Contact
Mijn UnitedConsumers€ 747,95

iPhone 13 Pro refurbished

iphone 13 pro refurbished voor achter
iphone 13 pro serie
iphone 13 pro camera's
 
 
 

Plus- en minpunten iPhone 13 Pro refurbished

plus Goede drievoudige cameraset.
plus Snelle Apple A15 Bionic-chip.

min Oplader niet meegeleverd.

Bekijk iPhone 13 Pro refurbished deals


iPhone 13 Pro refurbished: belangrijkste specificaties

info Schermdiagonaal 6,1 inch
info Camerakwaliteit stersterstersterster leeg
info Snelheidsklasse stersterstersterster leeg
info Batterijcapaciteit 3.095 mAh
info Opslag 128GB, 256GB of 1TB

> Bekijk alle iPhone 13 Pro refurbished specs


wist je dat... Goed om te weten...

"De iPhone 13 Pro refurbished gaat zeker langer dan een hele dag mee. Je kunt tot 22 uur video afspelen op een volle batterij. Verder kun je er zeker van zijn dat de batterij van onze refurbished toestellen nog goed zijn, met minimaal 85% batterijcapaciteit." 

Lucy Maduro - Smartphone expert

Lucy expert smartphones

Vergelijk de iPhone 13-serie

Ben je op zoek naar een refurbished iPhone uit de iPhone 13-serie? Naast de iPhone 13 Pro refurbished bieden wij ook de iPhone 13 en iPhone 13 mini refurbished aan. Bekijk hieronder welke refurbished iPhone het beste bij jou past:

  iPhone 13 Pro refurbished 
iphone 13 pro refurbished
iPhone 13 refurbished
iphone 13 refurbished
iPhone 13 mini refurbished
iphone 13 mini refurbished
Geheugen 128GB, 256GB, 512GB of 1TB 128GB, 256GB of 512GB 128GB, 256GB of 512GB
Camera's 12 + 12 + 12 MP (achter)
12 MP (voor)
12 + 12 MP (achter)
12 MP (voor)
12 + 12 MP (achter)
12 MP (voor)
Batterij Tot 22 uur video afspelen Tot 19 uur video afspelen Tot 17 uur video afspelen

pijltje


iPhone 13 Pro refurbished kopen met abonnement

Bij ons kun je ervoor kiezen om de Apple iPhone 13 Pro refurbished in combinatie met een voordelig abonnement te kopen. Door ons ruime aanbod van de beste providers vind je altijd een abonnement dat aansluit op jouw voorkeuren en budget! Check hieronder de beste deal van een provider naar keuze.

KPN logo

 

vodafone

 

odido


> Vergelijk alle abonnementen bij de iPhone 13 Pro refurbished


iPhone 13 Pro refurbished kopen bij UnitedConsumers
 

award

Altijd de beste deal

Wij vergelijken bij jouw iPhone 13 Pro refurbished alle abonnementen van de beste providers.

 

duim

Gratis nummerbehoud

Een iPhone 13 Pro met abonnement kopen en jouw nummer behouden? Wij regelen het voor je.

 

munten

Elke maand korting

Vergelijk je iPhone 13 Pro refurbished abonnement én krijg maandelijkse korting tot € 60,00 per jaar.

 

Bekijk de aanbiedingen


Veelgestelde vragen over de iPhone 13 Pro refurbished
 

Refurbished betekent dat de telefoon al eerder is gebruikt en weer opnieuw te koop wordt aangeboden. Voordat deze als refurbished telefoon wordt verkocht, wordt het toestel eerst grondig gecheckt op tientallen punten en zo nodig gerepareerd en gereinigd. Zo weet je zeker dat jouw iPhone 13 mini refurbished zo goed als nieuw is!

Bekijk iPhone 13 Pro refurbished

Het grote verschil tussen refurbished smartphones en tweedehands smartphones zit hem in de uitvoerige controles. Met een refurbished telefoon heb je de zekerheid dat problemen zijn verholpen en dat beschadigde of kapotte onderdelen zijn vervangen. Eigenlijk zie je aan niets dat het om een refurbished toestel gaat – wel merk je dit aan de prijs die je voor het toestel betaalt. Die ligt namelijk (veel) lager dan de prijs van een nieuwe telefoon.

Een tweedehands telefoon kan beschadigd zijn of (verborgen) gebreken hebben. Bovendien bestaat de kans dat er nog sporen en data van de vorige gebruiker op het toestel aanwezig zijn. Daarnaast zit er vaak geen garantie op een tweedehands smartphone - en heb je dus geen zekerheden!

De iPhone 13 Pro refurbished kan goed tegen water en stof. De iPhone 13 Pro refurbished heeft een IP68-certificering, dit betekent dat deze telefoon maximaal 30 minuten op maximaal 6 meter onder water kan overleven. Als jouw nieuwe iPhone 13 Pro refurbished per ongeluk in het water belandt, dan hoeft dit gelukkig niet het einde van je telefoon te betekenen!

Na je aanvraag voor de iPhone 13 Pro refurbished, heb je jouw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van je gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we jouw smartphone naar je toesturen.

Heb je nummerbehoud aangevraagd? Dan heb je ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van je gegevens jouw nieuwe iPhone 13 Pro refurbished in huis.


Overige veelgestelde vragen
 

Bij ons kun je abonnementen vergelijken, zodat je altijd het abonnement vindt dat het beste bij je past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Sluit je een nieuw abonnement af met toestel en betaal je jouw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van je contract? Dan ga je vanaf een bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met jouw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaal je in 12 of 24 maanden af. Zodra je de laatste termijn hebt betaald, vervallen de kosten voor je toestel en betaal je alleen nog jouw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Op alle refurbished toestellen die vanuit UnitedConsumers worden geleverd, heb je recht op een garantie van 36 maanden. Onder deze garantie vallen de volgende defecten:

  • Problemen met het moederbord.
  • Problemen met de microfoon/luidspreker.
  • Problemen met de wifi- en netwerkverbinding.
  • Accu/batterij die snel leegloopt of warm wordt*.
  • Touchscreen die gedeeltelijk of niet functioneert.
  • Knoppen op het device die niet werken, m.u.v. de touch-ID functionaliteit.

Defecten die zijn ontstaan door gebruikers-, val-, stoot- of waterschade, vallen niet binnen onze garantie.

Wil je bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Je nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor je geregeld.

Als je jouw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kun je nummerbehoud aanvragen. Dit kun je direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag