Contact
Mijn UnitedConsumers€ 205,95

iPhone SE 2020 refurbished kopen

De Apple iPhone SE 2020 is nu ook verkrijgbaar als refurbished toestel! Dit betekent dat u deze voordelige budget smartphone nu nóg goedkoper kunt kopen. Zo krijgt u nog eens waar voor uw geld. De refurbished variant van de iPhone SE 2020 is bovendien zo goed als nieuw.

Wat zit er in de doos?

vink Refurbished Apple iPhone SE 2020.
vink Lightning-naar-USB-kabel.
 

iPhone SE 2020 Refurbished

iPhone SE (2020) refurbished specs

Aan de specs te zien is de SE (2020) flink verbeterd ten opzichte van zijn voorganger uit 2016. Hoewel het scherm iets groter is dan de klassieke SE, is het display toch een stuk kleiner dan andere iPhones. De iPhone SE (2020) refurbished is een fijn, klein toestel dat is uitgerust met de alle specs die u nodig heeft!

Formaat

Compacte 4,7 inch LCD-display

Camera

12 mexapixel camera achter

Accu

Geschikt voor snel- en draadloos opladen

Processor

A13 Bionic Chip met iOS 13


Waarom de iPhone SE 2020 refurbished wel of niet kopen?

Denkt u erover om de iPhone 12 refurbished te kopen? Dan wilt u waarschijnlijk weten waarom dit toestel juist top, of minder goed is. Want door dit op een rij te zetten, weet u direct waar u aan toe bent. Wij vertellen u wanneer de iPhone 12 refurbished kopen wel of geen goed idee is. 

Waarom de iPhone SE 2020 refurbished kopen?

De iPhone SE 2020 refurbished is perfect voor wie liever niet een te grote smartphone in huis haalt. Met een formaat van 138,4 mm hoog, 67,3 mm breed en 7,3 mm dik past deze smartphone perfect in uw broekzak.

Bent u helemaal fan van de fysieke thuisknop? Dan kan met de iPhone SE 2020 uw geluk niet op. Dit toestel kunt u gewoon ouderwets ontgrendelen met een druk op de homebutton.

Wilt u een goedkope Apple smartphone die is voorzien van de nieuwe technologie? Dan is de iPhone SE 2020 refurbished echt iets voor u. 

Ik kies iPhone SE 2020 refurbished

Wanneer kijken voor een alternatief?

Is de iPhone SE 2020 toch iets te beperkt en zoekt u toch een iets uitgebreidere smartphone? Er zijn genoeg andere iPhones verkrijgbaar als refurbished model. 

> Alternatieven bekijken

Voor- en nadelen iPhone SE 2020 refurbished

In de tabel hieronder vindt u de voor- en nadelen van de iPhone SE 2020 refurbished:

Pluspunten iPhone SE 2020 refurbished Minpunten iPhone SE 2020 refurbished
 
Snellaadfunctie.
 
Geen Face ID. 
 
Compact model.
 
Forse schermranden.
 
Sterke A13 Bionic chip.
 
Geen vernieuwd design.
 
Goede prijs-kwaliteit verhouding.
 
Accucapaciteit is vrij laag.
 
Vingerafdrukscanner dankzij de homebutton.
 
Behuizing bijna volledig van glas.

Ik kies de iPhone SE 2020 refurbished


iPhone SE review stersterstersterkwart

Om te zorgen dat u de juiste keuze maakt, is het goed om de ervaring van anderen eens te lezen. Wij geven de iPhone SE 4,25 sterren. Wilt u meer weten over onze ervaringen met de iPhone SE 2020? Bekijk dan onze review.

iPhone SE 2020 reviewRefurbished iPhone SE 2020 kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de refurbished iPhone SE 2020 kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw refurbished iPhone SE 2020. Wel zo fijn!


Alternatieven voor de iPhone 12 refurbished

Is de iPhone 12 refurbished toch niet iets voor u? Bekijk dan ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past.

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

  


Apple iPhone SE 2020 refurbished kopen: veelgestelde vragen

 

iPhone SE 2020 refurbished is geen standaard tweedehands iPhone. De iPhone SE 2020 refurbished wordt grondig gecontroleerd voordat deze weer verkocht kan worden. Tijdens zo'n check worden wel meer dan 50 onderdelen gecontroleerd!

Alle kapotte, beschadigde en versleten onderdelen worden meteen vervangen. U kunt een refurbished iPhone SE 2020 dus het beste zien als een totaal nieuw en herboren toestel. En een ander bijkomend voordeel is dat u hier een stuk minder voor betaalt dan voor een nieuwe iPhone.

Wilt u de iPhone SE 2020 refurbished kopen met een abonnement? Dan komt dat goed uit! Bij ons heeft u namelijk een ruime keuze uit de grootste en beste providers van Nederland. Op deze abonnementen geven wij regelmatig scherpe kortingen, waardoor u nooit te veel betaalt en meer overhoudt voor een leuker leven!

Bekijk abonnementen

Daarnaast hebben wij een prijswinnende klantenservice, die altijd voor u klaarstaat. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van het juiste toestel of het afsluiten van een abonnement dat perfect bij u past? Neem dan gerust contact op!

Neem contact met ons op

Er zijn verschillende redenen om voor een tweedehands iPhone SE 2020 te kiezen in plaats van een nieuw toestel aan te schaffen:

1. Een refurbished iPhone SE 2020 is goedkoper dan een nieuwe iPhone SE 2020

U betaalt minder voor de refurbished, terwijl u wel een volledig opgeknapt toestel ontvangt. De refurbished iPhone SE 2020 is grondig nagekeken en waar nodig, zijn onderdelen vervangen.

2. Een tweedehands iPhone SE 2020 is beter voor het milieu

Het produceren van één smartphone kost al heel wat grondstoffen en levert veel CO2-uitstoot op. Dit voorkomt u met de aanschaf van een refurbished iPhone SE 2020. Tel daarbij op dat het weggooien van een oude telefoon ook schadelijk is voor het milieu en het is duidelijk dat een refurbished iPhone SE 2020 een milieuvriendelijker alternatief is dan een nieuwe iPhone.

3. Een refurbished iPhone SE 2020 is simlockvrij

Van een refurbished smartphone weet u zeker dat deze simlockvrij is. U kunt uw refurbished iPhone SE 2020 dus meteen gebruiken met uw huidige simkaart of een sim only abonnement afsluiten dat bij u past. Altijd handig dus.

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de iPhone SE 2020 refurbished met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw iPhone SE 2020 refurbished in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Op alle refurbished toestellen die vanuit UnitedConsumers worden geleverd, heeft u recht op een garantie van 36 maanden. Onder deze garantie vallen de volgende defecten:

  • Problemen met het moederbord.
  • Problemen met de microfoon/luidspreker.
  • Problemen met de wifi- en netwerkverbinding.
  • Accu/batterij die snel leegloopt of warm wordt*.
  • Touchscreen die gedeeltelijk of niet functioneert.
  • Knoppen op het device die niet werken, m.u.v. de touch-ID functionaliteit.

Defecten die zijn ontstaan door gebruikers-, val-, stoot- of waterschade, vallen niet binnen onze garantie. 

* Al onze refurbished iPhones een minimale batterijcapaciteit van 85%. Is de batterijcapaciteit binnen twee jaar teruggelopen naar minder dan 70%? Dan wordt de batterij kosteloos vervangen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag