Contact
Mijn UnitedConsumers€ 178,95

iPhone SE 2020 refurbished kopen

De Apple iPhone SE 2020 is nu ook verkrijgbaar als refurbished toestel! Dit betekent dat je deze voordelige budget smartphone nu nóg goedkoper kunt kopen. Zo krijg je nog eens waar voor je geld. De refurbished variant van de iPhone SE 2020 is bovendien zo goed als nieuw.

Wat zit er in de doos?

vink Refurbished Apple iPhone SE 2020.
vink Lightning-naar-USB-kabel.
 

iPhone SE 2020 Refurbished

iPhone SE (2020) refurbished specs

Aan de specs te zien is de SE (2020) flink verbeterd ten opzichte van zijn voorganger uit 2016. Hoewel het scherm iets groter is dan de klassieke SE, is het display toch een stuk kleiner dan andere iPhones. De iPhone SE (2020) refurbished is een fijn, klein toestel dat is uitgerust met de alle specs die je nodig hebt!

Formaat

Compacte 4,7 inch LCD-display

Camera

12 mexapixel camera achter

Accu

Geschikt voor snel- en draadloos opladen

Processor

A13 Bionic Chip met iOS 13


Waarom de iPhone SE 2020 refurbished wel of niet kopen?

Denk je erover om de iPhone 12 refurbished te kopen? Dan wil je waarschijnlijk weten waarom dit toestel juist top, of minder goed is. Want door dit op een rij te zetten, weet je direct waar je aan toe bent. Wij vertellen je wanneer de iPhone 12 refurbished kopen wel of geen goed idee is. 

Waarom de iPhone SE 2020 refurbished kopen?

De iPhone SE 2020 refurbished is perfect voor wie liever niet een te grote smartphone in huis haalt. Met een formaat van 138,4 mm hoog, 67,3 mm breed en 7,3 mm dik past deze smartphone perfect in je broekzak.

Ben je helemaal fan van de fysieke thuisknop? Dan kan met de iPhone SE 2020 je geluk niet op. Dit toestel kun je gewoon ouderwets ontgrendelen met een druk op de homebutton.

Wil je een goedkope Apple smartphone die is voorzien van de nieuwe technologie? Dan is de iPhone SE 2020 refurbished echt iets voor jou. 

Ik kies iPhone SE 2020 refurbished

Wanneer kijken voor een alternatief?

Is de iPhone SE 2020 toch iets te beperkt en zoek je toch een iets uitgebreidere smartphone? Er zijn genoeg andere iPhones verkrijgbaar als refurbished model. 

> Alternatieven bekijken

Voor- en nadelen iPhone SE 2020 refurbished

In de tabel hieronder vind je de voor- en nadelen van de iPhone SE 2020 refurbished:

Pluspunten iPhone SE 2020 refurbished Minpunten iPhone SE 2020 refurbished
 
Snellaadfunctie.
 
Geen Face ID. 
 
Compact model.
 
Forse schermranden.
 
Sterke A13 Bionic chip.
 
Geen vernieuwd design.
 
Goede prijs-kwaliteit verhouding.
 
Accucapaciteit is vrij laag.
 
Vingerafdrukscanner dankzij de homebutton.
 
Behuizing bijna volledig van glas.

Ik kies de iPhone SE 2020 refurbishedRefurbished iPhone SE 2020 kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kun je de refurbished iPhone SE 2020 kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat je voorkeur ook is: door ons ruime aanbod vind je altijd een abonnement dat aansluit op je wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus je kunt direct aan de slag met je refurbished iPhone SE 2020. Wel zo fijn!


Alternatieven voor de iPhone 12 refurbished

Is de iPhone 12 refurbished toch niet iets voor jou? Bekijk dan ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij jouw persoonlijke wensen past.

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

  


Apple iPhone SE 2020 refurbished kopen: veelgestelde vragen

 

iPhone SE 2020 refurbished is geen standaard tweedehands iPhone. De iPhone SE 2020 refurbished wordt grondig gecontroleerd voordat deze weer verkocht kan worden. Tijdens zo'n check worden wel meer dan 50 onderdelen gecontroleerd!

Alle kapotte, beschadigde en versleten onderdelen worden meteen vervangen. Je kunt een refurbished iPhone SE 2020 dus het beste zien als een totaal nieuw en herboren toestel. En een ander bijkomend voordeel is dat je hier een stuk minder voor betaalt dan voor een nieuwe iPhone.

Wil je de iPhone SE 2020 refurbished kopen met een abonnement? Dan komt dat goed uit! Bij ons heb je namelijk een ruime keuze uit de grootste en beste providers van Nederland. Op deze abonnementen geven wij regelmatig scherpe kortingen, waardoor je nooit te veel betaalt en meer overhoudt voor een leuker leven!

Bekijk abonnementen

Daarnaast hebben wij een prijswinnende klantenservice, die altijd voor je klaarstaat. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van het juiste toestel of het afsluiten van een abonnement dat perfect bij jou past? Neem dan gerust contact op!

Neem contact met ons op

Er zijn verschillende redenen om voor een tweedehands iPhone SE 2020 te kiezen in plaats van een nieuw toestel aan te schaffen:

1. Een refurbished iPhone SE 2020 is goedkoper dan een nieuwe iPhone SE 2020

Je betaalt minder voor de refurbished, terwijl je wel een volledig opgeknapt toestel ontvangt. De refurbished iPhone SE 2020 is grondig nagekeken en waar nodig, zijn onderdelen vervangen.

2. Een tweedehands iPhone SE 2020 is beter voor het milieu

Het produceren van één smartphone kost al heel wat grondstoffen en levert veel CO2-uitstoot op. Dit voorkom je met de aanschaf van een refurbished iPhone SE 2020. Tel daarbij op dat het weggooien van een oude telefoon ook schadelijk is voor het milieu en het is duidelijk dat een refurbished iPhone SE 2020 een milieuvriendelijker alternatief is dan een nieuwe iPhone.

3. Een refurbished iPhone SE 2020 is simlockvrij

Van een refurbished smartphone weet je zeker dat deze simlockvrij is. Je kunt je refurbished iPhone SE 2020 dus meteen gebruiken met je huidige simkaart of een sim only abonnement afsluiten dat bij jou past. Altijd handig dus.

Bij ons kun je abonnementen vergelijken, zodat je altijd het abonnement vindt dat het beste bij jou past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na je aanvraag voor de iPhone SE 2020 refurbished met abonnement, heb je jouw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van je gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we je smartphone naar jou toesturen.

Heb je nummerbehoud aangevraagd? Dan heb je ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van je gegevens je iPhone SE 2020 refurbished in huis.

Sluit je een nieuw abonnement af met toestel en betaal je jouw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van je contract? Dan ga je een toestelkrediet aan met je telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaal je in 12 of 24 maanden af. Zodra je de laatste termijn hebt betaald, vervallen de kosten voor je toestel en betaal je alleen nog je mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Op alle refurbished toestellen die vanuit UnitedConsumers worden geleverd, heb je recht op een garantie van 36 maanden. Onder deze garantie vallen de volgende defecten:

  • Problemen met het moederbord.
  • Problemen met de microfoon/luidspreker.
  • Problemen met de wifi- en netwerkverbinding.
  • Accu/batterij die snel leegloopt of warm wordt*.
  • Touchscreen die gedeeltelijk of niet functioneert.
  • Knoppen op het device die niet werken, m.u.v. de touch-ID functionaliteit.

Defecten die zijn ontstaan door gebruikers-, val-, stoot- of waterschade, vallen niet binnen onze garantie. 

* Al onze refurbished iPhones een minimale batterijcapaciteit van 85%. Is de batterijcapaciteit binnen twee jaar teruggelopen naar minder dan 70%? Dan wordt de batterij kosteloos vervangen.

Defect bij levering

Is je mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden je per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval je deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wil je bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Je nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor jou geregeld.

Als je jouw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kun je nummerbehoud aanvragen. Dit kun je direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag