopen met of zonder abonnement?

Bij ons koopt u de iPhone 13 Pro als los toestel, maar u kunt het toestel ook combineren met een voordelig abonnement. Wat uw voorkeur ook is, door ons ruime aanbod van de beste providers en leuke kortingsacties vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget! Welke provider heeft uw voorkeur? 

KPN logo

vodafone

 

odido

benDe iPhone 13-lijn

De iPhone 13-lijn bestaat onder andere uit de iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. Wat zijn de verschillen en de overeenkomsten tussen deze toestellen? Wij zetten het voor u op een rij: 

iPhone 13 mini

iPhone 13 mini

iPhone 13

iPhone 13

Schermdiagonaal
5,4 inch OLED display
Schermdiagonaal
6,1 inch OLED display
Resolutie
2340 x 1080 pixels
Resolutie
2532 x 1170 pixels
Opslagcapaciteit
128GB, 256GB of 512GB
Opslagcapaciteit
128GB, 256GB of 512GB
Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel


Voor:
12 megapixel

Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel
 

Voor:
12 megapixel

iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max

Schermdiagonaal
6,1 inch OLED display
Schermdiagonaal
6,7 inch OLED display
Resolutie
2532 x 1170 pixels
Resolutie
2778 x 1284 pixels
Opslagcapaciteit
128GB, 256GB, 512GB of 1T
Opslagcapaciteit
128GB, 256GB, 512GB of 1T

Camera's
Achter:
12 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
12 megapixel

Camera's
Achter:
12 megapixel
12 megapixel
12 megapixel

Voor:
12 megapixel


Alternatieven voor de iPhone 13 Pro

Is de iPhone 13 Pro toch niet iets voor u? Dan is dat geen probleem, want wij hebben een uitgebreid assortiment van de beste smartphonemerken. Bekijk direct ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past!

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

 

Ik kies toch de iPhone 13 Pro 


iPhone 13 Pro kopen: veelgestelde vragen

Wilt u de iPhone 13 Pro kopen met een abonnement? Dan komt dat goed uit! Bij ons heeft u namelijk een ruime keuze uit de grootste en beste providers van Nederland. Op deze abonnementen geven wij regelmatig scherpe kortingen, waardoor u nooit te veel betaalt en meer overhoudt voor een leuker leven!

Bekijk ons iPhone 13 Pro aanbod

Daarnaast hebben wij een prijswinnende klantenservice, die altijd voor u klaarstaat. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van het juiste toestel of het afsluiten van een abonnement dat perfect bij u past? Neem dan gerust contact op!

Neem contact met ons op

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de iPhone 13 Pro met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe iPhone 13 Pro in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u bij een af te betalen bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag