Contact
Mijn UnitedConsumers€ 423,95

iPhone 11 met abonnement of als los toestel

De iPhone 11 is sinds september 2019 verkrijgbaar en dit instapmodel van de iPhone 11-lijn stelt zeker niet teleur! De iPhone 11 is verkrijgbaar in de kleuren paars, geel, groen, zwart, wit en rood.

Wat zit er in de doos?

vink Apple iPhone 11.
vink USB-kabel.

iPhone 11


Apple iPhone 11 specs

De iPhone 11 heeft niet alleen een verfrissend design, maar ook specificaties waar je blij van wordt! Dit toestel heeft meerdere camera's, een krachtige processor en een goede accu. De iPhone 11 is daarom een uitstekende keuze!

Formaat

6,1 inch LCD display

Camera

Drie camera's

Accu

Geschikt voor snel- en draadloos opladen

Processor

Apple A13 Bionic chip met 6 kernen


iPhone 11: de plus- en minpunten

De iPhone 11 is een fijn toestel voor iedereen die niet té diep in de buidel wil tasten voor een nieuwe iPhone. Maar, wat zijn de plus- en minpunten van de iPhone 11?

 
4K videokwaliteit.
 
Zwaar toestel.
 
Je kunt betalen met Apple Pay
 
Geheugen is niet uitbreidbaar.
 
Drie camera's tot jouw beschikking.
 
LCD beeldscherm in plaats van OLED.


iPhone 11 kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kun je de iPhone 11 kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat jouw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vind je altijd een abonnement dat aansluit op jouw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus je kunt direct aan de slag met je nieuwe iPhone 11. Wel zo fijn!


Apple iPhone 11 kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kun je abonnementen vergelijken, zodat je altijd het abonnement vindt dat het beste bij je past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na je aanvraag voor de iPhone 11 met abonnement, heb je jouw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van je gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we jouw smartphone naar je toesturen.

Heb je nummerbehoud aangevraagd? Dan heb je ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van je gegevens jouw nieuwe iPhone 11 in huis.

Sluit je een nieuw abonnement af met toestel en betaal je jouw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van je contract? Dan ga je een toestelkrediet aan met je telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaal je in 12 of 24 maanden af. Zodra je de laatste termijn hebt betaald, vervallen de kosten voor je toestel en betaal je alleen nog je mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Je hebt standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Apple garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Jouw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoor je maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in je scherm weg. Als je deze beperkingen niet zelf hebt veroorzaakt, kun je binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of je het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat je aan jouw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor je uitgezocht wat je kunt doen als je een probleem met jouw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is jouw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden je per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval je deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wil je bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Jouw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor je geregeld.

Als je jouw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kun je nummerbehoud aanvragen. Dit kun je direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag