Contact
Mijn UnitedConsumers€ 508,95

iPhone 11 met abonnement of als los toestel

De iPhone 11 is sinds september 2019 verkrijgbaar en dit instapmodel van de iPhone 11-lijn stelt zeker niet teleur! De iPhone 11 is verkrijgbaar in de kleuren paars, geel, groen, zwart, wit en rood.

Wat zit er in de doos?

vink Apple iPhone 11.
vink USB-kabel.

iPhone 11


Apple iPhone 11 specs

De iPhone 11 heeft niet alleen een verfrissend design, maar ook specificaties waar u blij van wordt! Dit toestel heeft meerdere camera's, een krachtige processor en een goede accu. De iPhone 11 is daarom een uitstekende keuze!

Formaat

6,1 inch LCD display

Camera

Drie camera's

Accu

Geschikt voor snel- en draadloos opladen

Processor

Apple A13 Bionic chip met 6 kernen


iPhone 11: de plus- en minpunten

De iPhone 11 is een fijn toestel voor iedereen die niet té diep in de buidel wil tasten voor een nieuwe iPhone. Maar, wat zijn de plus- en minpunten van de iPhone 11?

 
4K videokwaliteit.
 
Zwaar toestel.
 
U kunt betalen met Apple Pay
 
Geheugen is niet uitbreidbaar.
 
Drie camera's tot uw beschikking.
 
LCD beeldscherm in plaats van OLED.


iPhone 11 kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de iPhone 11 kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe iPhone 11. Wel zo fijn!


iPhone 11 review stersterstersternul

Bent u benieuwd naar onze ervaringen met de iPhone 11? Bekijk dan onze iPhone 11 review! Dit kan u helpen beslissen of u de iPhone 11 zou willen kopen.

iPhone 11 review


Telefoon vergelijken: iPhone 11 vs iPhone 11 Pro

Twijfelt u tussen de iPhone 11 of iPhone 11 Pro? Dan wilt u natuurlijk weten wat de belangrijkste verschillen zijn tussen de iPhone 11 en iPhone 11 Pro. Om u een handje te helpen, hebben wij deze modellen naast elkaar gezet in onze iPhone 11 vs iPhone 11 Pro vergelijking!

iPhone 11 vs iPhone 11 Pro


Apple iPhone 11 kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de iPhone 11 met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe iPhone 11 in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Apple garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag