Contact
Mijn UnitedConsumers

Welkom op het UC Blog!

Bij UnitedConsumers werken allemaal specialisten op het gebied van uw vaste lasten. Die weten precies wat er speelt in de markt en kunnen u goed adviseren over autoverzekeringen, energiecontracten, smartphones en telefonie, zorgverzekeringen en brandstof. Op het UnitedConsumers Blog vertellen we u graag meer over deze thema's.
 

Auto

test

Belastingen, uw autoverzekering en het onderhoud: een auto kost best wat. Lees meer handige tips over besparen op de kosten van uw auto en verzekering.

Lees meer

 

Mobiel

test

Altijd op de hoogte van de nieuwste smartphones en trends? Met onze blogs helpen wij u stap voor stap bij het kiezen van de juiste telefoon.

Lees meer

 

Energie

test

Hulp bij besparen op energieverbruik of vergelijken van leveranciers? Wij helpen u verder met alle vragen over energie in en rondom het huis.

Lees meer

 

Gezondheid

test

Gezondheid boven alles. Ontdek meer over uw lichaam en een gezonde levensstijl met onze blogs over voeding, beweging en uw zorgverzekering.

Lees meer

 

Brandstof

test

Tanken wordt steeds duurder. Gelukkig houden wij de brandstofprijzen in de gaten en geven graag handige tips over tanken in Nederland en daarbuiten.

Lees meer

 
Terug naar boven